Sherman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja robiłem ostatnio, bo mi zwyczajnie lepiej się jechało po rozprostowaniu nogi co jakiś czas. No i +10 do lansu! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 i wszystko jasne ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 http://www.asphaltan...wave-explained/ Ciekawe teorie. No i jasne jest dlaczego Lorenzo vel mantequilla man znowu będzie miał mistrza w tym sezonie :) Zastanawiające jest ta uwaga o prawej nodze do lewego zakrętu na koniec - przecież to oczywiste dlaczego nie zdejmują zewnętrznej nogi. PS. Czyżby tu przez chwilę ktoś rozmawiał o zakładce w poważnym tonie bez zwyczajowej lokalnej szydery? Wiosna, wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ktoś z : skladanie sie w winklach z "kolanem" szorował już na torze, kolanem ?? ;) w tym sezonie?? Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 tak ja 5 tyg temu i jutro moze na lokiec ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) ja osobiście uważam że jak się jeździ po torze to jest w jajka gorąco i jak wystawi nogę to wiadomo .... takie chłodzenie newralgicznych partii ciała :P :P :P :P :P :P :P Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez zyygy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Szramer, na łokieć to już jest lipa, co drugi to potrafi - my pojutrze będziemy ćwiczyli "schodzenie na crash pad" ;)Koniecznie napisz, jak Ci idzie :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Szramer, na łokieć to już jest lipa, co drugi to potrafi - my pojutrze będziemy ćwiczyli "schodzenie na crash pad" ;)Koniecznie napisz, jak Ci idzie :icon_mrgreen:snieg padal dzis rano , zobaczymy jak bedzie jutro :blink: , szkoda ze mitas nierobi zimowek 120/180 :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Szramer, na łokieć to już jest lipa, co drugi to potrafi - my pojutrze będziemy ćwiczyli "schodzenie na crash pad" ;)Koniecznie napisz, jak Ci idzie :icon_mrgreen: Proponuję abyście zeszli na kask ;) hehehttp://www.youtube.com/watch?v=ZJHEBkxyp78Pozdro :) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 przepraszam, nie potrafię. Ale mam kolegę z gymkhany, co potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Zaczynamy wchodzić w temat "po co?" Kolano ma jakąś cechę użyteczności, łokieć jako konsekwencja ułożenia ciała (raczej nagatywna), za to przycieranie kaskiem to zwyczajny wygłup, nie mający innego uzasadnienia jak + do lansu i - kilka stówek za kask. Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez koroviov Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja to traktuję raczej jako popis gimnastyczno-artystyczny. Ja bym się tak nie wygiął :) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zaczynamy wchodzić w temat "po co?" Kolano ma jakąś cechę użyteczności, łokieć jako konsekwencja ułożenia ciała (raczej nagatywna), za to przycieranie kaskiem to zwyczajny wygłup, nie mający innego uzasadnienia jak + do lansu i - kilka stówek za kask. A po co jeździć w kółko po torze albo na kole. czy palić gumę, odpowiedz jest prosta dla funu przecież o to chyba w motocyklach chodzi. Nikt nie będzie przycierał kaskiem podczas normalnej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiii Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Kontynuując temat zakładki.....właściwie po co to jest? Ostatnio pierwszy raz w życiu dosiadłem fz6 na torze, przesadziłem z gazem na prostej i musiałem heblować przodem ze 150km/h w zakręcie. Wyszło tak, że zajebiście szybko pokonałem ten winkiel bo podręcznikowo heblowałem do wierzchołka zakrętu i dziwnym fartem miałem dobrą linię, co pozwoliło na szybsze odkręcenie gazu. Czyżbym sam odpowiedział sobie na pytanie, czy jednak zakładka służy czemu innemu? Edytowane 3 Maja 2013 przez Adiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dobrze trafiłeś, bo za tydzień jest pierwsza runda Motocyklowych Mistrzostw Polski, więc możesz się zgłosić, tam hamowania przodem w winklach przy 150 km/h są w cenie :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi