Dzulu Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja ci powiem co widziałem: sv650 ze startu bierze CBR "lekkim pierdem" (cytat ze ścigacza.pl) po przekroczeniu 130 cbr zaczyna pościg :buttrock: i kończy jak nie trudno się domyślić sukcesem w dalszej przyszłości (w mieście to jest tak że sv do kolejnych świateł dojedzie pierwsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Moglby sie wypowiedziec jakis posiadac sv 650 s, czy ma okazje jezdzic z motocyklami w stylu cbr 600, r6 itp i czy da sie z nimi smigac (zakladajac, ze nie sa to kolesie ktorzy beda jezdzic na biegu nr 2 i czekac na mnie, tylko tacy co korzystaja ze swojej mocy). No to ja dzisiaj latałem w towarzystwie gsxr 600 i R1, a ostatnio też często z Hayką - w mieście zero problemu, na trasie to wiadomo że jak chłopaki odkręcą konkretniej to muszą później na mnie z 1-2 min. poczekać. Oczywiście mówię o krótszej trasie (Wawa-Płońsk), jak to będzie jak polecimy gdzieś dalej nie wiem ale nie sądzę żeby dali cały czas radę lecieć w granicach swoich V-max :buttrock: Generalnie bez kompleksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 hehe Dzulu dobre to "lekkim pierdem" :buttrock: ja mam sv-ke i po miescie jezdze min w towarzystwie cbr 600, 1000f, zx6r spokojnie za nimi nadarzam czasem nawet jestem pierwszy :buttrock: do miasta svka jest moim zdaniem idealnapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Mialem okazje smigac fazerem i powiem tak: wyje..ny motorekjak najbardziej godny polecenia. I bardzo wygodny nawet w 2 osoby. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz1ov Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 fazer (przynajmniej wedlug mnie) jest raczej dla ludzi lubiacych podrozowac. ja osobiscie wybralbym cbr-a. Jest to motocykl bardzo ladny i szybki :buttrock: ale wybor oczywiscie nalezy do ciebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A może zupełnie inny sprzęcik. Proponuje diversion 900 turystyczna szyba idealnie chroni przed wiatrem. kuferki jak najbardziej pasują i co najważniejsze jest na kardanie moc 98km lata z kufrem do 220km/h Utrzymując na trasie 160-180 spalanie poniżej siedmiu litrów. Ja przesiadłem się z gpz750 na diversa i jestem bardzo zadowolony prowadzi się bajecznie po przejechaniu 700km tylko tylek przypominał mi że swoje już dziś wysiedziałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cb600 hornet Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 witama co z hornetem?ja smigam takim sprzętem i powiem ze po lekkich zmianach zębatki tylnej(przystosowanie do miasta) zostawiam fazera,cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 na podst w/w informacji jednoznacznie stwierdzam ze potrzebujesz fazerapozdr :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam. Za niedługo skończy się sezon a ja chciałbym się przesiąść na większą maszynę. Na razie śmigam 125-ką a rozglądałem się za nakedami 250ccm tylko w polsce mało ich jest. I mam takie pytanie czy rozsądne jest przesiadanie się od razu na 600-ki? np bardzo mi się podoba Hornet 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Super że zadajesz to pytanko mam podobny problem. Na pierwszy sezon kupiłam hondę 125 i też chcę zmienić na coś mocniejszego. Myślałam o gs 500 ale pewnie po sezonie będzie już za słaba. Może ktoś coś nam poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Klasa 500 ccm rozwiaze Wam problemy na jeden czy nawet trzy sezony w zaleznosci od kasy i pasji. Dopiero po 500 - tce polecilbym 600. :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Klasa 500 ccm rozwiaze Wam problemy na jeden czy nawet trzy sezony w zaleznosci od kasy i pasji. Dopiero po 500 - tce polecilbym 600. :icon_twisted:Popieram Przedmówcę. Fajniej jest przechodzić przez kolejne etapy wtajemniczenia, niż od razu być rzucanym na głębokie wody. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ee tam, kup se odrazu coś dużego to na długo starczy, a jeżdzić można wolno, ja wyszedłem z takiego założenia bo to juz mój 14 motor i więcej mi się nie chce zmieniać, przynajmniej w najbliższych kilku latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fz750olecko Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Kupuj sobie 600. Ja zaczynam na tym co w profilu i jakos narazie daje rady. :) Tylko trzeba napraaaawde uwazac..... edit* dodam ze to moj pierwszy motocykl.....troche to glupie ale to byla okazja.....i tak wyszlo... Pozdr. Edytowane 3 Września 2007 przez fz750olecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Jezeli nie chcesz za rok znowu zmnieniac a zdajesz sobie sprawe ze stukonna 600 to za duzo to jak najbardziej polecam Yamahe XJ 600 Diversion. Sam od takiej zaczynalem jako pierwsze moto wogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi