Rider666 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Pierwszy WFM 150 > 2x WSK 125 > 2x WSK 175 > 3x JAVA 350 TS > CZ 350 > w koncu GS 550 > i obecnie FZR 1000 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWER Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Moje pierwsze moto > Komar > CZ 175 > MZ 250 > Jawa ts 350 > Kawasaki kz 750 > i przerwa po ślubie jakieś 8 lat. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Tak w ogóle pierwsze kroki to stawiałem na komarze 2-u biegowym (biegi w rączce kierownicy).poźniej byłła Jawa 350 TS.Potem dłuższa przerwa (rodzina itp.) Po paru latach kupiłem ogara 200,następnie skuter Zipp Jazzy no i wreszcie Honda CB 500 96rok. Gdzie nie spotkałem kumpli to każdy mówił że upodobań nie zmieniłem czyli zamiłowania do motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 1. 175 gazela2. 250 mz jaskółka3. mz 1504. dniepr 5. zzr ninja6. tt 600 super moto7. tdm 8506. wkrótce multistrada (ducati) lub dalej tdm ale już 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sproket72 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam wszystkich zainteresowanych. :crossy: Postanowiłem załozyc tego posta po to aby kazdy juz "ochrzczony" motocyklista przyznał sie jaki motocykl był jego pierwszym, mówie tutaj o pierwszym powaznym :wink: Nie wliczajac motorynek czy sprzetów wsk :biggrin: Jestem bardzo ciekaw i napewno nie jeden zapaleniec który chce kupic cos na pierwsze moto.Dla poczatkujacych ,zaznacze ze nie nalezy tu wzorowac sie na kolegach starszych po fachu :wink: Ma to charakter czystko informacyjny Zapraszam :cool: Ps :wink: mam nadzieje ze pomysł docenicie i nie zostane obrzucany kamieniami :biggrin: Witam wszystkich zainteresowanych. :wink: Postanowiłem załozyc tego posta po to aby kazdy juz "ochrzczony" motocyklista przyznał sie jaki motocykl był jego pierwszym, mówie tutaj o pierwszym powaznym :wink: Nie wliczajac motorynek czy sprzetów wsk :biggrin: Jestem bardzo ciekaw i napewno nie jeden zapaleniec który chce kupic cos na pierwsze moto.Dla poczatkujacych ,zaznacze ze nie nalezy tu wzorowac sie na kolegach starszych po fachu :wink: Ma to charakter czystko informacyjny Zapraszam :) Ps :wink: mam nadzieje ze pomysł docenicie i nie zostane obrzucany kamieniami :biggrin:Nie mam prawka ,ale robie teraz do nauki kupiłem Kingwaj 250 i to mój pierwszy motocykl .Jezdze bez prawka mam nadzieje ze juz nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Honda VT500C 84r :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarccom Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Suzuki GS500 '01 wczesniej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Czerwony IŻ 56 z 61 roku Poprostu kosmos. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 KoraRynka - nie liczac :banghead:MZ TS 250 !! Najcudowniejsza maszynka z ktora teraz mam zamiar sie rozstac (na sprzedaz idzie, kasa potrzebna :rolleyes: )Honda CB 500 - obecnie :biggrin: nic dodac nic ujac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb_81 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Suzuki GS 500 93 r obecnie FJ 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 1. Romet Komar 2. SHL M11 W 3. MZ ES 250/2 Trophy 4. Dniepr MT-9 5. Suzuki GS 750 E 6. Romet Kadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 1. Kawasaki er 5 2003r2. Bandit 600s 2002r :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Kawasaki GPz 550 '86 r - szacunek (polecam na I moto) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) 1. Motorynka!!!! oczywiście!! kolor - orzech (nie metalic!! :notworthy:) potem dłuuugo dłuuuuuuugo nic. i po 20 latach :notworthy: Drag 1100 :icon_biggrin: pozdrempiq Edytowane 9 Października 2008 przez empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 cebula 450 z 85 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi