Pompka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Popieram. PS Co poniektórzy wyżej :icon_mrgreen: chyba są naprawdę mocno zdesperowani. PPS Obawiam się, że w tym roku nie dane mi będzie bawić się z Wami na forumowym zlocie, gdyż do tego czasu motocykl pewnie będzie sprzedany. :biggrin: Metro pewnie do Borek nie dojeżdza :icon_razz: ale masz jeszcze chyba skutera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Metro pewnie do Borek nie dojeżdza :wink: ale masz jeszcze chyba skutera?Tudzież zawsze mozna stopa zlapac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 O Olsenowym podróżowaniu jest już dużo w Piwie, tu się pisze konkrety o Borkach... wrrr... SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Olsen, jak żona nie pojdzie to mam miejsce między mną a kufrem Centralnym :icon_mrgreen: p.s. Pawełku, kiedy zapisy na domki bo EKG zamawia zzzzzz................... 10 sztuk :cool: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 O Olsenowym podróżowaniu jest już dużo w Piwie, tu się pisze konkrety o Borkach... wrrr... ja bym bardzo chętnie o borkowych konkretach, ale.... gdzie się zapodziały te borkowe konkrety? :biggrin: bo ja chętnie już jeden domek zamówię :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Metro pewnie do Borek nie dojeżdza :wink: ale masz jeszcze chyba skutera?Jazda pięćdziesiątką do Borek to byłoby wyzwanie. :banghead: Poza tym nie wiem, czy go też nie sprzedam. Olsen, jak żona nie pojdzie to mam miejsce między mną a kufrem Centralnym :cool: Dziękuję za propozycję :biggrin: , ale myślę, że z Małżonką będzie Ci się fajniej jechało. :crossy: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jeden domek poproszę.Chyba się wybiorę przed imprezą i zarezerwuję domek już teraz :) W sumie z Łodzi mam jakieś 50 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Olsen, jak żona nie pojdzie to mam miejsce między mną a kufrem Centralnym Jak tak sobie wyobraże Klaudiusza i Olsena na jednym moto, to przychodzi mi do głowy jedno... Pamiętacie Miklasa i Waldiego na trajce w Borkach? :bigrazz: :smile: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Też się piszę na tą imprezę :P Na razie x1, ale może pojadę z plecaczkiem... Paweł kiedy, będzie można robić rezerwacje? :notworthy: Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez B@rtek https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Max, jak chcesz to możemy pobić nasze dwie i pół paczki, tylko kask weź z oszybowaniem :icon_mrgreen: Ekim, postaram się Ciebie w tym roku nie zawieść i nap*** Cię jak poprzednio :banghead: Greedo, a Ty gdzie do ludzi z tą facjatą?? Jeszcze macanki w głowie. Sranki bananki i tak wszyscy wiedzą, że gustujesz w analu :banghead: :icon_mrgreen: :banghead: A to wszystko, jak tylko mama i okoliczności pozwolą się zjawić. Buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Chyba tylko jakies zdarzenie losowe mnie powstrzyma przed tym zlocikiem :crossy: pozdro i do zobaczenia :icon_biggrin: Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 To kurna kiedy te zapisy ruszą?? Wróciłem z wakacji i dalej nic nie wiadomo :buttrock: Jako że w tym roku rodzina krasnali się rozrosła - poproszę o jeden cały domek. Howgh :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Właśnie coś cisza na temat zapisów... https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Pawel! Dominik! Do tablicy!! - Zapisy czas zacząć! Ps. Olsen :cool: z Klaudiuszem nie chcesz, to może wolisz przejechać sie na Ducaciątku za MiniDeViLLkiem? Buahahaha :crossy: Klaudiusz widział jaki ze mnie bysior :) Przyczepimy Ci kółeczka do butów i wreszcie będę miała odpowiedni sprzęt z systemem stabilizacyjnym - Ducat z bocznymi kółkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wszystkie znaki na niebie informują mnie, że zawitam do Borek również w tym roku.Przyjadę oczywiście z żoną, której kiedyś obiecałem wycieczkę do Sandomierza, z braku czsu muszę połaczyć te dwa wyjazdy. Wpadłem na pomysł by w sobotę rano wyjechać z Borek do Sandomierza i wrócić spowrotem na wieczorne ognisko. Może dołączą się do nas jacyś chętni? Trasa około 170 kilometrów w jedną stronę. PozdrawiamJanuszm https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi