Pawel Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Co do grilla jest sprawa oczywista - kto jedzie, ten płaci. Nie robimy z siebie dziadów. Nie wyobrażam sobie, ze częśc ludzi wciana grilla, a inna grupa bawi się mielonkami w puszcze. Co do utrzymania porądku i przestrzegania pewnych zasad wypowiedziłam się już w poprzdnim poście - postarajcie się trochę pokazać z dobrej strony! Nie chcę potem k**wa świecić oczami przed właśicicielami ośrodka, że przyjechało bydło na motocyklach :twisted: . Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Prosze o dopisanie dwoch osob. Bern + Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Stasiek i Koza tez sa chetni na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Nie mam zamiaru iśc do pierdla za mandaty, ani sie roz**** bo jeżdże ostrożnie :twisted: . Prosze więc mnie dopisać ( z osobą towarzyszącą oczywiście). Z racji wieku pisze sie na domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schutzstaffel Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 prawdopodobnie będe ... jeżeli tylko moje suzuki ts125 spowrotem ożyje do tego czasu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Najpierw dopowiem to: do ceny noclegu i grilla zostanie dodana symboliczna - od 10 do 20 zł - kwota, która zostanie przeznaczona na atrakcje Zlotowe. Na razie to tajemnica,więc nie mielimy ozorami. Chodzi o to, aby za zebrane pieniążki "na górkę" zrobić jakieś atrakcje Zlotowe. Ostateczna kwota zostanie podana niebawem. Podsumowując dotychczasową dyskusję: - istnieje możliwość rozbicia namiotu - 5 zł za dwójkę, 10 zł za trójkę i wyżej + 1 zł opłaty miejscowej za dobę - nie ma możliwości niepłacenia za domek z góry - nie ma możliwości niepłacenia za grilla z góry - nie robimy bydła, bawimy się qlturalnie, itd, itp. Zresztą najlepiej podsumował to Maniek - W końcu jesteśmy dorośli i każdy za swoje choroby sam odpowiada... Ważne, żeby nie irytować miejscowych!!! - nikomu na siłę nie będą odbierane kluczyki od moto, ale zasada jest taka jak na Śladami Boruty II w Bolcu - nie odpalamy gratów po pijaku - posty w stylu "mnie nie będzie", "fajna impreza się szykuje" będą kasowane. W ostateczności temat zostanie zablokowany, a zgłoszenia będą zbierane na moje PW. - dlatego prosimy z Pawłem zgłaszać w tym temacie swoją obecność na Zlocie, dyskutować o sprawach merytorycznych, natomiast my będziemy informować o szczegółach Zlotu. Reszta postów będzie kasowana. Nie jest naszym celem stworzenie tematu na 20 stron, z których nic nie wynika, i w których nie można doszukać się konkretów. W TYM TEMACIE TYLKO KONKRETY!! pzdr PS - a to widzieliście? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 się zapisuję, razem z suzi, zamawiam też domekpozdrawiam ukochanych organizatorów :buttrock: Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 To ja sie zapisuję, prawdopodobnie z plecaczkiem:-)= rezerwacja na 2 sztuki,pliz = tj poprosze domek:-)Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja mam pytanko: czy nieletnim wstęp wzbroniony, czy jednak nakręcać mamę coby mnie puściła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Vlaad sztuk jeden w komplecie* się zjawi. Zaklepałem wolne w robocie. Co prawda dzisiaj wyjeżdżam na urlop i nie będę miał dostępu do netu i PW z numerem konta nie odbiorę (do 17 sierpnia), ale z kasiorą jakoś się dogadamy (telefonicznie z Pawlem lub Dominikiem). * komplet powinien zawierać:-osobnik płci męskiej-motocykl typu Honda VFR-flaszka wysokooktanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Witam!Jak tylko doprowadze Detke do porzadku (wymiana napedu i uszczelniaczy), prawdopodobnie i ja sie zjawie ;) . Co to jest 230km dla 50cc ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virago75 Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Witajcie Ogłosiłam kiedyś konkurs..... ile przytyje po dzwonie...... ogłoszenie zwycięscy miało być w ubiegłego roku, gdy stane na dwie nogi - przeciągneło się to znacznie w czasie bo stanełam dopiero w tym roku w lutym..... ale o konkursie w sumie nie zapomniałam hi hi (no może troszke) - wybaczcie :oops: ZWYCIĘSCĄ ZOSTAŁ:[shadow=red:a8d5412f8c] NOISE OF DEATH [/shadow:a8d5412f8c];) - jeśli masz ochote przyjechać do Borek to masz wiaździk za darmo i na piwko jeszcze starczy! PS. Pierwsza waga sugerowana przez Ciebie była 52-53 kg, wyszło w lutym 54 kg, byłeś najbliżej..... Borsuczku starałam się jak diabli ale 98 kg nie chciało jakoś stuknąć na wadze hi hi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Widzę, że w zdecydowanej większości potwierdzający mają spory "staż" forumowy, ale nie jest to chyba warunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Ja też "stażem" jestem krótki, ale myślę, że nie ma to znaczenia - WPADAJ!! Nie ma takiej opcji, abym pominął taką impre (jakby co to na piechote przyleze - mam wprawe ;) ;) ). Piszę sie na domek. Dajcie znać, ile i gdzie mam sianem sypnąć. PZDR!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 nom i ja sie wybiore Dominik dla mnie domek + grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi