Lisena Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Niestety w tym sezonie juz sie nie pojawie na ulicy - zostałem wyeliminowany przez innego, niesfornego uczestnika ruchu drogowego, ale mam nadzieje że do wiosny zdążę dojść do siebie. Witaj w klubie ;} Tez mam nadzieje, ze wylize sie do wiosny ;} pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 co to ma byc?? Jakas pechowa jesień wszyscy sobie krzywde robią ;] .... mnie juz tylko do 4 grudnia gips został... a potem rechabilitacja? .... echh sie okaze ;] Pozdrówka dla wszystkich.. i wszystkich jeżdżących zapraszam na jazdę mikołajów 7 grudnia :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 co to ma byc?? Jakas pechowa jesień wszyscy sobie krzywde robią ;] Nieee... ja miałam wypadek w październiku 2007, ale u mnie "cięższa sprawa". Mam nadzieję, że wyliżę się do wiosny 2009 :biggrin: .... mnie juz tylko do 4 grudnia gips został... a potem rechabilitacja? .... echh sie okaze ;] Rehabilitacja obowiązkowo, to bardzo poważna sprawa - nie zaniedbaj tego. Głównie od Twojej rehabilitacyjnej aktywności zależy, na ile będziesz sprawny. Także jeśli to olejesz, zrobisz krzywdę sam sobie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 z tą reHabilitacją ( ;P ) to wiem... chociaz miałem złamaną kosc promieniową to łokieć juz unieruchomiony 10 tygodni...... ;/ echh trzeba sie będzie koniecznie pomęczyć... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 i wszystkich jeżdżących zapraszam na jazdę mikołajów 7 grudnia Podaj szczegóły bo w tym roku też sobie nie odpuszczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Szczegóły są w poscie niżej : http://forum.motocyklistow.pl/Mikolaje-na-...h--t108267.html jak bedzie cos wiecej napewno przekażę :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vereena Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nadejszła wiekopomna chwila... :wink: po okresie podczytywania witamy się i my tzn. ewa i gucio gucio jeżdzi okufrowaną ecią prosto z PRLu, a ja po okresie zjaeżdzania 50tek robię prawko jak się odrobinę ociepli. Zatem pozdrawiamy i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3lon Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich forumowicow mam na imie Tomek jestem z LdZ. Dolaczylem do forum 2 dni temu a moim moto jest VFR 750 99r. Edytowane 4 Grudnia 2008 przez M3lon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witak, zwą mnie KLOSZ, poruszam sie na Sevence (Hunda CB 750 Seven Fifty), jezdze, jezdze, jezdze i to wlasciwie tyle tytulem wstepu. Witam Wszystkich :-) Cytuj ZdrowkoKLOSZCytaty na dziś i jutro:"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ"To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 KLOSZ! Wszelki duch Ciebie sławi. Jak że miło ujrzeć. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia na asfaltowych (bez)drożach. Mariusz P.S. W przyszłym roku też jako Św. KLOSZ do 3miasta? Jeśli tak, to koniecznie dołożę starań aby się podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 KLOSZ! Wszelki duch Ciebie sławi. Jak że miło ujrzeć. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia na asfaltowych (bez)drożach. Mariusz P.S. W przyszłym roku też jako Św. KLOSZ do 3miasta? Jeśli tak, to koniecznie dołożę starań aby się podłączyć. Tak, to ja :biggrin: Oglaszalem przeciez tu, ze jade ale jakos nikt nie dolaczyl. Nie doczytales przyjacielu :crossy: Zobaczymy jak bedziez Mikolajami 2009, bo jakos w tym roku sie zgadalo, ze moze dla odmiany kuzyn z Wejherowa na przyszly rok do nas zawita na Mikolaje. Ale to jeszcze duzo czasu i wiele sie moze zmienic. Moze dla odmiany sie spotkamy na okolicznosc finalu WOSP? Poniewaz w zeszlym roku wciagnalem chlopakow z IPA Knight Riders w kwestowanie ze sztabem z Politechnik Łódzkiej, to pewnie w tym roku tez bede sie do nich podlaczal. Moze reflektujesz na udzial? Pozdrawiam i zycze, zeby zimy nie bylo ;-) Cytuj ZdrowkoKLOSZCytaty na dziś i jutro:"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ"To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxŁódź Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ooo, dopiero teraz zauwazyłem, że jest nawet podforum ŁÓDŹ. Witam sie zatem i z Łodziakami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam wszystkich nowo przybylych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam Motobrac z Łodzi, z dalekiego Wrocławia przybyłem ja Motomaniak teraz przemierzam łódzkie szosy w poszukiwaniu przygód czy to w trasie czy w terenie mam nadzieję że w zbliżającym się sezonie 2009 spotkam niektórych z Was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulekGSXR Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 siemka wszystkim! Mam na imię Paweł Śmigam na Suzi GSXR od nie dawna :) Pozdrawiam wszystkim :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi