shotter Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 wie ktos dlaczego w motorach sportowych najnowszych np yamaha r1 nie ma trzymania z tyłu??jest to związane z jazdą z panienkami??czy normy bezpoeczenstwa??sam jezdziłem z panienkami i wiem ze jakby było trzymanie z tyłu to by nie było frajdy:):lapad::D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No to chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 To musza byc te normy bezpieczenstwa :buttrock: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shotter Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 spoko tak myslałem :buttrock::D ale czy powiedzmy firma yamaha ma to samo na mysli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Bo jest to motocykl sportowy ;) …i się oszczędza na tym co jest zbędne Chyba się nudziłeś i założyłeś sobie temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Moze dlatego ze z zalozenia owe motocykle sa pojazdami sportowymi na ktorych jezdzi sie ze tak to ujme"pojedynczo" :) :icon_razz: :biggrin: Wiadomo ze w nich oszczedza sie na masie...i jak juz mowilem takie motocykle sa robione pod katem torów :smile: a tak dla ciekawosci sprobuj sie przejechac na takim moto jako plecak trzymajac sie za uchwyt...w pozycji "na małysza" ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 I co? nie ma nawet paska na siedzeniu?Nigdy nie zwróciłem uwagi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 przyśpiesz odrobine mocniej z pasażerem który trzyma owego trzymania, gwarantuje, że będziesz musiał wracać po plecaczka bo będzie już na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Bo motocykle tego typu w fazie produkcji są budowane z przeznaczeniem na tor, a nie do wyrywania panienek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a tu sobie ktoś pacnął takie coś na r6... ale ja bym sie bał tego trzymać.. http://img262.imageshack.us/my.php?image=2...s73249fuez3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jeżeli już do nie do wyrywania ,a do zrywania - szybko i brutalnie typu: Spadaj mała! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja żałuje że w FZR nie ma chociaz jakiejs małej rączki z tyłu, bo jak sie jedzie z kumplem to tak troche obleśnie ale co zrobić. Fakt ze nie wiem czy by sie utrzymał nawet jakby jakaś była ale to by nie był już mój problem :icon_biggrin:. A laska to laska tu stosujemy proporcjonalność im wiecej gazu = tym mocniej sciska :icon_twisted: . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Kumpel ma zbiornik... Ewentualnie jak naprawde ostro leci to sie zdąży zlapać... Cyca :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) ooo temat nawet fajny. Ostatnio kumpla przewiózł ktoś na R1 i z wrażenia banan na gębie robi mi się do dzisiaj. Narzekał właśnie tylko na to, że nie bardzo jest jak się trzymać. Na początku złapał sie jakoś baku, ale po 5 minutach ostrzejszej jazdy stwierdził że będzie trzymał się kierowcy :P Moim zdaniem takie "poręcze" czy uchwyty z tyłu to dobra rzecz. Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 wie ktos dlaczego w motorach sportowych najnowszych np yamaha r1 nie ma trzymania z tyłu??jest to związane z jazdą z panienkami??czy normy bezpoeczenstwa??sam jezdziłem z panienkami i wiem ze jakby było trzymanie z tyłu to by nie było frajdy:):P:D:D:D nie słuchaj kolegow co pisali wyżej, bo oni chyba nigdy nie jeździli na r1 ani na innym sciugu, ja ci powiem, ze to walsnie chodzi o panienki, oryginalnie te motory byly robione w japoni do wyrywania panienek a japonki sa male i dlatego sa takie male siedzonka, a wogle to kiedys siedzonka bylu dla panianki z przodu przed kierowca i jeszcze siedziala tylem do jazdy ale w unji ełopejskiej normy tego zabraniaja wiec teraz musi panienka siedziec z tylu, ale w nowej r1 to w baku jest taka mala dziurka z przodu tak,ze wiesz mozna tamtedy las paliwo a panienke sadzasz na baku, ale nie szkodzi bo w innych motorach ma sie gorzej bo siedzi dalej, a jak jedziesz z kumplem to go zawsze mozesz zapiac pasami, ka takie widzialem w obi po 11,99 u nas, takie pasy do sciagania ladunku, ja zawsze kumla zapinam do wahacza z tylu, to jak spadnie to za daleko nie odjade i bede zaraz wiedzial, ze cos jest nie tak. (a teraz penie dostanę bana, ale liczę na wyrozumiałość moderatora i poczucie humoru oraz solidarność - pozdrawiam, Janusz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi