suzi600 Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 No a co powiecie o silnikach w zzr600 ??Tez nie cieszą się dobrą opinią...?? [ Dopisane: 30-11-2005' date=' 08:10[/i'] ]hehehe tu bym się nie zgodziła I ja,i ja! :-D Z czym bys sie nie zgodzila?? nie zgodziłabym sie z tym co napisałeś o gixerze olejaku (że jest nie do zajebania cytuje ) bo okazuje się że jednak jest :P a tak btw to każdą maszynę można zajeździć jak się chce :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 No a co powiecie o silnikach w zzr600 ??Tez nie cieszą się dobrą opinią...?? A co chcesz wiedzieć o silnikach? Silnik jak silnik, jeden z mocniejszych elementów ZZR-a. Mój był z 98 r, jak kupiłem miał 32 tkm, jak sprzedałem miał 59 tkm, gość co kupił ode mnie jak sprzedał moto miało prawie 70 tkm i... nic. Ja wymieniłem tylko przy 50 tkm łańcuszek i napinacz rozrządu. Oleju nigdy nie trzeba było dolewać pomiędzy wymianami (regularnie co 6 tkm, zawsze syntetyk i filtr)... A palił? Musiałem nieźle w pizde dawać, żeby spalił pod 7litrów. Na wakacjach w dwie osoby, z bagażami, przez góry średnio wyszło niecałe 5,5 l/100 km. A jeśli idzie o kopa, to może miał tylko 98 KM, ale za to były to bardzo uczciwe KM, szczególnie powyżej 8 tys. obrotów. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Widze że kolega Grabar jest zagorzałym zwolennikiem GSXRa i GSXFa :P NIe jestem zwolennikiem tylko mowie to co ludzie gadajanie wiem czemu z wieloma osobami rozmawialem i kazdy dobrze sie wypowiadal na temat suzuki natomias dobrego zdania o kawasaki nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaro6210 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ;) witam wszystkich moto-maniaków mam pytanko kto posiada dogłębne informacje na temat kawy zzr600 może ktoś jest użytkownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Polecam 8) http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eustachydreptak Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Opcja szukaj bardzo mi się podoba. Daje wielkie możliwości i powoduje że w jednej sekundzie można znaleźć interesujący nas wątek. Jest tylko jeden mały szczegół: nie ma prawie nic o zzr 600. A jeśli już coś jest to zwykle odsyłacze do opcji szukaj. A więc dzięki opcji szukaj można się dowiedzeć w jaki sposób można znaleźć opcję szukaj i jak z niej skorzystać a także zapewnienie że jeśli znajdziesz opcję szukaj to dowiesz się że dzięki opcji szukaj można znaleźć informacje o interesującuych nas sprawach. Kłopot polega jednak na tym że nie ma żadnych znaczących informacji (poza oczywiście info o opcji szukaj). Pozdrawiam wszystkich właścicieli ZZR 600 i życzę cierpliwości w poszukiwaniu informacji o swoich motorach w opcji SZUKAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eustachydreptak Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Opcja szukaj bardzo mi się podoba. Daje wielkie możliwości i powoduje że w jednej sekundzie można znaleźć interesujący nas wątek. Jest tylko jeden mały szczegół: nie ma prawie nic o zzr 600. A jeśli już coś jest to zwykle odsyłacze do opcji szukaj. A więc dzięki opcji szukaj można się dowiedzeć w jaki sposób można znaleźć opcję szukaj i jak z niej skorzystać a także zapewnienie że jeśli znajdziesz opcję szukaj to dowiesz się że dzięki opcji szukaj można znaleźć informacje o interesującuych nas sprawach. Kłopot polega jednak na tym że nie ma żadnych znaczących informacji (poza oczywiście info o opcji szukaj). Pozdrawiam wszystkich właścicieli ZZR 600 i życzę cierpliwości w poszukiwaniu informacji o swoich motorach w opcji SZUKAJ [ Dopisane: 11-12-2005, 12:17 ]jeszcze propozycja! Proponuje zawiązanie podklubu (miniforum)właścicieli zygzaków. W kupie raźniej a i informacje na temat naszych motorków będą bardziej obszerne. Każdy coś tam wie na temat swojej maszyny a więc mógłby się z innymi podzielić. I w ten sposób stwortzymy bazę informacji dla właścicieli zygzaków tak aby opcja SZUKAJ miała swój sens. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ten link polecam wszystkim amatorom, właścicielom, lub osobom zainteresowanym z takich czy innych przyczyn motocyklami troszkę starszymi, oto obszerny opis ZZR 600: http://chudzikj.republika.pl/ZZ-R600.htm Pozdrawiam wszystkich doszłych i niedoszłych Kawoszy i miłej lektury życzę :) P.S. Ja jestem niedoszłym Kawoszem :P Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Dziadu podał dobry link. Jest tam dużo info o zzr. http://chudzikj.republika.pl/ZZ-R600.htm pozdrawiam :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Proponuje zawiązanie podklubu (miniforum)właścicieli zygzaków Całkiem sensowny pomysł :!: Napewno zebrałoby sie kilka zygzaków i zx10 na forum. Polskich stron o ZX/ZZR jak na lekarstwo :? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pigal Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 chetnie sie dolacze fo takiej podstronki bo doswiadczenie mam zadne a nabylem niedawno ZZR 1100 a nawet nie wiem jak mam go serwisowac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Powiem szczerze ze bardzo rzadko korzystam z opcji szukaj, a jak juz korzystam to nie działa ona najlepiej. I nie tylko z zygzakami.... Myśle ze trzeba by było napisać do SHREKA moze da sie cos z tym zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jestem za :P chetnie sie podziele moja skromna wiedza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 mam do sprzedania serwisowke kawasaki zzr1100 jesli ktos jest zainteresowany...dotyczy ona tez zx10 gpz 1100 i 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 zygzak ..... moje pierwsze moto...sprzedaja z bulem serca . Dobrze mi sie nim jezdzilo :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi