amnezja Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Gratulacje i trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Gratuluje i trzymam kciuki, mało teraz czytam forum i dobrze, że Yuby sam opisał co i jak i link podesłał, 3mam kciuki. Chętnie bym zobaczył ten wasz skład na 300zgh właśnie u naszych południowych sąsiadów-ciekawe zjawisko te wyścigi, jak na nie patrzyłem to w głowie miałem tylko jedno: "u nas by to nie przeszło, ktoś by zabronił" heh POWODZENIA !!! http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ehh te Horice, no fajnie byłoby zobaczyć ale to nie na sradzie raczej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja zawsze wybieram motocykle modelowo poniżej 2000 roku. Te muskularne bajki na gaźnikach bardziej mi się podobają, niż teraźniejsze przesycone elektroniką motocykle ;) W dobrych rękach stare może być lepsze niż nowe hehe Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 W dobrych rękach stare może być lepsze niż nowe hehe Powodzenia.No właśnie pozostaje pytanie, dlaczego te "dobre ręce" wybierają BMW HP4 i Aprilie RSV4 ;) https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dla mnie to jasne. Nie da rady gruzem zrobić dobrego czasu. No chyba ze SRAD-em 750...Czyli jak rozumiem kalendarz MYT jest taki sam jak speed-day?Muszę jakoś urlopy rozpisać, bo chcę czynnie kibicować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No właśnie pozostaje pytanie, dlaczego te "dobre ręce" wybierają BMW HP4 i Aprilie RSV4 ;)i ZX10R :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Widzę Yuby prace posuwają się do przodu. Hamulce,zawias, rolgaz, oponki wszystko do szyku. Kiedy oficjalna prezentacja ?Czyli na 100% cały cykl jedziesz Ty i Madafaka ? Czy są jakieś przecieki że kolejne ludki się zbroją ? Są nowe zgłoszenia ?Konrad, Ty chyba jesteś najbardziej w temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Widzę Yuby prace posuwają się do przodu. Hamulce,zawias, rolgaz, oponki wszystko do szyku. Kiedy oficjalna prezentacja ?Czyli na 100% cały cykl jedziesz Ty i Madafaka ? Czy są jakieś przecieki że kolejne ludki się zbroją ? Są nowe zgłoszenia ?Konrad, Ty chyba jesteś najbardziej w temacie ?Ja nie jestem w temacie - czekam na wiadomość od Yuby'ego :) Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ok dzięki za info chłopaki. Jak będą jakieś informacje to wrzucajcie, np. czy podniosą do 2000roku :)Będę starał się wybierać te SD gdzie będą te wyścigi.Pierwsze SD chyba na początku kwietnia, a z tego co pamiętam w tamtym roku odwołali rundę pod koniec kwietnia ale optymizm zawsze mile widziany. :) Dla mnie lepiej bo dopiero pod koniec lutego (wówczas chyba będę miał mały przypływ gotówki ;) ) zaczynam działać. Jak się uda i mi ktoś pomoże dostać się do Ł. ;) to podjadę do Warszawy na początku marca. Póki co miłego dłubania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Podobno wchodzi jakiś gruby gracz na Ohlins-ach i w carbonach - tak co do frekwencji nadmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kto grubo gra-wygrać musi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Lepiej mało wygrać niż dużo przegrać. "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A to nie jedziesz testowac do ciepłych krajów wzorem lat ubiegłych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Yuby, jedź - chociaż fotki przywieziesz (jak na Pin-Up przystało)😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi