kornol Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 szkoda... jednak wiadomo, życie i zdrowie- najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 szersze info tvn - hołek http://www.tvn24.pl/-1,1534242.1,wiadomosc.html Jeżeli samolot zwiadowczy wypatrzył terrorystów, to żeczywiście zagrożenie było duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 no to bombkę na chamów i jazda z szopką. A na serio to szkoda. W sumie mogliby przesunąć rajd o pare miesięcy omijając to miejsce. Tylko niewiadomo czy to by coś dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dla mnie to jest totalna porażka tej wojny z terroryzmem, jeżeli wszystko będzie odwoływane przez to że ktoś zobaczył "terrorystę" to wpadniemy powoli w manię podejrzliwości. Nie prościej byłoby poprostu podwoić czy tam potroić ochronę, wiem powiecie koszta, no ale co z tego skoro dzięki temu wszytsko będzie mogło toczyć się normalnie, a nie jeden z drugim weźmie sobie po kałachu do ręki i jedna z ważniejszych imprez odwołana. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylikat Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dla mnie to jest totalna porażka tej wojny z terroryzmem, jeżeli wszystko będzie odwoływane przez to że ktoś zobaczył "terrorystę" to wpadniemy powoli w manię podejrzliwości. Nie prościej byłoby poprostu podwoić czy tam potroić ochronę, wiem powiecie koszta, no ale co z tego skoro dzięki temu wszytsko będzie mogło toczyć się normalnie, a nie jeden z drugim weźmie sobie po kałachu do ręki i jedna z ważniejszych imprez odwołana. Tomek dokladnie.a koszta dodatkowej ochrony i tak pewnie mniejsze niz straty po odwolaniu umprezy,ale z drugiej strony nikt nie ma pewnosci czy jakis mozdziesz nie spadnie tam komu na banie z daleka.tak czy siak caly swiat walczy z terroryzmem a oni teraz sa gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiłekWilga Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Czekałem na rajd cały rok, a tu masz je...y Bin Laden i spółka sp...li mi najlepszy okres zimowych wieczorów czyli śledzenie Rajdu Dakar. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Stycznia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Proszę ten wątek pozostawić w sporcie motocyklowym.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Szkoda chłopaków, Jacka Czachora dostał nowy sprzęt i przez cały rok go do tego przygotowywał i ustawiał i Jakuba Przygońskiego dla którego był by to 1 Dakar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 I tej bydlondynki też szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Szkoda, ale cóż "mądrość zwyciężyła" . Nieźle się zaczyna ten 2008 rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Naprawde musze przyznać, że dość mocno mnie to zbulwersowało, szkoda naprawde, rok w plecy. Zwłaszcza że w tym roku mielibyśmy mieć możliwość oglądania sporej ilości polskich zawodników. mam nadzieje ze za rok już bendzie ok i ta impreza bendzie sie dalej odbywać....ekhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ale kicha!Panikarze. Nie powinna to być czasami decyzja zawodników - "Uwaga chodzą posłuchy, że jest realne zagrożenie teroryzmem - kto nie chce niech nie jedzie" Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Słyszałem jakieś plotki, że wcześniej (przed ogłoszeniem decyzji) jeden ze sponsorów (ubezpieczyciel) się wycofał :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 najgorsze jest to ze caloroczny trening zawodnikow poszedl na marne, to dla nich ogromna strata....wielka szkoda :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No dakaru szkoda ale wg mnie lepiej zeby dowolai niz jakis zawodznik jadac sobnie wpdanie na jakas mine czy wyskoczy terrosyta z kalachem to by dopiero bylo.i nie ma co sie dziwic organizatorom bo nie cha brac odpowiedzialnosci za ewentualna smierc jakiegos z zawodnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi