Szymon_R6 Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 aż tak źle?....trudno mi uwierzyć w to, że może nie być dobrych mechaników od BMW?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 aż tak źle?....trudno mi uwierzyć w to, że może nie być dobrych mechaników od BMW?? Szymon, znaleźć dobrego mechanika od znanej do bólu japonii jest problem, a co dopiero z resztą...? Nie wspominając już o mechanikach od włoszczyzny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 aż tak źle?....trudno mi uwierzyć w to, że może nie być dobrych mechaników od BMW?? Podobno MotoMirek z Nadarzyna daje rade, ale to nie jest ASO. W Warszawskich ASO niestety gorzej niz zle, wiec omijam z daleka. Jedyne dobre ASO motocykli BMW w Polsce to Sikora Bielsko-Biala. A potem to tylko DE zostaje... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 No nic...dzięki Panowie, ciężki orzech do zgryzienia...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmoK75S Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jak możesz to wklej fotki ,ja też chciałem kupić K 75 ,ale zebrana opinia i znajomy mechanik wybili mi ją z głowy :banghead: Teraz pomykam K100 RS Pozdrawiam :bigrazz: jak tylko go złożę (wymyśliło mi się go pomalować) i zrobię jakieś foty to wrzucę sprzęt bezawaryjny - mój był 19 lat u jednego gościa może to przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 aż tak źle?....trudno mi uwierzyć w to, że może nie być dobrych mechaników od BMW?? niestety nie ma bo dalismy demba jeszcze przed wojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Forum BMW nie jest zbyt aktywne więc ośmielę się zadać pytania w najaktywniejszym wątku: 1. Czy ktoś może podzielić się informacją ile oleju zużywa jego BMW R100 GS? Manual podaje do 0.1 na 100km. 2. Również odnośnie R100 GS: Czy naklejki na baku i na boczkach ("1000" i "GS") oryginalnie były naklejane na lakier czy powinny być pod lakierem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witokret Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam :) panowie, a co sądzicie o F800 R ? Jakoś tak wyjątkowo wpadł mi w oko ten model ;) Z racji tego, że naklepałam się już na Sporciaku, spodobała mi się nieco bardziej "agresywna" :D jazda na VTRce, planuję coby w kolejnym sezonie zamienić te dwie maszynki na jedną - szukam, szukam i... jakoś tak póki co stanęło akurat na tym motongu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Podobno MotoMirek z Nadarzyna daje rade, ale to nie jest ASO. W ubiegłym roku rozmawiałem tam nt serwisowania motocykli- specjalizacja w R-kach. Może się zmieniło, bo ma w ofercie też F-ki. Motonita z Otrębus też para się serwisem BMW, ma ich dużo na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Co o tym sądzicie? Mnie powala swoim klasycznym wyglądem :) http://otomoto.pl/bmw-r-850-r-rok-pr-2001-M2128991.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Co o tym sądzicie? Mnie powala swoim klasycznym wyglądem :) http://otomoto.pl/bmw-r-850-r-rok-pr-2001-M2128991.html :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Czy uzytkownicy boxerow bmw zakladaja crash pady ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 zakładają gmole lub/i osłony na cylindry (osłona alu z podkładem gumowym) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon XXIII Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) mnie to wystarczy przylozyc glowe do poduszki i juz odlatuje...nawet bez motorku..to choroba jakas czy co....;) Tak - choroba ta to narkolepsja. Pracowała u nas suwnicowa chora na tę przypadłość, potrafiła zasnąć "zawsze, wszędzie, nagle", np. zarówno w momencie silnego skupienia podczas podnoszenia elementu bądź... cofania suwnicy na poz. krańcową. Ile razy mało mi i kolegom maszyn nie wyrwała z fundamentów, ile razy walnęła z całą siłą w odboje gumowe, aż cała hala - prefabrykaty wczesnych lat '70- "chodziła" jak harmoszka, trudno policzyć...A co jak taka osoba usiądzie za kierownicę? Edytowane 4 Listopada 2010 przez Leon XXIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wpadła mi w oko BMW F 650 GS, czy to dobry sprzęt? Kiedyś jakiś mechanik mi mówił że z którymś modelem były problemy, ale za pana nie przypomnę sobie jaki to był BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi