Miklas Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Radom juz w domu. :lapad: Warszawa napila sie kawy, objadla mnie z ptasiego mleczka i tez juz ruszyla dalej :banghead: :cool: Janusz, chyba juz jestes spalony na forum, taka slaba impreza, a mialo byc tak fajnie :) :biggrin: :biggrin: :clap: :banghead: (oczywiscie to zart, bylo przeswietnie, mam nadzieje na wiecej takich wypadow :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Organizacja PIERWSZA KLASA :biggrin: Grupa naprawdę zgrana i umiejąca się bawić... :clap: Widziałam że o 8 nie wyjedziemy z ośrodka :biggrin: Możecie mówić mi WRÓŻKA :lapad: Zamki zamienione w ruine, jeziora skażone, ośrodek i Bartek spalone... czyli standard :) Dziękuję bardzo za miłe towarzystwo i czekam na więcej... mam nadzieję, że do Borek uda mi się dotrzeć :banghead: ps. Oczywiście czekam na zdjęcia :banghead: Miklas się zaoferował, że udostępni ftp-a, więc walcie do niego na gg lub priva coby wam hasła podał czy cuś :banghead: ps2. mam 777 postów - nowy lepszy szatan :cool: pzdr @starte Edytowane 2 Lipca 2006 przez Astarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Dotarłem w jednym kawałku bez strat własnych.Imprezka była boska,jeszcze w życiu nie byłem tak wyluzowany.Diękuje wszystkim za super atmosferę i do zobaczenia.Galar, znowu nie zamknąłem kosy,na szczęście bez konsekwencji.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Opoczno :biggrin: rowniez cale i zdrowe :clap: JANUSZ chyle czoło w Twoją strone :lapad: :cool: Imprezka naprawde PRZEDNIA!!!! Dzieki za przygarniecie mnie - super ekipa :biggrin: Mam nadzieje, ze spotkamy sie jeszcze wiele raz w tym skladzie. Serdecznie POZDRAWIAM i na dniach przesle fotki. :) Jeszcze raz dziekuje WAM a przedewszystkim JANUSZOWI!!! Bylo SUPER przez duze "S" Edytowane 2 Lipca 2006 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Podziękowania wszystkim za wspaniałą atmosferę.Dla Janusza wielkie dzięki za zorganizowanie całegowyjazdu (bigos był super).Szacun dla Oleski za to że potrafiła wymusić na spidi raiderachbezpieczną prędkość bo w porywach jechały w grupie 22 motocykle.Powiem wam tyle że impreza była tak fantastyczna, że zapomniałem o dzisiejszych urodzinach Beaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Galar - mysle,ze Beata Ci wybaczy to drobne przeoczenie :cool: W takim razie zycz jej równiez odemnie 100LAT i wszystkiego NAJLEPSZEGO :icon_biggrin: POZDRAWIAM Wszystkich!!!Ps. prosze o przeslanie fotek na maila: [email protected] no dobra uciekam w kraine snów... Dobrej nocki dla wszystkich :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) A więc oficjalnie chcaiłem ogłosić, że Janusz rzeczywiście jest niedzielnym motocyklistą i latać nie umi. No żeby 80 w trasie... :eek: :clap: Wg. członków ( :cool: ) klubu geriatrycznego impra nawet nie umywała się do biby u Starego Sierżant, więc lipa... organizacyjne dno... :icon_biggrin: :clap: Wielkie dzięki za zajebisty weekend :clap: :clap: nie mogłem spędzić go lepiej, a obóz kondycyjny pod wodzą Janusza to jest to czego mi brakowało :banghead: Foty dawać!!!! ;) Sto lat dla Beaty!! Edytowane 2 Lipca 2006 przez Yaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) I my już w domku jesteśmy, cali i zdrowi.Na łamach naszych stron pragnę podziękować Wam wszystkim za przybycie do Mojej skromnej krainy :banghead: oraz za cierpliwość podczas moich totalitarnych dwudniowych rządów :icon_biggrin: Szczególnie pragnę podziękować: Tacie za pomoc w organizacji :cool: Teściowej za bigos :clap: Żonie za wszystko :clap: (wymyślcie dla niej nicka)Galarowi za zamykanie grupy w czasie jazdyJackowi z Kielc za pomoc w prowadzeniu grupy Brawa dla Oleśki za wytrzymanie tak długiej trasy z tak trudnymi motocyklistami :clap: Pozdrawiamjanuszm, niedzielny motocyklista do kwadratu ;) KOCHAJMY SIĘ!!!!!!!!!! PS Wojtasik nie śpij!!! :clap: 100 lat Beatko Ci życzymy!!! Edytowane 2 Lipca 2006 przez januszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Janusz, jakby się tak dało jeszcze troche tego bigosu paczką, zapłace za kuriera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Dotarłam.Było tak fantastycznie, że nie wiem od czego zacząć Janusz, powinni Ci płacić za organizowanie takich imprez :banghead: Najfajniejsze w tym wszystkim było to, że widać było, jaką frajdę sprawia Tobie i Gosi pokazywanie nam tych wszystkich pięknych miejsc. To była wyprawa z duszą!!! O rany, w głowie mi sie cały czas kotłuje masa pozytywnych emocji!!! Przypominam sobie halucynacje pani przewodniczki w Raju, która widziała wszędzie krasnale, owce, słonie i MAKARON :clap: W Chęcinach wspinaczkę na krzywą wieżę i tajemnicze zniknięcie Agnes i Jarka :clap: , krótkie łóżka w skansenie w Tokarni ( Wojtasik zainspirowany opowieściami przewodniczki podobno próbował dziś w nocy spać na siedząco ;) ) ,dąb Bartek skropiony moimi łzami (teraz to już musi uschnąć staruch :clap: ), szturm na sklepy spożywcze w Stąporkowie, marsz fakira JanuszaM nad bajoro, uśmiech delfina, bigos Gosinej mamy, poranne naciąganie łańcucha - dzięki Rafał ;) , Jędrzej ryjący ściółkę w poszukiwaniu żołędzi ( taki głodny był skubaniec!), Wiola i moje zagubione skarpety, Jarek - herbaciany złodziejszek :cool: , zbanowany stażnik lasu na Św. Katarzynie, zerwana linka prędkościomierza - chwała jej za to :icon_biggrin: , zamek Krzyżtopór i Galar miotający nożami, barowa dezorganizacja i Miklas - porywacz posiłków zagubionych, Miklasowe psy i kawa i ptasie mleczko, Galar wiernie pilnujący zagubionej powolnej owieczki :clap: i jego zawsze uśmiechnięty plecaczek - 200 lat!!!! Beatko !!!!Kultowe teksty wyjazdu - Wojtasik: " k***a , dawno tyle kasy na kulturę nie wydałem!", ja do Astarte (oślepiona zachodzącym słońcem) : " nic nie widzę !!!" - Astarte w megaczarnych okularach: " Ja też!!!" - zielone i rura :eek: .... Eh, długo jeszcze będę wspominać ten wyjazd, było po prostu wybornie!!!!!!!Janusz, tylko dlaczego nie zgodziłeś się zabrać nas na Św.Krzyż??? Tak bardzo chcieliśmy tam dotrzeć - i to koniecznie na piechotę w pełnym rynsztunku....Teraz to nie ma to tamto, MUSISZ nas tam zabrać jeszcze raz!!! I w kieleckiem naprawdę pi*dzi....PS. nie tylko ja jestem pod wrażeniem. Marianek był tak przejęty że aż omdlał dziś pod światłami od nadmieru wrażeń co zakończyło się przewrotką...a może to był zamach na Jędrka?PS2. JanuszM, a Wojtasik pomimo swojego wariactwa to real dżentelmen, odprawadził mnie elegancko przez Wwkę! PS3. Potwierdziło się moje przekonanie, że jak impreza ma się udać to ktoś musi rządzić twardą ręka . Ja chcę znów tam jechać!!! Edytowane 2 Lipca 2006 przez oleska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Wróciłem o 22,20. impreza - taka sobie, towarzystwo - mdłe, trasa - do niczego, jedzenie - marne, pogoda - do kitu.Janusz - organizator do dupy!Następnym razem na mnie nie liczcie, wolę pojechać do sierżanta. :cool: :icon_biggrin: :banghead: Beatko - życzenia dwustu lat męki z takim dennym towarzystwem, równie fatalnych wycieczek i .... pogody ducha, humoru i zabawy! Całuski! Do zobaczenia wszyscy przy następnej okazji!Byle szybko!!! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 My też już dotarliśmy.Wszystkim wielkie dzięki! Foty zapodam za 2 dni, jak mi transfer odblokują. P.s Beata, wszystkiego naj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Beatko,wszystkiego najlepszego i samych szczęśliwych dni. PS.Wcale nie ryłem za żołędziami tylko chciałem wyczyścić tylnią oponę, co by sie świciła.Przeca to niedziela była i motur winien ładnie wyglądać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Witajcie :icon_biggrin: kurcze mialem jakiś niedosyt - może przez to, że pożegnanie z grupa warszawską bylo takie szybkie i enigmatyczne :clap: Zwracam się uprzejmie z prośbą do osób posiadających fotki na ktorych jestem JA i Pani SENIORKA ;) :cool: "LOCUS MINORIS REZISTENCJE" :banghead: Dziękuje wam wszystkim za mile spędzony weekend. I tobie januszm za naprawdę świetną organizacje :clap: ps. Kiedy pacyfikujemy zamek w Krzysztoporze ? Edytowane 3 Lipca 2006 przez swiruradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ...ps. Kiedy pacyfikujemy zamek w Krzysztoporze ? Świrek się zakochał! Świrek się zakochał!! :cool: - rozkojarzył się w sobotni wieczór i nie zauważył, że w niedzielę Krzyżtopór spacyfikowaliśmy ;D Starsza pani trafiła go w "locus minoris resistentiae" :icon_biggrin: KOCHAJMY SIĘ!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi