Skocz do zawartości

Spotkanie starej Japonii.

Buber
 Udostępnij

Spotkanie Starej Japonii '08  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie ma być?

• Karkonosze (u Bubera)
      33
    • Borki
      12
    • Gdzie indziej
      13
  2. 2. W jaki weekend powinno się odbyć?

• 26-27.04
      7
    • 17-18.05
      12
    • 14-15.06
      32
    • Inny termin
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Demyt, boję się że nie dojadę :bigrazz: Daleko trochę...

Dojedziesz, grupą z wawy jechać będziemy, więc jakby co to...lineczka i jazda :buttrock:

pozdro

to może i ja bym sie zabrał...

jak do tego czasu nie zarżnę pokraka :D

pozdro

Nie zarżniesz. Tak na marginesie to my chyba na zlocie MZtek się spotkamy?

No może i macie rację, mi chodziło raczej o komfort jazdy :banghead: Jeśli głowica podczas małych testów po Warszawie nie pocieknie, to jadę. Jeszcze tylko napęd i zapłon

Edytowane przez Greedo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

mi w tym roku akurat 20 pykla wiec sie nada :buttrock: , ale jechac 700 km w 1 strone to nie na moje zdrowie :lalag:

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

mi w tym roku akurat 20 pykla wiec sie nada :flesje: , ale jechac 700 km w 1 strone to nie na moje zdrowie :buttrock:

jakieś dziwne mapy masz Nitomen. Bo jak ostatnio jechałem do Szczecina to było coś koło 400km..... No, ale może po lasach jest dalej.... :lalag:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

czy decyzja odnosnie terminu zostala juz jednoznacznie podjeta ? :>

Dobra, to w takim razie róbmy tak - ankieta wisi, niech wisi do końca lutego i to co wyjdzie to będzie miejsce i czas. W ten sposób wszyscy będą mieli czas żeby się ewentualnie przygotować, uczesać, makijaż zrobić, czy co tam.... :icon_mrgreen:

Barnaby - dawaj! W końcu ujeżdżasz moje marzenie.... Daj się karnąć, to dobre piwo postawię... :)

P.S. Co do make-upu - obserwuję na ebayu wałek rozrządu co mi da 13 koników więcej... :crossy: :crossy:

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

• 2 tygodnie później...

W związku z niewielką odległością do kol. Bubera powinienem się róenież pokazać, jeżeli oczywiście zdrowie dopisze :lapad:

No kurka, conajmniej! Nawet myslałem czy by w Twoją stronę traski nie puścić, ale wydaje mi się, że dla "gości" traska po Karkonoszach z winklami i widoczkami będzie bardziej atrakcyjna.

A co do zdrowia - ubieraj się ciepło, nie pij tyle, śpij w kalesonach i luuuzik! :flesje:

Nawet jakbyś miał wpaśc tylko na rundkę to będzie miło!

Za to ja wyleciałam z tematu... :wink:

Revera jest rocznik 94, więc się niestety nie wpasuje w warunek sine qua non....

A CeBuli do czerwca nie bedę trzymała, bo mam za mały garaż......

Ehh....... Szkoooda, dużo sobie obiecywałam po tym spotkaniu.

Chyba, że przyjadę i bedę głupa rżnąć, że przejeżdżałam przypadkiem i zauważyłam dużo fajnych masznych ;)

Cave tibi a cane muto.

W czerwcu też jest fuyowy zlot i nie wiem jak wyjdzie z wolnym w pracy ale coś załatwie :icon_razz:

I pogadamy i możemy po moich okolicach pojeździć, np. Pilichowice czy Czocha, też są fajne winkle.

No i bede sie ubierał cieplo :biggrin: