mla Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Heja ludki :buttrock: Meldujemy siem z Niunią - jak zwykle było do du*py, brak organizacji, zimno w nocy, ognisko za wysokie i wszyscy pod wpływem środków znieczulających... :) :bigrazz: ...i ostatnie 10 km padało.... Dzięki wszystkim za super zabawę, a Gerardowi w szczególności za kameralne spotkanko przy grillu i "herbatce"... niektórzy mieli problemy żeby się po niej z ławki podnieść :crossy: :icon_eek: acha...i ucałowania dla wszystkich od Niuni.... a tu są nasze foty.....bez cenzury i nieobrabiane...więc proszę się nie czepiać za bardzo.... :flesje: http://rapidshare.de/files/35112911/Borki_...Niunia.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klar Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 W tym roku w Borkach było SUPER,extra impreza organizacja 100% Wczerpująca ipreza na maxa. ZA rok znowu? :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 pare fotek moze ktoś sie znajdzie. http://mike.warszawa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No to super,że wszyscy dotarli do domostw CALI i Zdrowi :icon_eek: Imprezka fajniutka bo fajniutcy ludzie na niej byli - no i Wszechmogący załatwił nam SUPER HIPER POGODE :) Dziekuje wszystkim za fajną zabawe i dziekuje mojej Virażce za toże prawie nie grzechotała przy odpalaniu :crossy: Ci co byli w OPOCZNIE wiedzą gdzie mieszkamy razem z moją KOCHANĄ Żoneczką (to ten bloczek pod który podjechaliśmy) - więc jak by ktoś przejeżdzał kiedyś przez moje piękne miasteczko to zawsze znajdzie u Nas ciepłą strawę i nocleg ZAPRASZAMY!!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Było git :) Dojechaliśmy do Wawy z ABG - choć niewiele brakowało, żeby bez niego, bo zamiast jechać cruisingowo jak biały człowiek 180 to zaczął szaleć i prawie zepsuł tył jakiegoś Tico czy co to tam było...No i kaca mieliśmy takiego, że 3 przystanki po drodze sie zdarzyły...Ale to tylko swiadczy, że impra super :crossy: To był mój forumowy pierwszy raz i naprawdę :bigrazz: dla wszystkich, było zdecydowanie lepiej niż mogłem się spodziewać.Dobra, idę na piwo bo mi się łapy zaczynają trząść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Zanim założysz temat, a nawet dwa to zobacz czy nic o tej samej treści już nie istnieje :) http://forum.motocyklistow.pl/ladami-Noweg...nki-t58358.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 I ja melduję się .Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę.Cieszę się też z tego że poznałem jeszcze kilku wspaniałych przyjaciół. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Ja też w domku. Jechałem "na skróty". Przez Piotrkó Trybunalski i Radomsko.... hehehe. Od Radomska w ciągłym deszzu, ale niczego nie żałuję.Byłem też na obiadku w zajeździe Górski w Polichnie (a jakże... po drodze). Przed Piotrkowem ze Statoila ruszyła ekipa 4 motocykli. Dogoniłem i przez Piotrków do Polichna jechaliśmy razem. Czy to nie Ty Osito z bandą?? Pozdrówka P.s. Impreza była oczywiście superowa (jak zwykle). Dzięki Wam, a w szczególności Nowemu. Edytowane 1 Października 2006 przez drogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 My tez Januszem i Małgosią dotarliśmy do w-wy cali i zdrowi.Dziekuje wszystkim za wspaniały klimati extra zabawę.Świru jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Również pragnę zameldować, że szczęśliwie dotarłem do domu.stałem 2h w korku pod wawą, bo drogowcy postanowili zostawić tylko jeden pas ruchu.Ja skróciłem sobie drogę powrotną przez Magdalenkę, Piaseczno i Konstancin - miejscami było gęsto, no ale w końcu od czego jest motocykl. :icon_eek: :) Fajnie było z Wami poimprezować. :crossy: Jakos tak sie pogubilismy przy wyjezdzie z osrodka i w koncu sama pocinalam do Wawki. Zajebiscie mi sie jechalo tak samej! :bigrazz: Też wracałem w pojedynkę - tak jest chyba najfajniej (przynajmniej dla mnie). Po drodze zatrzymałem się pomóc pozbierać fragmenty motocykla z jezdni gościowi, który wysypał się na bliźniaczym Bandicie. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Też dojechałem , byłem Wa-wie 15, ale od razu na rodzinną imprezę, dopiero teraz jestem w domciu i mogę coś wyklikać. To mój 1 zlot, super zabawa, Tomek aż się boi wejść na stronkę, żeby nie zobaczyć co wyrabiał, zwłaszcza jak Nowy mu powiedział że latał nago po stołach :) . Dzięki Nowy na imprezkę i widzimy się na następnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Eeee... sorx, jeżeli ktoś ma fotki MLA na dysku, to niech wrzuci na megaupload bo Rapid*** nie daje rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 heh ja tez wracałem w pojedynke ;p Tak sie zastanawialem jak jechalem, bo na katowickiej chyba motorowery mają zakaz ruchu, to w razie policji lepiej doginac 100 km/h i wtopic sie w tlum, czy jechac 50 poboczem jak na motorower przystało :) ? Na szczescie mnie ani razu nie zatrzymali uff :icon_eek: A ten Rybol to gdzie jest ? Bo spodobało mi sie " Wielkie ucieczki : motorowerem przez Polskę " :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Miklas, za rok pocwiczymy stawianie 3oo na gume :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Miklas, za rok pocwiczymy stawianie 3oo na gume :crossy: A jak :) Moze za rok nie wyladujemy w krzakach i przywaleni sprzetem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi