michoa Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 oplowski 1,4 to zdecydowanie najlepszy wybór -osiągi tico czy cienko 1.1 a oc jak za astrę czy betę 1.6 więc również gratuluje słońce.....no i pierdolnięcie jak astra 1.6 8v czyli krzywdy sobie nie zrobisz , aczkolwiek wskazane leki na koncentracje żeby nie zasnąć przy przyśpieszaniu....... rozumiem że tico wygląda jak żelazko a matiz jest pedalski ale od corsy wolałbym seja 900 , jedzie tak samo a oc niższe i łatwiej się parkuje ..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 https://www.otomoto.pl/oferta/daewoo-lanos-daewoo-lanos-z-charakterem-3-2-v6-283-km-315-nm-lpg-ID6yHycf.html#xtor=SEC-8Pamiętam jak kiedyś uturbiłem Lanosa 1.5 16V. Miał 160koni i 235 Nm. Był totalnym slepperem i robił niezłe zamieszanie na drodze. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 oplowski 1,4 to zdecydowanie najlepszy wybór -osiągi tico czy cienko 1.1 a oc jak za astrę czy betę 1.6 więc również gratuluje słońce.....no i pierdolnięcie jak astra 1.6 8v czyli krzywdy sobie nie zrobisz , aczkolwiek wskazane leki na koncentracje żeby nie zasnąć przy przyśpieszaniu....... rozumiem że tico wygląda jak żelazko a matiz jest pedalski ale od corsy wolałbym seja 900 , jedzie tak samo a oc niższe i łatwiej się parkuje .....I tak stary jest dobrze że nie kupiła Golfa. wiesz jak to jest, zakładamy temat że chcemy kupić sobie fajny wózek, pół forum się spuszcza i próbuje doradzić coś niedrogiego ale z jajem, a na końcu i tak się kupuję Volkswagena, albo inne, na maxa nudne Niemieckie padło :D Ale jeśli Marthy jest zadowolona z nowego nabytku, to wszystko jest w porządku i życzę szerokości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ufff, dobrze że ja nie zakładałem tematu :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Wybacz Izo :( Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Tylko Marta wspomniała o chłopaku i już po niej jadą... Koniec okresu ochronnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Tylko Marta wspomniała o chłopaku i już po niej jadą... Koniec okresu ochronnego.Ty się martwisz Martą ? a kto poskleja moje serce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Idź na moto, przejdzie Ci :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Ty się martwisz Martą ? a kto poskleja moje serce ? a moje odmrożone jaja ? Wybacz Izo :( pociesz się że vin diesel tak samo odpala samochód https://www.youtube.com/watch?v=dj5_ruLM2ywdźwięk przegazówki ściąga majty przez głowę........ I tak stary jest dobrze że nie kupiła Golfa. wiesz jak to jest, zakładamy temat że chcemy kupić sobie fajny wózek, pół forum się spuszcza i próbuje doradzić coś niedrogiego ale z jajem, a na końcu i tak się kupuję Volkswagena, albo inne, na maxa nudne Niemieckie padło :D Ale jeśli Marthy jest zadowolona z nowego nabytku, to wszystko jest w porządku i życzę szerokości ;) nie no jeśli jest szczęśliwa to my również i to jest najważniejsze ....... gebblesy też są fajne problem w tym że nie ma nic fajnego w małej pojemności ale znowusz wątpię żeby oc grało pierwsze skrzypce jak ona mustanga chciała :D mów co chcesz izo ale nie wierzę że królową wsi spod znaku zorro z napędem 4WD i motorem 2.0 byś wzgardził jak michoa cieżką pracą , powiem ci że to nawet się odpycha :D Edytowane 26 Grudnia 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Maleńka, tak się składa że najdroższe OC jest aktualnie na takie pojemności jak 1.4 :wink: Nosz ku*wa serio? Wszyscy mi mówili, że do 1,4 OC jest znośne, a lipa zaczyna się powyżej tej pojemności. No już przepadło. Rok pojeżdżę, akurat może OC spłacę. Ty się martwisz Martą ? a kto poskleja moje serce ?Olałeś randkę to teraz mogę użyczyć plster ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Marta, trzeba było brać Mustanga, OC takie samo jak za Opla 1,4 :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak to słuchać kolegów. ch*j. Sprzedam Opla, dobry niepozorny zapierdalacz, ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No nie wiem jak inni, ale ja za 1.4 dałem niecałe o kawałka bez rabatów... No niby mało nie jest, ale jak chce się wozić tyłek, to trzeba płacić i płakać :) Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak to słuchać kolegów.ch*j.Sprzedam Opla, dobry niepozorny zapierdalacz, ktoś chętny? Może Michas? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 ja już pisałem -gorszego padła nie mogła kupić , nie jedzie ( to ma 45KM , matiz ma więcej ) wysokie oc , do tego FWD ani to ciekawe ni fajne z wyglądu , pincet mogę dać to sobie silnik ze skrzynią do buga wezmę a z reszty zbuduje stajenke dla zwierząt w lesie......... ja tico w gazie z zdrową budą bym przygarnął bo koleżanka szuka , albo eleganta w normalnej cenie No nie wiem jak inni, ale ja za 1.4 dałem niecałe o kawałka bez rabatów.. ja za kaszla zapłaciłem na 60% zniżce 324 zł płatne na 2 raty( jednorazowo jest taniej 10% ) , normalnie spadłem z krzesła , 2x pytałem czy się babce coś nie pomyliło jak mi kwotę podawała , masakra ........i to podobno było tanio za rok będzie drożej , musi przetrwać 2 lata to wskoczy w auto zabytkowe w rozumieniu ubezpieczalni i wtedy jest tanio , kumpel za skodę 81 , 1.0 mając zwyżkę za wiek i zero zniżek albo 10% płaci 279 zł bodajrze......... ciekawe ile bym teraz zapłacił za e36 2.0 jak miałem w planach kupić do nagumiania parkingu pod lidlem aż się boję spytać :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi