pit Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam!Mam pytanie czy ktoś z forumowiczów kupował opony Pilot Road 2 z allegro.http://moto.allegro.pl/item192622720_miche..._190_50_17.htmlczy warto kupować opony na allegro? są nowe komplet około 200zł taniej niż w sklepie... Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Tansze sa dlatego bo nie trzeba doliczac podatku VAT... czyli tak jakby robil w bambuko Urzad Skarbowy...Tak mi sie wydaje... No wlasnie... ale czy jakosciowo sa tak samo dobre jak sklepowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja kupiłem na allegro nową oponę Metzeler ME Z3 Racing za o dziwo 259zł!!! :icon_exclaim: I jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Tansze sa dlatego bo nie trzeba doliczac podatku VAT... czyli tak jakby robil w bambuko Urzad Skarbowy...Tak mi sie wydaje... tak "ci się" wydaje. przeczytaj aukcję, zanim znów coś chlapniesz: wyraźnie chłopak napisał "faktury vat" co oznacza, że prowadzi normalną działalność gospodarcząa dlaczego taniej? bo może mieć np. magazyn na wsi, za 100zeta/mies i sam w nim pracować, a nie w mieście z kosmicznymi czynszami i min 2 sprzedawcami - czyli przy niższych kosztach oferować tańszy produktpoza tym w wielu przypadkach wystarczy, że zamiast z oficjalnej sieci krajowej dystrybucji bedzie sam sobie sprowadzał opony z niemcowa, gdzie ceny bywają wyraźnie niższejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam!Mam pytanie czy ktoś z forumowiczów kupował opony Pilot Road 2 z allegro.http://moto.allegro.pl/item192622720_miche..._190_50_17.htmlczy warto kupować opony na allegro? są nowe komplet około 200zł taniej niż w sklepie... Kupiliśmy, jesteśmy zadowoleni.Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ja kupowalem oponke od goscia ktory rowniez wystawia sie na allegro (broll opony czy jakos tak).. fakt faktem ze troche musialem poczekac bo akurat nie mieli na stanie opony ktora mnie interesowala. z tego co mowil to opony kupuja w niemcowni. za pilot powera na tyl zaplacilem 600 pln... w oficjlanej sieci sprzedarzy w sklepach w polsce chca ponad 800... ja jestem zdecydowanie zadowolony a oponka jest z marca tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 tak "ci się" wydaje. przeczytaj aukcję, zanim znów coś chlapniesz: wyraźnie chłopak napisał "faktury vat" co oznacza, że prowadzi normalną działalność gospodarczą a to przepraszam... nie przeczytalem aukcji... chyle czolo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Tansze sa dlatego bo nie trzeba doliczac podatku VAT... czyli tak jakby robil w bambuko Urzad Skarbowy...Tak mi sie wydaje... No wlasnie... ale czy jakosciowo sa tak samo dobre jak sklepowe?? heheheh zalozmy nawet ze tak jest jak piszesz hahah to czy opona bez podatku vat jest gorsza od opony z vatem??????????????????/ czy moze ten chlop odlewy roby za stodola??????????????? dobre hhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ja tez zapodalem z allegro gumiaka i czekam wlasnie na niego. co do ceny to prawie 200zl taniej niz sklep. zobaczymy jak przyjdzie Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) [/color]heheheh zalozmy nawet ze tak jest jak piszesz hahah to czy opona bez podatku vat jest gorsza od opony z vatem??????????????????/ czy moze ten chlop odlewy roby za stodola??????????????? dobre hhahaha łohoho... faktycznie dobre...czy ja cos wspominalem, ze opona z vatem jest lepsza od tej bez vatu? chyba chciales zajebiscie zapodac zartem ale cos nie wyszlo... wyszedl wyjatkowo suchy... zapij woda lepiej... a wogole to nie czepiaj sie... Edytowane 17 Maja 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Mój wspólnik na dniach zapoda na allegro kilkadziesiąt naprawdę dobrych opon w naprawdę dobrych cenach - nowe, używane i leżakowane. Dam znać co i jak. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Mój wspólnik na dniach zapoda na allegro kilkadziesiąt naprawdę dobrych opon w naprawdę dobrych cenach - nowe, używane i leżakowane. Dam znać co i jak. pzdrNo to czekam(y)Potrzebuje 120/70/17(58W)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 czekamy czekamy...120/60 R17 by sie przydalo no i jakas 160 na tyl :icon_biggrin:tez myslalem nad tymi pilotami. ale moze kolega wystawi cos wartego uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Dominiku dawaj info :icon_biggrin:- ja tez bym cos zakupił :notworthy: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No to skorzystam z okazji do darmowej reklamy :):):) : http://forum.motocyklistow.pl/SPRZEDAM-NOW...d33-t72192.html Jakby co - piszcie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi