bread Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 dzisiaj 190km, rewelacja, ukojenie dla duszy :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A ja dzis w pracy 9-17 a tu taaaka pogoda :icon_mrgreen: I tylko telefony kumpli w stylu: "Ej, ale pogoda, latamy"... Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Pogoda jest piękna. Ja latam codziennie:) A nawet pare dni temu 400km stuknelo i to bardzo miło:) Pozdro :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ja od dwóch dni dojeżdżam moim moto na plac manewrowy (ok 45 km w jedną stronę). Na placu staję się kierownikiem Yamahy YBR125 lub Hondy CB250, następnie tą pierwszą około 1,5 h śmigam po mieście. Jak dobrze pójdzie to będę jeździł do pierwszych śniegów bo zostało mi jeszcze 14 h do wyjeżdżenia. Ku mojemu zdziwieniu wczoraj i dziś byłem jedynym na placu facetem spośród kursantów - same panienki na moto! :)Ja uskuteczniam dwie pary kaleson i dwie bluzy + kurtka z membraną i powiem szczerze że dziś mi było nawet trochę za gorąco... A może to te panny na dwóch kółkach ..... :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja śmigam prawie codziennie. Trzeba wykorzystać jeszcze pogodę. Wczoraj jeździliśmy kilka godzin z kumplem. Było OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 ja wczoraj zrobiłem malutką trasę około 30 km ale co za radość :icon_mrgreen: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 WitamJa jeszcze bym śmigał ale niestety mam do wymiany linke gazu ale nawet jak bym chcial to niemoge zalatwic takiej linki w żadnym sklepie :icon_mrgreen: Moze wy wiecie gdzie mozna kupić linke gazu do suzuki rg 80 :) a jeśli nie kupić to pozostaje mi dorobićjeszcze mam takie male pytanko dla znawcow od linki gazu ciągną sie dwie linki jedna idzie do gaźnika a druga gdzieś w silnik od czego jest druga?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja wczoraj smigalem po Wawie. Gdyby nie moto to puszka lub autobusem utknalbym na jakies 2 h w korku na Pulawskiej w jadac z Piaseczna do centrum Wawy.Pogoda jest lux na smiganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Wczoraj ok 100km po okolicy, dzisiaj (niedziela) mam nadzieje na cos podobnego, ale to dopiero po obiadku :icon_mrgreen: <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja wczoraj smigalem po Wawie. Gdyby nie moto to puszka lub autobusem utknalbym na jakies 2 h w korku na Pulawskiej w jadac z Piaseczna do centrum Wawy.Pogoda jest lux na smiganie.He, he, widzę, że śmigaliśmy tą samą trasą. :) Samochodem czy autobusem nie ma sensu pchać się w takie miejsca. Zaraz też wychodzę, ale Piaseczno omijam dziś szerokim łukiem. :icon_mrgreen: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 ja wczoraj myknolem z 60km:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja właśnie za chwile wyjeżdzam. Pogoda piękna tylko śmigać nic więcej nie trzeba. Mała rzecz a jak cieszy. Obyśmy sie jak najczęściej i jak najdłużej mijali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja 6 listopada będę jeździł na egzaminie :icon_mrgreen:zeby tylko śniegu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Dzisiaj mała traska 250 km :icon_mrgreen: pogoda rewelacyjna :P oby jak najdłużej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 dzisiaj ok 40 - 50 km i było super, 18 stopni w cieniu, super było :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi