rob_rocki Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 No i stało się! - Pochwalę się!Od niedzieli Aprilia ETV 1000 Caponord, granatowy metalic, jest w moim posiadaniu! http://forum.motocyklistow.pl/album_person...hp?user_id=5987 ...pomimo że 99% osób mi odradzało tę "włoszczyznę" ;) Ale nic to - moto jest pikne, piknie brzmi i piknie jeździ :twisted: TYLKO GDZIE TA WIOSNA???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 No i gratulacje. Włoska stylistyka przemysłowa jest mistrzostwem świata ;)Niechaj CI dzielnie służy. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 "nie! dla Aprilii Caponord" Nadal bym odradzał, ale jak juz kupiłeś, to życze zebyś był zniej zadowolony na MAXA, a banan z twojej twarzy nie zchodził. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Sprzet ok ,ale też nie mam przekonania do Wloskich marek :) Niech sluży dzielnie i wytrwale Ja mam bzika na punkcie Hondy xlv1000 Varadero ;) Pozdrawiam i byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Sprzęcik ładny, pierwszy raz na oczy widze, tylko w katalogu do tej pory. Wiec udanego sezonu życze !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 No ja też pierwszy raz na oczy. Takie maszyny wszyscy odradzają ale potem każdy ogląda jak święty obrazek ;) Kumpel kupił Yamahe GTS 1000 (pewnie mało kto wie co to jest) i myślę, że też bym mu odradził ale jak zobaczyłem maszynę.....śliczna, pięknie utrzymana i za niewielkie pieniądze właśnie dlatego, że wynalazek. Mam nadzieję, że Twoja Aprilka będzie się spisywać jak jego Yamaszka. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Gratuluje ;) ja tam do wloszczyzny nic nie mam :) duuuzo osob ja krytykuje a duza czesc pewnie nie miala z wlochami nawet stycznosci :) ( nie wszyscy ) wiadomo ze czesci trudniej dostepne ale dla chcacego nic trudnego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Nom swietny sprzet czasem na takiej samej przyjeżdzal koles na lotnisko w pile. Naprawde super sprzecik. A to ze wloskie jest do dupy to wiesz ... zazwyczaj mowia to osoby ktore nie mialy stycznosci z takimi markami. Ja smigalem na Cagivie co prawda malutkiej bo 50 ccm, ale nie narzekałem poza tym widze ze u wlochow wazne jest dbanie o szczegoły co mi sie bardzo podoba. Zycze bezawaryjnego uzytkowania sprzeta i gumowych drzew !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Gratuluję i witamy w klubie makaronów! Sugeruję zmianę moto w profilu w takim razie ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Gratulacje! Jeśli jest równie dopracowany co mniejsze Pegaso (tyle lat produkcji powinno zaowocować pozytywnymi doświadczeniami) to będzie bardzo dobrze. Ciekawe kto np. użyczył litrowego silnika, a może to własna myśl techniczna Aprili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ciekawe kto np. użyczył litrowego silnika, a może to własna myśl techniczna Aprili austriacki Rotax; taki jak w "mille" ino inaczej zestrojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Serdeczne gratulacje!A w prezencie przyjmij taki mały filmik ze swoim moto:ttp://www.sport1.de/coremedia/generator/www.sport1.de/Videos/Auto-Motor/Motobike/Videos/Neander/Neander_20Turbodiesel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Gratuluje ;) Bezwypadkowej jazdy ! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyorker Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Od niedzieli Aprilia ETV 1000 Caponord, granatowy metalic, jest w moim posiadaniu! zastanawiam sie, ile capo jezdzi w polsce. sadzac po tym, co pisza ludzie, jest ledwie kilka sztuk i malo kto w ogole widzial jakas na oczy (by o jezdzie nie wspomniec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) W najnowszym numerze Motocykla jest ciekawa realacja z wypadu do Iranu... gościu pomykał właśnie na Caponord Edytowane 2 Września 2006 przez cabaniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi