gumbej Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No to załatwione. Dzieciaki pod opieką niezastąpionej babci a ja smigam z Wami.Do zobaczenia jutro o 9:30 , McShit Wilanów....z pamięci napisałem :icon_razz: nie chce mi sie latac po stronach :buttrock:Gumiś dawaj na Mazowsze....dasz rade ;) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: tja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 tja :)No co "tja"!?!?!? Dasz rade, wyjedź o 04:00 ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) No co "tja"!?!?!? Dasz rade, wyjedź o 04:00 :icon_mrgreen: chociaż w styczniu tego roku przyprowadzałem kolesiowi virago było chyba -2' :icon_rolleyes: ale było tylko sto km do przejechania i odwiedziłem wszystkie stacje paliwowe po drodze na herbate :icon_mrgreen: potem trzeba było w krzaczki a tu dwa garniturki i jeszcze jakies bety... ledwo zdarzyłem :icon_mrgreen:dzieki karne sie po okolicy, nawet jakiś koniec sezony u mnie wymyslili.Bawcie sie dopszszs.pozdro. Edytowane 26 Października 2007 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Ja dziś pośmigałem było smacznie z przerwą na "czai" hehe słoneczko z 13C i co jest pogoda jest przynajmniej u mnie hehehe a tu jeszcze sobota i niedziela i jeszcze cieplej ma być :) Edytowane 26 Października 2007 przez joga82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No u mnie zaje***sta pogoda... Brat wczoraj rozpieprzył auto i z lawety postawili go w garażu zastawiając Bandita. Ku**a, jacy oni kochani, zawsze o mnie pamiętają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) _Ja już wygrzewam się w objęciach mojej Żonki_ -Fajnie było z WAMI polatać :D Dzięki za odwiedziny :banghead: -mam nadzieje,że dotarliście do Warszawki cali i zdrowi :D POZDRAWIAM!!! - Przemo :D Ps.czekam na fotki (mój mail: [email protected] ) Edytowane 27 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No to sie melduje :D Przemek....dostajesz pochwałe ustną i wzrokową :D Stary wielki szacun dla Ciebie :banghead: :D :D Zaje...fajna wycieczka. Żołnierze rozkaz wykonali :D ....ognicho przygotowali.Fotki już w kompie i zaraz bedą u Ciebie.Dziękuje wszystkim za super wycieczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Cóż mogę napisać? - Cieszę się,że Ci się podobało :banghead: - szkoda tylko,że tak mało czasu mieliście bo miałem jeszcze kilka fajnych miejsc do pokazania - ale co się odwlecze to nie uciecze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 A ja już w pracy :banghead: Przemo bardzo dziękuję za organizację, było SUPER!!!Wam chłopaki dziękuję za towarzystwo i pomykanie na Katowickiej, co bym się do pracy nie spóźnił :D podajcie na pw adresy ftp bądź e-mail, to zdjęcia wyślę. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolol Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Przemek - ja też się dołączę do podziękowań. Organizacja była rewelacyjna, rewelacyjna i jeszcze raz rewelacyjna - nawet pogodę ustawiłeś idealnie - BRAVO. :) A na zobaczenie pozostałych atrakcji Opoczna i okolic piszę się bez mrugnięcia okiem. Chłopaki - dzięki za towarzystwo i atmosferę - było w dechę :icon_eek: A na Katowickiej nie co dzień śmigają cztery Bandity całą bandą, musiały zaje...... wyglądać :crossy: . Cieszę się Janusz że dzięki "pomykaniu" zdążyłeś na czas. Na PW wyślę Wam linka z moją porcję zdjęć - zajmują sporo miejsca 153MB, ale warto zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No u mnie zaje***sta pogoda... Brat wczoraj rozpieprzył auto i z lawety postawili go w garażu zastawiając Bandita. Ku**a, jacy oni kochani, zawsze o mnie pamiętają. Widzisz ja w środe z kolegą skasowalismy Golfa IV wypadliśmy z zakretu (fakt było troszke za szybko) i tu sie zabawa zaczeła lecielismy na słup latarnie aż wyratowała nas bocznica kolejowa zminilismy kierunek jazdy i 60m zapitalaismy jak drezyna gubiąc dwa koła po drodze no i to co jest pod spodem auta wiele tego było. Czwartek mykałem bandziorkiem odreagowałem,,,piątek to samo,,,sobota też a w niedzielke czyli to już dziś też będzie bez zmian PoZdRaWiAm Bandziorów korzystajcie z pogody bo już praktycznie nie wiele jej zostało dobrze że w miare sucho jest .... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Mikolol-to super,że jesteś zadowolony - w takim razie czuj się zaproszony na następne śmiganko z Virówką na czele :) Ps. a jednak da się połączyć starą wysłużoną Viróweczkę z młodziutkimi i żwawymi Bańdziorami :cool: Jeszcze raz WSZYSTKI dziękuję za odwiedziny :buttrock: Edytowane 28 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Czy do 600s pasuja owiewki lampa itd od 1200s???? Czy bak ma te same rozmiary??? p??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Chłopaki, dzięki za super wycieczke, chyba powoli wchodzimy w klimaty MGH ;) Przemek, jeszcze raz dzięki za ognisko i oprowadzenie po Bunkrach, było superowo :banghead: p.s. No a 4-y ryczące Bandziore (z prędkością 130-160km/h) na Katowickiej to musiał być widok ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Chłopaki, dzięki za super wycieczke, chyba powoli wchodzimy w klimaty MGH :notworthy: Przemek, jeszcze raz dzięki za ognisko i oprowadzenie po Bunkrach, było superowo :icon_eek: p.s. No a 4-y ryczące Bandziore (z prędkością 130-160km/h) na Katowickiej to musiał być widok :biggrin:Klaudiusz - polecam się na przyszłość :icon_biggrin: -być może (daj Boże) będe już smigał Banditem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi