kolba Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) silnik BelRay 20w50 półsyntetyk,skrzynia RevTech 80w90 ,sprzęgło RevTech, a te oringi jakiej wielkości Edytowane 15 Listopada 2016 przez kolba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) https://www.amazon.com/11105-Harley-Buell-Replacements-Replacement/dp/B00GWVB7L2 http://www.ebay.com/itm/Harley-Davidson-Drain-Plug-O-Ring-11105-15-per-pak-/180851948152 Edytowane 16 Listopada 2016 przez maniek1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funek2 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam! Czytałem wszystkie opinie na temat oleju do Harego na forum i z tych wszystkich wypowiedzi uznałem że pojadę do salonu HD i tam kupiłem. Nie wiem gdzie jest problem w tych olejach ale być może" cena " Za 4 litry do silnika + 2 do skrzyni i sprzęgła oraz filtr oleju 600 zł. Nie wiem jak to wpłynęło na pracę silnika bo jeszcze go nie słyszałem po wymianie, ale przed był dość głośny nie wspominając sprzęgła, ale to wina poprzedniego właściciela ponieważ z tego co mówił od nowości w skrzyni i sprzęgle nie wymieniał (30000km) Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 O matko :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Jaki olej kupiłeś ?. Rozumiem, że HD 360 i Formuła +. 30000 tyś na jednym oleju to Ci powiem grubooo ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasi Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Pod względem częstotliwości wymiany oleju, jest to bardzo dobry zły przykład :) 600 zł za wymianę w serwisie to sporo.... Edytowane 17 Listopada 2016 przez Lucasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funek2 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 600 zł to kosztował sam olej plus filtr, wymiana u znajomego mechanika, do tego nowy filtr powietrza K&N 300 zł. Maniek 1300. Nie wiem dokładnie jaki to olej bo Hary stoi jeszcze u kolegi, a jak go kupowałem to nie zwracalem uwagi, 30000 tyś (z tego co mówił poprzedni właściciel) to nie wymieniał w skrzyni i sprzęgle, w silniku wymieniał ale pewnie też nie za często. Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Ile chcieli w serwisie za wymianę oleju? Edytowane 17 Listopada 2016 przez chorcio Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funek2 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Nie wiem, nie pytałem ponieważ mam dobrego mechanika który zrobił mi cały serwis. Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek59 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasi Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Czyj to cennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek59 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 www.garazmotor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Witam! Czytałem wszystkie opinie na temat oleju do Harego na forum i z tych wszystkich wypowiedzi uznałem że pojadę do salonu HD i tam kupiłem. Nie wiem gdzie jest problem w tych olejach ale być może" cena " Za 4 litry do silnika + 2 do skrzyni i sprzęgła oraz filtr oleju 600 zł. Gratuluje pomyslu :).No ale kto bogatemu zabroni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funek2 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Masz rację, bogatemu wolno więcej niż biednemu! Ale wracając do tematu, skoro masz lepsze pomysły to podaj mi dwa rodzaje olejów (silnik, skrzynia) które mogę stosować do Harego, ale nie tak jak na forum "może ten, może tamten, polsyntetyk, syntetyk, dostepny tylko w USA" ale napisz konkretną markę która zastąpi ten z Serwisu. Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 a ja laik HD powiem ci tak też zasięgam porad kolegów ,ale zamysłem twórców naszych motocykli Harleya i Davidsona było by każdy z nas mógł przy nim podłubać i nieważne co wlejesz ważne żeby to był twój wybór ty dosiadasz tego rumaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi