ANGLIK Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Gdy chciałem pokazać Przemkowi, reklamę Bandita, stworzyłem na www.osemka.pl, album Los Banditos http://www.banditos.jpg.pl/ Może wyślecie mi swoje zdjęcia, dodam je do albumu, wraz z nickiem i będziemy mieli swój album Banditów :icon_mrgreen: Chętnych zapraszam na PW, podam tam mój adres e-mail. PozdrawiamJanuszm Pomysł przedni ! Chętnie dopisze się do galerji, niestety nie moge namierzyć twojego maila... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas27 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czołgiem Panowie. Czy orientuje się ktoś z Was co do kwestii mocowania wydechu w Banditach 600. Czy zmieniło się mocowanie wydechu w modelach po modyfikacji czyli 2000 - 2004 w stosunku do wcześniejszych 1995-1999???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czołgiem Panowie.Czy orientuje się ktoś z Was co do kwestii mocowania wydechu w Banditach 600. Czy zmieniło się mocowanie wydechu w modelach po modyfikacji czyli 2000 - 2004 w stosunku do wcześniejszych 1995-1999????Tak. Nastapiła zmiana wraz ze zmianami w ramie.Szukaj zatem do swojego rocznika.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas27 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Dzięki Rebel za odpowiedź.Ja nie kupuję tylko sprzedaję nówkę wydech Scorpiona do Bandyty po 2000 r(pełny komplet) i gość pytał czy będzie pasował do jego sprzętu z 1998. Jakby ktoś z braci Bandziorów był zainteresowany takowym to go wystawiłem na allegro. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Jakby ktoś z braci Bandziorów był zainteresowany takowym to go wystawiłem na allegro. pozdro Ile byś chciał za ten wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No jak cały uklad to OK, ale jak sam komin to nie pasi. B12 ma mocowanie typu Bolt-on tzn. tłumik z rurą ma mocowanie na 3 śruby, natomiast w B6 tłumik stanowi całość z rurą dolotową. wcale że nie :icon_idea: Gumiś, co Ciebie ten kolo interesuje.....jak chce zamienić tłumik to jego biznes. Dla Ciebie efekt bedzie pozytywny :icon_rolleyes: Sądzę, że może być różnica w średnicy rur kolektorów wydechowych. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas27 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ile byś chciał za ten wydech? Z wysyłką ok. 580. Tu go masz: http://www.allegro.pl/item263092731_nowy_w...uki_bandit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzory Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 witam wszystkich bandytów ! :lalag: mozna do bandita n 2003r załozyc orginalna owiewke z bandita S. duzo sie wiarze z tym roboty ? P.Sprzez zime musze upiekszyc moje cudo ! Ma ktos tłumnik orginalny do bandita 2003 sprzedac nienaruszony bez ryski lub czy pasuje tłumnik do gsx600 00-03 czy ktos ma ?? POZDRAWIAM ! Januszm wielki szacunek za wyglad tego bandita rewelacja ile pracy i czsu spedziłes nad swojm cackiem Pozdrawiam jaki masz załorzony wydech ?? Jest to temat Banditowcy wiec poruszmy jeszcze temat czesty w BanDitach blokada mocy .Najczesciej spotykane w modelach z Niemiec i Szwajcari. Ja ma Bandita 600 Naked rocznik 2003. Zdławiony do 25 kw ze szwajcarii. Miał ktos taka wersje jak była blokowana ?? lub inna wszystkie wysłucham . Prosze o przypomnienie (gdzies ktos pisał ze jak sie zadzwoni do suzuki poda sie numer silnika to powiedza jak jest naprawde to chodzi o wszystkit modele czy tylko z polski ) Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devero Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 CZY SZANOWNI KOLEDZY BANDITOWCY MOGLIBY ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE - CZY BANDITKA 600 S JEST MNIEJSZA OD 1200 S ? CHODZI KONKRETNIE O SAMĄ WIELKOSC MOTOCYKLA - PYTA SIE 192 CMETROWIEC , ÓW MOTO BEDZIE SŁUZYŁO GŁOWNIE DO JAZDY W MIESCIE I TO INDYWIDUAL BEZ PLECACZKA WIEC STAWIAM RACZEJ NA WIELKOSC NIZ MOC ;-) A CHCE RACZEJ NORMALNIE WYGLĄDAC I STĄD TO PYTANIE... PROSZE O POMOC I INFORMACJĘ ;-) SŁOWA KRYTYKI OD WAS...JAK NAJMILEJ PRZEZE MNIE WIDZIANE ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 CZY SZANOWNI KOLEDZY BANDITOWCY MOGLIBY ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE - CZY BANDITKA 600 S JEST MNIEJSZA OD 1200 S ? CHODZI KONKRETNIE O SAMĄ WIELKOSC MOTOCYKLA - PYTA SIE 192 CMETROWIEC , ÓW MOTO BEDZIE SŁUZYŁO GŁOWNIE DO JAZDY W MIESCIE I TO INDYWIDUAL BEZ PLECACZKA WIEC STAWIAM RACZEJ NA WIELKOSC NIZ MOC ;-) A CHCE RACZEJ NORMALNIE WYGLĄDAC I STĄD TO PYTANIE... PROSZE O POMOC I INFORMACJĘ ;-) SŁOWA KRYTYKI OD WAS...JAK NAJMILEJ PRZEZE MNIE WIDZIANE ;-) Jeśli się nie mylę to motocykle są tej samej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie mylisz się, maszyny te są tej samej wielkości. P. S. dziś zrobiłem 200 km w trasie, nabić na pal ludzi, którzy przepowidają pogodę :icon_biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Januszku czyżbyś polatał w deszczu...? :biggrin: -dobrze,że masz takie dobre ciuszki na moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie mylisz się, maszyny te są tej samej wielkości. P. S. dziś zrobiłem 200 km w trasie, nabić na pal ludzi, którzy przepowidają pogodę :crossy:A dzisiaj tak pięknie od rana, słoneczko świeci, wiaterku ni ma, nic tylko latac ;) p.s. Bandyta maly różni sie tylko wielkością silnika od Bandyty dużego :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A dzisiaj od rana zimno, mokro i w ogole do dooooopy. A ja dostałem gmole do Bandziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 eee tam do dupyy ;) u mnie piknie jeszcze dwie godzinki w workecie i na kon :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi