Mur67 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 To i ja się przywitam do dłuuuugim (tylko) czytaniu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam Wszystkich ... Chcialem spytac kiedy dokladnie jest MOTOBAZAR w lodzi teraz w styczniu ... prosze o odpowiedz i do zobacxzenia na :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam Wszystkich ... Chcialem spytac kiedy dokladnie jest MOTOBAZAR w lodzi teraz w styczniu ... prosze o odpowiedz i do zobacxzenia na :crossy: Prosz: http://www.motoweteranbazar.com/ ;-) Cytuj ZdrowkoKLOSZCytaty na dziś i jutro:"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ"To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunkStar Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nadejszła wiekopomna chwila... :wink: po okresie podczytywania witamy się i my tzn. ewa i gucio gucio jeżdzi okufrowaną ecią prosto z PRLu, a ja po okresie zjaeżdzania 50tek robię prawko jak się odrobinę ociepli. Zatem pozdrawiamy i do zobaczenia No witam witam :) Dobrze Was tu widzieć. Pewno skoczymy razem na jakiś zlocik niebawem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klub_AA Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam i ja! Od listopada 08' Czarna r6 - nic dodac nic ujac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witamy i do zobaczenia na drodze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIWO1981 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam i pozdrawiam :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Co do wiosennego zlotu pewnie się zbierze grupka na Borki:) Powitać nowo przybyłych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa1022 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Pora sie przywitać Rafał, Łódź, GSXF od czerwca 2008 Troszke już się tutaj naczytałem tylko mi kultury zabrakło i się nie przywitałem. WIĘC WITAM!!!! ps.Dodam tylko że zdążyłem już zaliczyć wspólnie z Szanownym forum Mikołajki Łódź 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek83 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam! Do tej pory tylko bierny użytkownik forum od teraz ZAREJESTROWANY. Pozdrawiam z Łodzi Dąbrowa wraz z nowym sprzętem. Pozdrawiam Zibi k6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki26 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich Łodziaków serdecznie na imie ma michał a śmigam cbr 1100 xx : http://www.qukimoto.jpg.pl/ , mam nadzieję że pośmigamy wspólnie po naszej wspaniałej okolicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash1990 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam i życzę szybkiego rozpoczęcia sezonu. Szykuje się jakiś zlot w Łodzi na rozpoczęcie sezonu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki26 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Mam nadzieje że będzie jak najwięcej, bo głód jest straszny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam :) jako totalny swiezak pragne powitac wszystkich jak ja zakochanych w motorkach. Smigam CBR 600RR i mam nadzieje iz spotkamy sie na drodze. Pozdro i szerokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich nowo przybyłych. Widzę, że motocykli w Łodzi przybywa :D i dobrze :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi