4jku Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jak myślisz, po ilu sezonach będziesz tak jeździł np tak: Tak więc nie przejmuj się tym że pod koniec sezonu zabraknie Ci mocy :) A ci co "trochę" pojeździli na 125 i szukają 250 to widać porządnej gleby nie zdążyli na 125 zaliczyć. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 święta prawda. Podpiąć pod nich można np tych , którzy jeżdżą na motocyklach szmat czasu i przesiadają się na dirt bike a to zupełnie inna historia wiem sam po sobie. przesiadłem się z szosowego na full cross'a i jest mega ciężko ogarnąć pewne sprawy pomimo że na enduro i cross jeździłem ale było to bardzo okazyjne choć niejednokrotne. Reasumując jak widzę czytam lub słyszę że ktoś przechwala się lub opowiada że to proste '' a wielu takich się trafia''i po paru mth są dla nich za słabe to powodzenia Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 To tak samo jak się słyszy opowieści o mocy silnika.. Kiedyś się dowiedziałem że CRF250X ma 48 koni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Bo ma , ale jak zrobisz swapa z 400ccm hehe Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ktoś mi wytłumaczy czym się różni full cross od crossa :D ? bo co chwila słyszę te określenia a 6 lat jeżdże i nie wiem :D ? czy może jest 1/2 cross :D ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 U nas się przyjęło tak dziwnie że na wszystko co wyżej stoi mówi się cross. Czasami aż chce mi się rzygać tym określeniem bo jest nadużywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Wymyśliłem teorię na to: Cross jest do Cross country, a full cross do Motocross :DMoże tak być? KTM XC(-F) - crossKTM SX(-F) - full cross :D itd Edytowane 3 Marca 2016 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Na wioskach to na każdy wyżej stojący motocykl co nie jest sportem to mówi się "cross" a jak jest bez świateł, kierunkowskazów (i chyba homologacji) to mówią na to "full cross". Kilka razy będąc w trasie na jakimś zadupiu jak podjeżdżałem pod wiejski sklep kupić sobie coś do picia to padało pytanie "a co to za cross?" (byłem na F650). Na wioskach to istnieją tylko dwa typy motocykli: ścigacz i cross :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zapomniałeś jeszcze o "harleyu" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Hehehe dokładnie mort3n ująłeś to bezbłędnie na wiosce, której sie wychowałem cruisery choppery hot rody itp nazywają "giwera" z takiego powodu że miałem kiedyś gilere coguar , ktora miała troszke podróbki niklu i głośno pierdziała i sie uklepało hehe Edytowane 4 Marca 2016 przez Brylu 1989 Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przym Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jak jeździłem na dr650 to ile razy było że to jest "kros" :D Cytuj Enduro kanał na YouTube: https://www.youtube.com/user/PrzYmEXC 200 -> EXC 300TDM 850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobmeister Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam. W zwiazku z tym ze jestem od niedawna posiadaczem wspanialej furki yammi dt 125 , to az zal nie wyprobowac jej czasem w terenie. Wiec kieruje do Was spece od ENDURO o jakies techniki jazdy etc. Oto pytanka; 1-kiedy redukowac bieg -przed zakretem czy za zakretem?2-jaka przyjmowac postawe podczas raczej normalnej jazdy -siedziec bardziej przy zbiorniku , posrodku czy z tylu?3- jak zjezdzac z gorki hamujac silnikiem czy hamulcem?4-podczas jazdy po rerenie majacym wiele wybrzuszen - kocie lby - jak sie zachowywac kiedy dozowac gaz ?5-ile kosztuje w miare tani stroj(niepelny!!) enduro koszulka + spodnie?6-jezeli macie jakies inne propozycje dotyczace tajnikow jazdy enduro to piszcie...7-sorki za glupie pytanka ale dla skuterowca z 4 letnim stazem manual i motocykl "prawdziwy" to nielada wyzwanie , a chce opanowac dobrze tajniki jazdy ;)1 przed 2 po środku 3 hamulcem 4 dodawać gaz przed daną przeszkodą 5 400-500zł 6 zawsze gaz na maxa xD 7 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 1 przed 2 po środku 3 hamulcem 4 dodawać gaz przed daną przeszkodą 5 400-500zł 6 zawsze gaz na maxa xD 7 nie ma sprawySpóźniłeś się 13 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przym Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Lepiej późno niż wcale :D Cytuj Enduro kanał na YouTube: https://www.youtube.com/user/PrzYmEXC 200 -> EXC 300TDM 850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fateofangel Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca ważne są drille jak "static balance" "slow race" itd po ich opanowanu nauka wariactw idzie szybciej bo i bezpieczniej Cytuj Baggy Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi