Adam Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Od 3 tygodni mam zamiar zazimować moto, ale tak czytam te wasze posty i odkładam na później :clap: Joga, jak nie bedzie cieplo toooooooo.... nagana wzrokowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam jako nowy banditowiec :) Mam pytanko . Jaki akumulator do bandita 600s z 2002r??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Wejdz na http://www.larsson.pl/ i tam znajdziesz wybierając model motocykla. Ja w polowie sezonu kupilem ten najtańszy za 109 zł i jak do tej pory nie mam zastrzeżeń, wszystko jest w porządku :buttrock: Zobaczymy jak przetrwa zime ;) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Acha czyli musi to być 12V 8Ah??? Kupił bym w larssonie ale zalezy mi na czasie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Od 3 tygodni mam zamiar zazimować moto, ale tak czytam te wasze posty i odkładam na później :banghead: Joga, jak nie bedzie cieplo toooooooo.... nagana wzrokowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Co? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 !!!u mnie!!! w sobote(27) będzie 15C i słoneczko powaga :banghead::);) od czwartku(25) ma się zacząc pogoda poprawiać ja już na piątek wypad zaplanowałem tak wiec hehehe jeśli się sprawdzi to przez 5 miesięcy mnie pogoda nie zawiodła a gdzie wiadomości o niej szukac to napisze jak się sprawdzi PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No... to jade jutro troche paliwa w kanister kupic zebym nie wydał kasy na to przeznaczonej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja śmigam cały czas tylko chyba kominiarke musze zakładać bo wieje troszke w tym moim szczękowcu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja śmigam cały czas tylko chyba kominiarke musze zakładać bo wieje troszke w tym moim szczękowcu :buttrock: I tak trzymać hehehe ale zimno nam Banditowcom i nie tylko doskwiera już troszke przyznasz ale co tam, ja już mam kominiareczke (tylko normalna z bawełny ciekawe jak się sprawi), podpinka już jest założona w kurtce do tego ciut ciut pogody i pośmigamy troszke czasu jeszcze :biggrin::):bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja też jeszcze jeżdżę, niestety już w pełnym zestawie podpinek, czuję się trochę jak Pi i Sigma z Matplanety :icon_rolleyes: Może znajdą się jacyś chętni banditowscy na sobotni wyjazd za miasto? PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja też jeszcze jeżdżę, niestety już w pełnym zestawie podpinek, czuję się trochę jak Pi i Sigma z Matplanety :biggrin: Może znajdą się jacyś chętni banditowscy na sobotni wyjazd za miasto? PozdrawiamJanuszmJak pogoda dopisze to ja chetnie :buttrock: p.s. Zapomniałem dodać że jak mnie żona puści :icon_rolleyes: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jak pogoda dopisze to ja chetnie :rolleyes: p.s. Zapomniałem dodać że jak mnie żona puści :notworthy: raczej jak Cię odepnie :D Ja też sobotę mam dość luźną, jak pogoda dopisze możemy śmigać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Więc śmigniemy, tylko gdzie trzeba pomysleć :) Tak nie za daleko, ponieważ możemy się zbytnio wychłodzić na dłuższej trasie, a rozgrzewać się dopalaczmi nie wolno w trasie :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Więc śmigniemy, tylko gdzie trzeba pomysleć :icon_mrgreen: Tak nie za daleko, ponieważ możemy się zbytnio wychłodzić na dłuższej trasie, a rozgrzewać się dopalaczmi nie wolno w trasie :DProponuję okolice Opoczna - i zapraszam do mnie na gorące mleczko z miodem :buttrock: (oczywiście celem rozgrzania) -Janusz myślę nad Banditem... (oczywiście Virówka zostaje) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi