Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a to Ty dlatego tak zygzakiem później chodziłeś! po tylu lotach, to mogło sie w głowie zakręcić. patrz... a wszyscy myśleli, żeś nawalony jak szpadel :D gdybym był nawalony jak szpadel, to bym się nie ruszał wbity w ziemię, o ile pamietam (co może być trudne, lub wręcz niemożliwe to się jednak przemieszczałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 gdybym był nawalony jak szpadel, to bym się nie ruszał wbity w ziemię, o ile pamietam (co może być trudne, lub wręcz niemożliwe to się jednak przemieszczałem :Dprawie tak szybko jak ławeczka :wink::D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Po tym co wygadywał w nocy z soboty na niedziele to nie chce go poznać bliżej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 bardziej zaktualizowane --> http://picasaweb.google.com/lisenaXXX/Borki2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 mi tez tylko500 INTERNAL_SERVER_ERROR moze czas do wyra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 witam,teraz dopiero dopadłem kompa,pierwszy raz miałem byc okazje na Borkach i powiem wam ze było super,teraz juz wiem gdzie jedzic na zakonczenia sezonu.Pozdrawiam tych kótrych poznałem i tych których nie poznałem. :) :D Janusz daj znac co ze sprzegłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Impreza zdecydowanie udana, motocykiel nie zawiódł, jedynie tankbag miał chęć ewakuować się w niektórych momentach ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 ABG--- chciałeś przytulać się do cycusia Mamusiek-- Bernowej Kasi i moich a teraz piszesz żeby je rak zeżarł Z tego wynika, że Agram poczęstował się moją kasą....come on Nulka, czytaj ze zrozumieniem.... ;) Na resztę nie mam czasu bo za godzinę wylatuję na Mazury leżeć wentylem do góry przez 2 tyg. i jestem w totalnej rozsypce.Na czas nieobecności mianuję KaZeta moim rzecznikiem. :) Całusy, do napisania za ok. tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Z tego wynika, że Agram poczęstował się moją kasą....come on Nulka, czytaj ze zrozumieniem.... :) Na resztę nie mam czasu bo za godzinę wylatuję na Mazury leżeć wentylem do góry przez 2 tyg. i jestem w totalnej rozsypce.Na czas nieobecności mianuję KaZeta moim rzecznikiem. :wink: Całusy, do napisania za ok. tydzień...... "boni & klajd".....Nulka zagadywała a ja robiłem swoje hiihihhiihiihh no dzieki ABG :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Na resztę nie mam czasu bo za godzinę wylatuję na Mazury leżeć wentylem do góry przez 2 tyg. i jestem w totalnej rozsypce. gdzie będziesz na mazurach, bo się wybieram jakoś w tygodniu, tym lub przyszłym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 JA JUŻ NIE PIJĘ :biggrin: Wszystkich przepraszam za swoje naganne zachowanie, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, najgorsze jest, to że film mi się nie urwał i wszystko pamiętam doskonale :D PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 JA JUŻ NIE PIJĘ :bigrazz: Na trzeźwo takie bzdury gadasz :biggrin: :D Jak cię przyjęto w domu z nową fryzurą? Co ze sprzętem?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 niech się cieszy, że jemu przez szybe, a nie jego przez szybe :biggrin:, z resztą gdyby nie ja, to domek by stracił drzwi. no mało brakowało że by drzwi z framug wyleciały dzięki Marcin bo by puźniej nam troszke piździło :D)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Z tego wynika, że Agram poczęstował się moją kasą....come on Nulka, czytaj ze zrozumieniem.... :biggrin: Czytam ze zrozumieniem ABG Tylko wiesz -ja rozumiem złość po stracie kasy.Ale to ,co teraz napisałeś :bigrazz: No coments :D POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 PS. Ładny mam avatar? :) A jak wam sie podoba mój "Borkowy" avatarek? :bigrazz: JA JUŻ NIE PIJĘ :biggrin: Wszystkich przepraszam za swoje naganne zachowanie, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, najgorsze jest, to że film mi się nie urwał i wszystko pamiętam doskonale :D PozdrawiamJanuszmJanusz, ty nie trzeźwiej bo dziwne rzeczy wygadujesz :biggrin: Szacun jak byk!!!!!! :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi