slayer Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ja uzywam wody z ludwikiem.Najlepszy sposob to ten opisany przez yahoo ale trzeba miec dostep do kompresora.Zloty, gratuluje zakupu malego zeta :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ja musiałem wywinąć tą gume na lewą strone jak skóre z węgorza bo inaczej nie szło tego ruszyć. Można by skorzystać z jakiegoś kobiecego forum, tam napewno znajdzie się jakaś złota rączka do tej gumy wielorazowego użytku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Szybko i skutecznie.Potrzebny klucz płaski 23mm i duży gumowy młotek.Zakładasz klucz na kierownicę i opierasz o kołnierz gumowej rączki a następnie zza pleców walisz młotkiem(gumowym) po bocznej ściance klucza (nie po motocyklu) i ma zejść.Przynajmniej mnie zawsze schodziła.Do zakładania na mokro potrzebujesz 0.7 litra Burbona i trzech dobrych kolegów.Dwoma kroplami smarujesz gumę od środka i wchodzi lekko, reszta też powinna Wam wejść.Życzę na zdrowie Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Uhmm tak by było chyba najlepiej... ...buhahahahahhaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja próbowałem tego patentu z kluczem płaskim i młotkiem - w rowerach jeszcze działało, ale jak próbowałem z kierownicy motocykla ściągnąć ostatnio i za chiny ludowe nie chciała zejść. Musze spróbować tego wrzątku i ludwika. Skorzystam też z rady o burbonie, z lekką adaptacją na moje kubk smakowe - gin + kinley :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zdecydowanie jak poprzednicy pisali woda w zupełności wystarczy. ... a jesli jest przyklejona na butapren??Pamiętaj co butapren sklei żaden chu... nie rozklei :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Napiszmy pracę dyplomową o zdejmowaniu gum z kierownicy :) Ino kto będzie promotorem :D :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No panowie nikt już nie zna innych sposobów zciągania gumy z kierownicy? :flesje: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam ..ja też niedawno ściągałem gumkę :P z kierownicy...i to wcale nie jest takie łatwe jak by się moglo wydawać..Tym bardziej że jest ona wklejona na silikon..ja podszedłem do sprawy dość drastycznie :clap: i wąskiego i długiego śrubokreta,i cm po cm podwarzałem śrubokrętem ...co prawda technika z epoki lodowcowej,ale dałem rade (nie uszkadzając jej wcale)..pozdrawiam i miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam, a jeżeli chodzi o prawą manetke, to tak samo sie ją zdejmuje??Bo prawa manetka sie kreci, i nie wiem do czego jest ona przyczepiona/...a nie chce nic uszkodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwolansk Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja mam sposób z roweru jeszcze. woda owszem, ale z mydłem :icon_mrgreen: i dopiero to strzykawką z boku pod rączke. sama woda czasem nie daje rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja to mam zgoła inny sposób.Używam do tego opalarki do farb( na prąd oczywiście) Lekko podgrzewam rączki, i albo ręką schodzą, albo stosuje sposób Piotra Narazie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jachy, manetka od prawej strony siedzi na plastyku, a on na kierownicy. Ściąga się ją o wiele łatwiej, tylko musisz ją odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 więc zdiołem, cięzko było, ale jakoś poszło. Najpierw odwinołem ok 2cm jak kolega wcześniej wspomniał, a puźniej przyłożyłem klucz 22mm i pukałem w niego młotkiem...Polecam ten sposób...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Opcja kupuję nowe gumy nie wchodzi w grę :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi