Skocz do zawartości

Spotkanie starej Japonii.

Buber
 Udostępnij

Spotkanie Starej Japonii '08  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie ma być?

• Karkonosze (u Bubera)
      33
    • Borki
      12
    • Gdzie indziej
      13
  2. 2. W jaki weekend powinno się odbyć?

• 26-27.04
      7
    • 17-18.05
      12
    • 14-15.06
      32
    • Inny termin
      7

Rekomendowane odpowiedzi

No Greedo! Coś długo się nie odzywałeś! Ale będzie bardzo miło Cie powitać w skromnych progach.

Traska to 400kmów. Powinniście mieć średnią koło 80, będzie duzo tirów, ale co tam tir dla motunga!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

no to jestem upierdolony...

zwichnalem dzis nadgarstek.

w kawie do zrobienia jeszcze: altek, gwizdki, gaziory, synhro i zapłon..

jak ja mam to zrobic jedna reka????

pozdro251

Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze.

Jedną ręką można dużo.... ciekawych rzeczy robić... :P

No i co teraz? A przecież był rozkaz dbac o siebie i uważać!

No nic - z mojej strony drewno na ognisko już przytachałem z lasu... POgoda jest... no tak 50/50, cza być dobrej myśli. :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Żeby nie było że nic nie robię : w czwartek wymiana oleju i spawanie stelaża pod centralny kuferek (żeby placków więcy weszło :) ), jutro dotrą zamówione kondony od deszczu (bo jak się nie ma to na pewno pada), a w piątek langsam, langsam nach Jelenia Góra (Hirschberg tak się to kiedyś nazywało?)

Gdyby ktoś walił w piątek A4 przez Śląsk to chętnie się dołączę, niestety nie wiem jeszcze o której będę wyjeżdżał.

Zakładana przelotowa ok. 130-140 kmh. Powyżej mam wiry w baku :biggrin:

Edytowane przez Browarny

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

dobra. w piątek wychodzę z pracy o 15 niedaleko pl. konstytucji-czekam na propozycję miejsca zbiórki :icon_question:

Ok. teraz czekamy o której wyrwie się bury wilk (ludwik) i wolcan i greedo

Dobrym miejscem będzie, jak mi się wydaje, wylotówka czyli np. MC donalds w jankach, ale nie nalegam :icon_twisted:

pozdro

No chyba żartujesz... patrzaj na najnowsze wieści:

http://images29.fotosik.pl/228/97440e960ba28964.jpg

:icon_twisted: :icon_question: :icon_mrgreen:

faszyści guzik wiedzą. A ja do tego popieram jeżeli nie polską produkcję (pogodynka.pl) to już bardziej anglojęzyczną (accuweather).

A poza tym optymistOM czeba być!

A dla wszystkich dojeżdżających - jakbyście mieli mieć problem ze znalezieniem to dzwońcie! Będę cały czas pod telefonem i w zasięgu!

P.S. To będziemy mieli Burego Wilka, a w sobote Rudego Kota... Kurna, zjazd animalsów, czy cuś??....

Edytowane przez Buber

Ale serwis prognozowy jak na razie robią najlepszy :buttrock: Zresztą zobaczymy w weekend czy się sprawdzi.

a mi tam ryba, jaka będzie pogoda. mam i blendę przeciwsłoneczną w kasku i kombinezon przeciwdeszczowy :icon_mrgreen:

mam tylko nadzieję, że macie kawałek daszku, żeby grill nie zgasł na deszczu :buttrock:

Buber, uważaj na dzisiejszą noc :icon_mrgreen:

http://wiadomosci.onet.pl/1767040,449,item.html

Co do miejsca zbiórki to oczywiście jest przy ikei, czyli wszyscy wiedzą.

Może 15:30 będzie odpowiednia?

pozdro

ps. osobiście wolałbym wcześniej.

Może 15:30 będzie odpowiednia?

pozdro

ps. osobiście wolałbym wcześniej.

każdy by wolał, ale ja się nawet na 15.30 pewnie lekko spóźnie, gdyż muszę się tam dostać z Centrum.

tak, tak... motocykle w korkach nie stoją :)