little_sinner Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dzień dobry Panowie i Panie:)czasem tu zaglądam, postanowiłam, że się zarejestruję. będę szukać informacji o zlotach i spotkaniach, a zawsze milej jechać na imprezę wiedząc ze spotka się kogoś znajomego, choćby z forum :]motocykla własnego nie posiadam, aktualnie jestem pasażerką Harleya. Pozdrawiam i ściskamMonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argens Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam wszystkich! Jak to się mówi, jestem NOWY na forum i na drogach. Wyjeżdżam z Wrocka - Biskupin. Narazie jeżdżę sam. Mam jednak nadzieję, że niedługo się spotkamy ;-) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zytek Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Hej wszystkim, Nowy motocyklista. Wożę się od początku czerwca Dakarem w szachownicę po Wrocławiu, ale na Ostrowskich (POS) blachach. Urodziłem się tutaj i po 19 latach wróciłem, studiuję i pracuję we Wrocławiu, mam 22 lata. Na razie jeżdżę sam, liczę na to że uda się kogoś znaleźć kto by pokazał jakieś trasy enduro i nauczył mnie po nich jeździć ;-) Tylko bez hardkoru bo GS duży i ciężki dość :> Pozdrawiam wszystkich, może niedługo odwiedzę Orle o którym słyszałem i czytałem tutaj. PS. podobno po Wrocławiu jeździ jeszcze jeden dakar w szachownicę, czy ktoś wie kto to może? Chętnie bym powymieniał uwagi i doświadczenia z moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alone Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam!Jak sami widzicie należę do przedziału wiekowego 40+, ale póki co bakcyl we mnie porządnie siedzi, po prostu kocham dwa kółka, nie mam zamiaru się z nimi rozstawać (no chyba że korzonki porządnie dadzą się we znaki, ale i na to jest lekarstwo)Pozdrawiam!Hej!RobertSkąd to głupie gadanie o korzonkach!!! Mam ponad 10 lat więcej jeżdżę ile się da nie tylko po Wrocławiu i nic nie czuję ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No to Ci zazdroszczę. U mnie niestety nieraz dają popalić, ale na to mam radę. Ciepłe okłady od młodszej żonki i przechodzi(najchętniej robi to po mojej wypłacie, he, he).Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 hej wszystkim! Co prawda na 4um jestem już od dawna, ale ten temat znalazłem dopiero dzisiaj. Jestem z Sieradza i tam normalnie trzymam moto, ale studiuję we Wrocku. Jeżdżę niebieską ETeZetką, w przyszłym tygodniu ściągam ją do Wrocławia - mam nadzieję że będzie z kim pojeździć :icon_eek: Pozdrawiam wszystkich! PS. zytek - my to się chyba skądś znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 sowa, nie sciagaj motoru do wrocka, bo ci nyple pordzewieją :) Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 saska251 - spadówa! :) Tym razem znalazłem kanciapę na moto więc ruda moim nyplom nie grozi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 o spoko, to zawsze można się gdzieś wybrać pośmigać w gronie klubowym ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imak Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 witam wszystkich od kilku lat mieszkam we Wrocławiu . śmigam niebieskim XX :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witamy na forum!Niech Ci ono lekkim bedzie.....amen :notworthy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 WitamTo forum znalazłem niedawno, przy okazji poszukiwań opinii o firmie Bogusławski ze Słupska. Kupiłem dzisiaj tam sprzęta i od soboty planuję loty, chociaż narazie niskie - moto na "dotarciu". Od soboty będzie zatem cebra sc59 w jedynie słusznym cerwony kolorze. Zasada jak przy Kawie, czyli tu czerwone są najszybsze. Ostatnie moje moto Kawa ZX12R z 2003 r. skończyła żywot jakiś czas temu, bo się silnik skończył i kopytko wyszło przodem. Po małej przerwie, jak mnie już dźwięk latających za oknem moto zaczął poważnie wku... znów wracam na drogi. Pozdrawiam wszystkich na 2oo z Wrocka i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam wszystkich :icon_exclaim: Od przyszłego tygodnia będę mieszkał/studiował/pracował we Wrocławiu, więc wypada się przywitać... :icon_arrow: Jeżdżę szaro-czarną FZ6'tką na konińskich blachach (PN) :banghead: P.S.Macie we Wrocku jakieś forum regionalne??Czy umawiacie się zawsze tutaj? :lapad: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiR6 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam wszystkich :) Od przyszłego tygodnia będę mieszkał/studiował/pracował we Wrocławiu, więc wypada się przywitać... :P Jeżdżę szaro-czarną FZ6'tką na konińskich blachach (PN) :wink: P.S.Macie we Wrocku jakieś forum regionalne??Czy umawiacie się zawsze tutaj? :wink: siemanko, ja aktualnie wybyłem z wrocka do Oleśnicy, ale czesto organizuje jakies traski w kotline kłodzka i nie tylko,lub jezdzenie po miescie i na innych odcinkach zamkniety zeby troche pogumowac :) ,jak juz bedziesz we wrocku to daj znac moze sie gdzies razem wybierzemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw150 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam wszystkich! Jestem z okolic Trzebnicy i na poważnie jeżdżę I sezon, samemu żadna frajda dlatego szukam grupy gdzie mógłbym się podczepić. Narazisko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi