Skocz do zawartości

Skrzynia do dniepra za taką kase??

Puzel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

przez neta to nie to samo co widzisz na zywo i kupujesz. Ja u Andrzeja w Wasilkowie bylem prywatnie i wszystko w porzadku, obkupilem sie i z bananem na ryju wracalem do domu :biggrin:

W realu oczywiście jest zupełnie inaczej.

No ale za każda pierdułką nie ma sensu jeździć, bo drożej wychodzi dojazd.

Jaaaaaaaaaa PIER>>>>>>>>>>>>>>>>. KRV co za sfilcowany łeb?! Zdrowie debili :lapad:

Nieeeee... no nie mogę :D Piję poranna kawę i nie mogę się nadziwić upośledzeniu "konstruktora" A najlepszą bekę mam z tej osłony reflektora od Żuka na zbiorniku :flesje: Co autor miał na myśli....? Kto mi podpowie,bo nie wiem o co biega...

Łożesz w morde je**ny!!! Stworzenie takiego moto jest gorsze niż pedofilia...

na 3 foto widać miesjce narodzin owego pojazdu. Wskazuje ono też o pochodzenie i domniemaną inteligencję "kostruktora'.

Moze lepiej jak stworzymy coś jakby "Centralne Biuro Antypaszteciarskie" i bedziemy śledzić takowych kosntrukotrów, wyłapywać i kastrować. Ewnetualnie wydłubywać oczy...

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

A mnie się podoba. Taki szczur ^^ I myślę że wzroku przy konstruowaniu tej saCHary nie używał :lalag:

prince... jakis urlop chyba by się przydał.... odpocznij od "forum' :)

Na drugim foto jest junak M10 z koszem, nawet rejestracje da się odczytać:flesje: nasz domorosły PAN SAMOCHODZIK widze chciał zamnotwać Luftfiltra na baku:P prawie jak BMW, no właśnie prawieee:D

...i te puszki przy ziemi....Nie,no mistrz swiata. Na warsztacie u mnie pracownicy z tej okazji robili se wolne.... :icon_evil:

nie wytrzymałem i posłałem kolesiowi wiąche!Jak nigdy, a mam niejasne przeczucie ze domorosły spawacz-artysta miał na wrotach stodoły przybite niewyrazne foto BMW sahryny i to był jego wzór-konspekt

granat nie zapomnij zamieścić riposty właściciela sahary made in poland ;) o ile takowe będzie :biggrin: .

Spoko Panowie... też mu napisałem.... wszystko w "memoty". Jeśli tylko będzie odpowiedź od tego Szacownego Jegomościa ;) ,to zamieszczę całą korespondęcję :biggrin:

nie wytrzymałem i posłałem kolesiowi wiąche!Jak nigdy, a mam niejasne przeczucie ze domorosły spawacz-artysta miał na wrotach stodoły przybite niewyrazne foto BMW sahryny i to był jego wzór-konspekt

Granat.... jakis zestresowany jesteś ostatnio Stary... może byś się ROZERWAŁ jakuś.... :biggrin: Tylko czemu tak Hucznie !!! ;)

http://moto.allegro.pl/item317232485_okazj...przyczepka.html

Cholera jak to jest. Ja myślałem że przyczepke ciąga się za samochodem, motorem :biggrin: .

Kolaska typu Żuk, aaaaaa to juz wiem co było pierwszą wersją samochodu Żuk.

http://moto.allegro.pl/item314913709_m_72.html

Nie no jakbym ja sprzedawał motor to napewno nie zamieściłbym linku do filmiku gdzie sprzedawany motor punktuje centralnie w drzewo :icon_mrgreen:

http://pl.youtube.com/watch?v=3YQYvw79o-4 - ostatnie ujęcie. :flesje:

Edytowane przez GaCek