Gawron Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Po pierwsze gratuluje zakupu i życze miłej jazy! Sprubój łańcuch od MZ 150 lub może od 250 kosztuja okolo 35zł a jak nie to prubuj od junaka. jak bedziesz chciał kupic pożadny łancuch to niestety bedzie Cie to troszke kosztowało. A spinki może beda pasowały własnie od wyżej wymienionych sprzętów :smile: A teraz szukam dla sebie CZ 125,miałem kupować rx 80 ale wszyscy odradzają i mówią że to zabawka.Mam 3000 zł i mam ochote kupić ładną CZ :) oczywiscie nie za całą kase ...jak bys był zainteresowany to: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M177375 to prawdziwa okazja :-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Grarulacje. Obyś jak najmnej mechaniki sie przy niej nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas72 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Przyłaczam się do gratulacyji. Życzę ostrego śmigania i lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Gratlucaje:) Gumowych Drzew :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Hehe CZ to piękna sprawa :) GRATULACJE :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 POlecam :smile: Zajebioza CZ ;] Jezdzilem 250 i robi remixy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Krótko i na temat: Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 GRATKI! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Również gratuluje. Życzę cierpliwości i spokoju, mam nadzieje, że bendzie wszystko w niej cacy działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 To ja też nie moge być gorszy super sprzęcik za te cene :D gumowych drzew i bezawaryjnego jeżdżenia :) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 gratul;acje sprzeta.A cena mysle ze dobra.Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No no, dziekowac wam. Z lancuchem zrobilem tak : kupilem spinke, ktora byla za szeroka, skrocilem nity, wywalilem zabezbieczenie, wlozylem w czesie i zlaczylem i sklepalem i jest git;) Mam nadzieje ze dlugo ten lancuch wytrzyma, bo mocy czesia ma troche;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Właśnie dlatego kocham CeZety- mozna sie przy nich nauczyć podstaw mechaniki i kombiowania :) Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gratuluje, bardzo ładny egzemplarz :wink: Bezawaryjnej jazdy życze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No i nikt nie wie w jakich koloroch wychodzily z fabryki CZ 125 516?? BO chce ja na taki kolor pomalowac, a nie wiem na jaki. Spotykalem czerwone, pomaranczowe, a biale tez byly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi