GaCek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 przez neta to nie to samo co widzisz na zywo i kupujesz. Ja u Andrzeja w Wasilkowie bylem prywatnie i wszystko w porzadku, obkupilem sie i z bananem na ryju wracalem do domu :biggrin:W realu oczywiście jest zupełnie inaczej. No ale za każda pierdułką nie ma sensu jeździć, bo drożej wychodzi dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekstryszawa Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Niektórzy powinni mieć zakaz zbliżania się na mniej niż jeden metr do starego motocykla http://www.allegro.pl/show_item.php?item=316790111 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jaaaaaaaaaa PIER>>>>>>>>>>>>>>>>. KRV co za sfilcowany łeb?! Zdrowie debili :lapad: Nieeeee... no nie mogę :D Piję poranna kawę i nie mogę się nadziwić upośledzeniu "konstruktora" A najlepszą bekę mam z tej osłony reflektora od Żuka na zbiorniku :flesje: Co autor miał na myśli....? Kto mi podpowie,bo nie wiem o co biega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Cyt. z aukcji; "zrobiłem go do jazdy po lesie ale trafiła mi się M72" noooo - to jestem ciekaw jak skończy Emka?? Pewnie zrobi z niego "Kołowy Transporter Opancerzony" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 nie wytrzymałem i posłałem kolesiowi wiąche!Jak nigdy, a mam niejasne przeczucie ze domorosły spawacz-artysta miał na wrotach stodoły przybite niewyrazne foto BMW sahryny i to był jego wzór-konspekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A na drugim zdjęciu tej " pięknej " aukcji nie był w tle junak z koszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Na drugim foto jest junak M10 z koszem, nawet rejestracje da się odczytać:) nasz domorosły PAN SAMOCHODZIK widze chciał zamnotwać Luftfiltra na baku:P prawie jak BMW, no właśnie prawieee:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Łożesz w morde je**ny!!! Stworzenie takiego moto jest gorsze niż pedofilia... na 3 foto widać miesjce narodzin owego pojazdu. Wskazuje ono też o pochodzenie i domniemaną inteligencję "kostruktora'. Moze lepiej jak stworzymy coś jakby "Centralne Biuro Antypaszteciarskie" i bedziemy śledzić takowych kosntrukotrów, wyłapywać i kastrować. Ewnetualnie wydłubywać oczy... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A mnie się podoba. Taki szczur ^^ I myślę że wzroku przy konstruowaniu tej saCHary nie używał :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A mnie się podoba. Taki szczur ^^ I myślę że wzroku przy konstruowaniu tej saCHary nie używał :lalag:prince... jakis urlop chyba by się przydał.... odpocznij od "forum' :) Na drugim foto jest junak M10 z koszem, nawet rejestracje da się odczytać:flesje: nasz domorosły PAN SAMOCHODZIK widze chciał zamnotwać Luftfiltra na baku:P prawie jak BMW, no właśnie prawieee:D...i te puszki przy ziemi....Nie,no mistrz swiata. Na warsztacie u mnie pracownicy z tej okazji robili se wolne.... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 nie wytrzymałem i posłałem kolesiowi wiąche!Jak nigdy, a mam niejasne przeczucie ze domorosły spawacz-artysta miał na wrotach stodoły przybite niewyrazne foto BMW sahryny i to był jego wzór-konspektgranat nie zapomnij zamieścić riposty właściciela sahary made in poland ;) o ile takowe będzie :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Spoko Panowie... też mu napisałem.... wszystko w "memoty". Jeśli tylko będzie odpowiedź od tego Szacownego Jegomościa ;) ,to zamieszczę całą korespondęcję :biggrin: nie wytrzymałem i posłałem kolesiowi wiąche!Jak nigdy, a mam niejasne przeczucie ze domorosły spawacz-artysta miał na wrotach stodoły przybite niewyrazne foto BMW sahryny i to był jego wzór-konspektGranat.... jakis zestresowany jesteś ostatnio Stary... może byś się ROZERWAŁ jakuś.... :biggrin: Tylko czemu tak Hucznie !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item317232485_okazj...przyczepka.htmlCholera jak to jest. Ja myślałem że przyczepke ciąga się za samochodem, motorem :biggrin: . Kolaska typu Żuk, aaaaaa to juz wiem co było pierwszą wersją samochodu Żuk. http://moto.allegro.pl/item314913709_m_72.htmlNie no jakbym ja sprzedawał motor to napewno nie zamieściłbym linku do filmiku gdzie sprzedawany motor punktuje centralnie w drzewo :icon_mrgreen: http://pl.youtube.com/watch?v=3YQYvw79o-4 - ostatnie ujęcie. :flesje: Edytowane 21 Lutego 2008 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Najpierw chyba ma problem z ruszeniem z miejsca jak ruszył to przydzwonił w drzewo . Co tu więcej można powiedzieć- Nie jeździła a i tak po dzwonie .Film więcej wart niż 1000 słów. Uczciwy koleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No chyba że jechał na podwójnym gazie albo kolo jest ślepy ;), bo żeby drzewa nie zobaczyć?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi