dimitrus007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dzisiaj o 7 rano przystąpiłem do egzaminu na kat. A w Warszawie na ul. Odlewniczej. Egzamin zakończyłem z oceną pozytywną :evil: (1 podejście) Jeszcze tylko kilka dni i odbiorę upragniony dokument.Chciałem w tym miejscu podziękować mojemu instruktorowi Rafałowi z Egidy na Bemowie za świetne przygotowanie mnie do egzaminu oraz jazdy codziennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dzisiaj o 7 rano przystąpiłem do egzaminu na kat. A w Warszawie na ul. Odlewniczej. Egzamin zakończyłem z oceną pozytywną :D (1 podejście) Jeszcze tylko kilka dni i odbiorę upragniony dokument.Chciałem w tym miejscu podziękować mojemu instruktorowi Rafałowi z Egidy na Bemowie za świetne przygotowanie mnie do egzaminu oraz jazdy codziennej. To ja chwilkę później, bo o godz. 9.00 w tym samym miejscu rozpocząłem swój egzamin. Nie całą godzinę później egzaminator pogratulował mi pozytywnego zaliczenia :( Uścisk dłoni i już mogę się chwalić :cool: ;) Cieszę się, że przejechałem obie trasy tydzień temu samochodem, a jeszcze wczoraj z instruktorem (Piotrek Gadaj się nie wyłamał mimo gorączki :lapad: - dzięki) na moto. Tak więc nie było mowy o jakimkolwiek zaskoczeniu. Podziękowania dla instruktorów z Pro-Motora za naukę: Adamowi i Pawłowi za podstawy moto na placyku i enduro, Tomkowi Kulikowi za pokazanie jak nie dać się zabić na ulicach Wawy, Robertowi i Piotrkowi za jazdy po trasach. No i p. Sławomirowi za teorię i Klub S3 ;) Dziękuję również egzaminatorowi, który choć wyglądał na zblazowanego :wink: to był przyjaźnie nastawiony do zdających ;) PS. Nie wiem jak pozostała dwójka zdających, bo pierwszy jechałem na miasto. Mam nadzieje, że też zdaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Też robiłam kurs w Sprincie w Krakowie:)Robiłam dwie kategorie A + B, to było już rok temu, jeżeli chodzi o A to faktycznie instruktor dawał Ci motocykl i bujaj się po placu a on sobie szedł na kawkę :clap: Natomiast do B miałam innego instruktora i ten czepiał się dosłownie wszystkiego, co potem wyszło mi na dobre.W Krakowie jest ten minus, że strasznie długo czeka się na termin. Ja miałam egzamin łączony, czyli rano o 9 zdałam testy A + B i od razu po teściku na placyk, jazda motocyklem. Zdawało trzech kolesi i ja jedna kobietka, ale wszyscy zdali, więc kategoria A poszła szybko i sprawnie, w jeden dzień załatwiłam sprawę. Ale żeby odebrać plastik to trzeba było jeszcze B zrobić a z tym to już zeszło dłużej. Gdy zdałam motocykl dopiero mogłam złożyć papiery na B, czekałam ponad miesiąc na pierwszy termin. Na pierwszym terminie nie wyjechałam nawet z placu :/ I kolejny miesiąc oczekiwania na drugi termin. Wtedy już poszło gładko i zdałam. A wtedy kolejne 3 tygodnie oczekiwania, żeby moje papiery wysłali z Krakowa do mnie, do Jarosławia i wydali mi plastik. I tak od końca roku 2006 jestem szczęśliwą posiadaczką prawka obydwu kategorii:) heh, tez robilem prawko w Sprincie w Krakowie, placyk pod Wisla. :P na samochod robilem w 2000r. , instruktor pan Karabula... niezly jajcarz, zdalem za pierwszym razem.na motocykl zrobilem w 2006r., instuktor pan Karabula.. w temacie motocykli bylem zielony, wiec pokazal mi gdzie co jest i jazda ... hehe, rowniez zdalem za pierwszym razem. Bulka z maslem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A ja chciałam się wyżalić w dniu dzisiejszym zapisałam się na egzamin na odlewniczej i termin mnie powalił na teorie w dniu dzisiejszym zapisali mnie dopiero na 30 lipca az sie boje kiedy bede miala praktyke :-( a motocykl czeka w garażu ehhh....chciałoby sie legalnie ale w tym kraju to sie nie da!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 A ja chciałam się wyżalić w dniu dzisiejszym zapisałam się na egzamin na odlewniczej i termin mnie powalił na teorie w dniu dzisiejszym zapisali mnie dopiero na 30 lipca az sie boje kiedy bede miala praktyke :-( a motocykl czeka w garażu ehhh....chciałoby sie legalnie ale w tym kraju to sie nie da!!!!!!!!!!! W tej chwili terminy na egzamin teoretyczny i praktyczny wynosza ok. 3 tyg. E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzik Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam, dzis udalo mi sie zdac exam na Odlewniczej :( wielkie dzieki dla ekipy z ProMotora: Chacima, Tomka, no i Szefa osrodka tez :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam, dzis udalo mi sie zdac exam na Odlewniczej :P wielkie dzieki dla ekipy z ProMotora: Chacima, Tomka, no i Szefa osrodka tez :eek: Pozdrawiam :)Gratuluję w imieniu całego personelu maltretującego kursantów :icon_question: :) :D Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 no i zdane, dzisiaj o 7:00 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Hardkorowa godzina na egzamin :cool: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam no i mnie sie udalo wreszcie w piatek 13 07 zdalem w Ciechanowie :D) wreszcie latac zaczne :DD Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Długo czeakałem na ten dzien - dziś zdałem w Jastrzeebiu-zdrój! teraz tylko 2 tyg czekac i jazda na legalu juz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aggres Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam wszystkich :buttrock:- jako że to mój pierwszy post na forum. Zdałam!! :clap: dziś, godz 10:00, WORD Poznań, za pierwszym podejściem!! :) po roku od narodzeniu się pomysłu ..... po 9 tygodniach od zapisania się na egzam ..... po zaliczeniu popisowego szlifu na kursie... Dziękuję OSK "Magdalenka" w Swarzędzu, cierpliwemu i życzliwemu instruktorowi- p.Rafałowi ("... spokojnie Agnieszka, spokojnie..." :D )no i kuzynom - Krystianowi za pierwszą lekcję sprzed 4 lat i Piotrowi za zrozumienie gdy trułam tyłek i przyklejałam się do jego maszyn - będę dbała o gs'ka :> :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam wszystkich, dziś zdałem za pierwszym podejściem praktykę w WORD na Odlewniczej - teraz czekam już tylko na odbiór kwitów w urzędzie komunikacji. Wielkie dzięki dla brygady z Pro-motor'a a zwłaszcza dla Tomka Kulika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthor76 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Jak chwalić, to chwalić... Ja chylę czoła nad moją Połówką... 13 lipca, w piątek :biggrin: zdała za pierwszym podejściem! Już tylko 2-3 tygodnie nielegalnego podróżowania i będzie mogła się pochwalić Panu Władzy nowiutkim, oczekiwanym tak długo dokumentem... Dołączam również uszanowanka dla instruktora, Pana Marka. Wielkie dzięki za wiedzę, cierpliwość i rzetelność! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jak chwalić, to chwalić... Ja chylę czoła nad moją Połówką... 13 lipca, w piątek :crossy: zdała za pierwszym podejściem! Już tylko 2-3 tygodnie nielegalnego podróżowania i będzie mogła się pochwalić Panu Władzy nowiutkim, oczekiwanym tak długo dokumentem... Dołączam również uszanowanka dla instruktora, Pana Marka. Wielkie dzięki za wiedzę, cierpliwość i rzetelność! :clap: sprawdzajcie status na http://www.kierowca.pwpw.pl/ bo moje prawko jest do odbioru po 5 dniach !! :smile: :wink: :wink: ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi