Bimbak Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 mietkiego siurka mozna leczyć ale nie na drogach publiczych. W tym celu zapraszam w przyszłym sezonie na treningi na torze poznań. Na pierwszych okrążeniach osiwiejesz ale z czasem znowu poczujesz się jak 18-sto latek Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jeden lubi kremówki, a drugi rozmaryn a samokrytyka to impunująca zdolność, hehehe, przynajmenij widac ze masz dystans do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Szacunek że nie czujesz potrzeby lansowania się po mieście przy bardzo wysokich prędkościach. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ja też tak mam i nie czuję potrzeby szybszej jazdy, moja prędkość marszowa to ok. 120km/h. Pewnie wiek robi swoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil11 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Cytat(Pompka @ 28.08.2008 - 21:36) Starość nie radość Młodośc nie wieczność :icon_eek: Wesole jest zycie staruszka: z przodu cewnik z tylu gruszka. :) Mowia ze tylko glupcy sie nie boja, bo nie zdaja sobie sprawy z niebezpieczenstwa i zagrozenia. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez emil11 Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 28-30 lat to magiczna bariera która zakłada dużo hamulców - człowiek jest bardziej rozważny i myśli co może go spotkać. To normalna kolej rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midd Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jak to mówią... "lepiej żeby dziesięciu sie z nas śmiało, niż czterech niosło" wielu "twardych siurków" juz na tym swiecie nie ma. pozatym co to za lans lecieć 100km/h po mieście przez skrzyżowania, nikt nic nie widzi:D lepiej powolutku przejeżdżać miedzy plebsem pokazując maszynę wzbudzając uwielbienie i zazdrość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Starość nie radość :D Młodość nie-trzeźwość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Gdy trzydziestka mija torba dłuższa jest od kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zapisz sie na jazdy doszkalajace Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja pie**ole krotko mowiac.Gosc przepalowal 2 zakrety, a wy go chwalicie za rozwage.R O T F L ;]Na jazdy doszkalajace jak najszybciej. Moze za wczesnie pozbyles sie gsa ?Jezeli masz problemy z zakretami to zwolnij jeszcze.Szybkie moto nie znaczy, ze trzeba zapieprzac. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 kiedys slyszalem ze przed 30 juz sie nie lata na sporatch bo gorsze wyczucie, slabszy refleks itd... Moze przesiądz sie na cos bardziej turystycznego , Chociaz wedlug mnie 30 to zaden wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Lepiej aby nasze "hamulce" wcześniej włączyły niż za późno... Czerpię również frajdę z wolniejszej jazdy (nocnej czy dziennej) i zwisa mi reakcja innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 kiedys slyszalem ze przed 30 juz sie nie lata na sporatch bo gorsze wyczucie, slabszy refleks itd... Moze przesiądz sie na cos bardziej turystycznego , Chociaz wedlug mnie 30 to zaden wiek Mnie sporty sie znudziły po roku jeżdzenia. Teraz mam 25 lat a jak mam wsiadać na "embriona" to mysle sobie ze tylko krótka przejazdzka bo nudne strasznie. Zero emocji, zero efektów, tylko zapitala jak pocisk ale juz wyroslem z tego.Wole Harleyem bujnac sie 130 przez miasto - huk potezny i ludzie spier***ją nawet z chdników. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Piszesz żeby się dowartościować? Żeby Ci inni powiedzieli, że dobrze robisz?Jeśli tyle czasu patrzysz na licznik, to nie jeździsz bezpiecznie. W końcu i tak mandat się należy i tak to po co patrzeć ile? Pojechałeś się przewietrzyć dla przyjemności, to ją poczuj. Wyluzuj! Nie ważne przy jakiej prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi