jeszua Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 przepisy zabraniaja w pionie (...) które konkretnie, znaczy jaki par. w którym dokumencie? pytam, bo dotychczas z takim zapisem się nie spotkałemjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 no dobra jak juz o pionach mowa to czy warriora da się postawić na kolo? pytam bo sie z qmplem przekomażałem na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 no to nie miałem racji... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudolfFedra Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 no dobra jak juz o pionach mowa to czy warriora da się postawić na kolo? pytam bo sie z qmplem przekomażałem na ten temat... mnie się to udało zupełnie przypadkowo, miał być powerslide a motocykl poszedł na kołociekawe doświadczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gero3 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wiem, że się da na koło, próbowałem ale moto ciężkie jest i nie jest łatwo, a tu filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No panowie!!! Nie źle!!! Muszę spróbować swoim moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Później przy sprzedaży - "motocykl używany wyłącznie do turystyki" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dokładnie !!! :biggrin: Ale by się kupiec zdziwił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly73 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam. Padło pytanie o zimowe pzreróbki i przedstawiam swoją listę: -rozwiert cylindrów na 110ci czyli 1810-tłoki wysokiej kompresji 10.5 -porting głowic-Vbak (filtry stozkowe)-wydech muzzy-power commander-przednia zębatka 31 czyli mniejsza o jeden ząb Tyle na styczeń :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 jaki będzie przewidywany efekt i ewentualne koszty ??? Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly73 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 90-95km i 160-170Nm na tylnym kole (seria miała 75km i 130Nm)ok 5000-6000zł (tłoki,obróbka cylindrów i głowic,uszczelki,oleje + strojenie)tłumik,power commander,vbak i przedi pulley zrobiłem w zeszłym roku-koszt ok 3500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 sly73 no fajne plany ciekaw jestem efektu. Moj na hamowni pokazał 85koni i 148 niutonów, przed BAK i programowaniem komputera, ciekawe ile teraz wyskoczy. Powodzenia przy przeróbkach i wrzucaj jakies foty z prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Popi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Panowie jaka opona do Warriora ??? oczywiści nie chodzi o rozmiar bo to oczywiste tylko o producenta i cenęco polecacie ??? witam jezdze juz jakis czas na Bridgeston-ah BT 020 ..czyli to co poleca producent w serwisowce i powiem Wam ze jest ok , na tyle robie okolo 10 tys kmale ta co teraz mam, ma przejechane ponad 10 tys km i jeszcze zrobie ze.... 2 tys ale to dla tego ze w sierpniu zrobilem trase okolo 8 tys km ....wiec rowna jazda bez szaleństwprzod nie pamietam ale okolo 15 tys robilem teraz na przód załozyłem BT 023 guma z podwójna mieszanką srodek twardszy boki mikkiezrobilem juz okolo 15 tys i jeszcze jest mnie sie jezdzi dobrze na nich na zakretach trę stopkami , wydechem...trzymaja sie dobrze oczywiscie nigdy na zimnych zawsze trzeba opone troszke rozgrzac a w deszcz jak w deszcz mialem ostatnio hamowanie gwaltowne/awaryjne w deszcz i przod utrzymal chociaz bylem w przechyle i prawie wypelnilem spodnie zawartoscią swoich jelita tyl jak tyl czasami zamiata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witajcie Warriaci:)Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.Jestem nowym nabywcą Warriora i szukam serwisówki w pdfie.Przeglądałem już tyle stron i jak coś się znajdzie to link usunięty lub nie działa.Czy ma ktoś jakieś źródło skąd możnaby pobrać takiego manuala?Pozdrawiam wszystkich"Niech wiosna w końcu nadejdzie''!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi