dejwid Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 a jechałem moim Uniaczem 159km/h była to pierwsza i ostatnia próba szybkości tego auta. Fiat Linea 170kh/h Muszę stwierdzić, że boje się szybko jeżdzić. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Muszę stwierdzić, że boje się szybko jeżdzić. No fakt, Fiatem też miałem pewne obawy... ;) Przypomniało mi się, jak koleś Fiatem 126p osiągnął 140 km/h. Skąd wiem? Ano wiem, bo siedziałem w samochodzie, którym tego malara holowaliśmy. Mina znajomego, który prowadził malucha totalnie bezcenna - jechał na holu długości około 2 metrów, śmierć w oczach i do pewnej prędkości gestykulował, ale nie wiedzieliśmy o co mu chodzi i rozpędzaliśmy dalej wychodząc z założenia, że maluch to wersja WRC z klatką i nawet w razie zerwania z holu i wycieczki w pejzaż da radę :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No fakt, Fiatem też miałem pewne obawy... ;) Przypomniało mi się, jak koleś Fiatem 126p osiągnął 140 km/h. Skąd wiem? Ano wiem, bo siedziałem w samochodzie, którym tego malara holowaliśmy. Mina znajomego, który prowadził malucha totalnie bezcenna - jechał na holu długości około 2 metrów, śmierć w oczach i do pewnej prędkości gestykulował, ale nie wiedzieliśmy o co mu chodzi i rozpędzaliśmy dalej wychodząc z założenia, że maluch to wersja WRC z klatką i nawet w razie zerwania z holu i wycieczki w pejzaż da radę :icon_mrgreen: Ja bym was zabił za taki manewr :D raz mnie już w taki sposób urządzili :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emdżej Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Vectra B 1.8 Kombii (115KM) 185km/hCorolla 5d (2004) 1.6 (110KM) vvti 190Golf VI 5d 1.4 TSI (122KM) - 210Więc baaardzo bym chciał zobaczyć vectrę B 1.6 (105Km w serii o ile dobrze pamiętam)lecącą 220km/h. ładna górka musiała być, albo ostro zje*any licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Na rowerze 70 z górki :biggrin:W zeszłe wakacje koło Chełma, jakaś nowa obwodnica? Swojego katamarana rozpędziłam do 215. Tak wyszło na filmie z radiowozu, ale dogonili mnie gdy już hamowałam.10 punktów i 400 :banghead:A na moto nie wiem, nie było czasu patrzeć, ale szybciej już i tak nie jechał ( Hornet 900)Ps. Zapomniałam dodać. Po kilku dniach dostałam z policji info że mam wysłac licencję do zapisania punktów i 170 funtów mandatu bo trzy kamery zrobiły mi zdjęcia. Tak że mam pecha do speeda, jak tylko się rozpędzę to :banghead: Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Niech to szlag , nawet pochwalić się nie można bo żółty człowiek sprawił że licznik tylko 299 pokazuje w moim wynalazku ,za to obrotomierz że obroty jeszcze rosną ...Wiosną sprawdzę wg GPSa i błysnę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 :rolleyes:Nie nooo, to muszę pomyśleć o czymś innym niż japońska albo niemiecka wersja WSK-i żeby też dać zajęcie GPS-owi Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Więc baaardzo bym chciał zobaczyć vectrę B 1.6 (105Km w serii o ile dobrze pamiętam)lecącą 220km/h. ładna górka musiała być, albo ostro zje*any licznik. Ta którą jechałem to bylo 1.9 CDTI 140KM, a to jednak jest lekka różnica ;) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterB Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Passat 1.9 TDI (116KM) - 210Astra II 1.6 (75KM) - 175Yamaha XJ600 - 170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto96 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Fiat stilo 1.9 JTD (140km)- 200km/hVectra B 1.8 16v (115km)- 180km/h126p- 130km/h, duża górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoker Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ybr 125 - 100 km/h :)Bandit 650 - 150 km/h Wiem wiem cieniutko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Wigry 3 - 45km/hJubilat - 56km/h (owszem była górka) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Na przyszłość zdejmuj przednią rejestrację jak śmigasz w trasę i naklej etykietkę z numerem rejestracyjnym w takim miejscu, żeby Ci ją przykrywała wycieraczka. Niby przypadkiem - nie wiem jak w UK, ale w Polsce ma być w prawym dolnym rogu, ale nic nie piszą w przepisach, że nie może być "akurat" pod piórem wycieraczki. Dżisas, ludzie ... XXI wiek mamy a ty mu radzisz za każdym razem blachy odkręcać ;D http://www.youtube.com/watch?v=uadpdTNS6Dg na allegro tego od groma jest ... zwróci się po pierwszym nienamierzonym mandacie :icon_twisted:A co do naklejki to nigdy jej nie naklejałem i nikt nigdy się nie czepiał :laugh: Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 a mój największy speed ?? daawno temu kiedy MZ była szczytem motocyklizmu a najszybszy jednoślad jakim kiedykolwiek jeździłem jeździłem to był simson :laugh: przejechałem się kumpla MZ 250 . na którym rozpędziłem się do zawrotnej prędkości 120 :biggrin:To było przeżycie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoker Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Kiler w opisie masz S1000RR teraz to musi być speed :). Pamiętam jak dostałem pierwszą motorynkę, wrzuciłem 2 , odkręciłem do końca, pierwsza myśl : Ale to zapier...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi