KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Dobra, ustalajcie wszystko, ma być zabawnie i interesująco :P Ja mam pępkowe dzisiaj więc jutro zdycham, do zobaczenia w Borkach :) * MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Mam pytanko: nie wiem jeszcze, czy dam radę, ale kombinuję i ... jak wpadnę, to jest sznasa na jakiś kąt pod dachem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 zawsze jest szansawystarczy karimatka czy lecisz z trojmiasta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Kombinujcie atrakcje :icon_question: Mała zmiana, domki mamy po 90zł, pokoje po stówce tak jak były. Do domków wskazane urządzenia typu farelka bo można zamarznąć, tak jak wczesniej wspominałem. Konkursy i "fiu bździu" myślę, że zrobimy w sobotę. Na wejściu proszę się do mnie zgłosić, może wykombinuję jakiś kawał prześcieradła, żeby się wszyscy podpisali, po czym wywiesimy to na pałacu kultury na znak protestu przeciwko masowym odłowom dorszy w morzu czarnym. Przy okazji zbieram również w/w 2 zł, będzie to na dodatkowe opłaty związane z naszą obecnością w ośrodku. Ja będę około godziny 16-tej w piątek. Domek oznaczę srebrnym Banditem 1200 przed wejściem :] Po przybyciu do ośrodka idziecie do recepcji, mówicie swoje nazwisko, miejsce na liście domków/pokoi, wpłacacie za nocleg i otrzymujecie klucze do waszego lokum. Są jakieś pytania? :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czy mogl bym sie z kims zabrac samochodem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 waldek ktos pisałe ,że jedzei samochodem ale nei wiem gdzie.. chyab w EKG sprawdz a znajdziesz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czy mogl bym sie z kims zabrac samochodem ?Tatakis, bedzie chyba RANO zawozil mamakisa na casting SAMOCHODEM, a potem wraca do wawy po armaturę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Mała zmiana, domki mamy po 90zł, pokoje po stówce tak jak były. Ja będę około godziny 16-tej w piątek. Domek oznaczę srebrnym Banditem 1200 przed wejściem :]Czyli jednak wytargowałeś po 90 zeta :icon_mrgreen: Srebrny Bandit i szara FZ6'tka zapomniałeś oddać :icon_question: :icon_razz: Chyba będę wyjeżdżał jednak wcześniej niż o tej 14 :biggrin: WiolaSzpila ma mi dać znać dzisiaj o, której mają zamiar się zebrać i wyruszyć... https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 zawsze jest szansawystarczy karimatka czy lecisz z trojmiasta??Mariusz (chyba dobrze zapamietalem twoje imię, no bo wiesz jak było, ha,ha) kiedy będziesz i o której w B..ch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Mam pytanko: nie wiem jeszcze, czy dam radę, ale kombinuję i ... jak wpadnę, to jest sznasa na jakiś kąt pod dachem? Koronka nie wymiękaj ! Ta cysterna nie musi być duża, a we dwóch to z tych bankomatów na nią uzbieramy. :flesje: Wyro jakieś zawsze się znajdzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Mariusz (chyba dobrze zapamietalem twoje imię, no bo wiesz jak było, ha,ha) kiedy będziesz i o której w B..ch.miedzy 14-15 wyjwzdzammam kolo 250 km do zrobieniabede pewnie miedzy 19-20 Jarek przyjedz tez w piatek i bedzie ha ha ha :icon_mrgreen: ;) wiec do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 OK. Sytuacja jest klarowna. Niestety nie jade ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 OK. Sytuacja jest klarowna. Niestety nie jade ;( to nie ciekawe wieści, współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a jak wygląda sprawa, gdy ktoś chce wpaść na jeden dzień :D jakies zapisy, opłaty :crossy: :D SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Mhmmm... no za jeden nocleg zapłacić musisz :D Wolne pokoje w ośrodku powinny jeszcze być, aczkolwiek ręki sobie nie dam za to uciąć... PROSZĘ WSZYSTKICH O ZWERYFIKOWANIE LISTY, SZCZEGÓLNIE KOLUMNĘ "Od piątku/Od soboty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi