Salata123 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Nie przyspiesza, nie wygląda, mało pali. Wszystko.ETZ150 z prostymi kołami i na dobrych oponach jest poza zasiegiem CBR125 w mieście. Sprawdzałem. Własnie wiem bo na moich oczach została objechana przez RS50 po tuningu ale cóż :) Może przyda sie na sezon. RT 125 wszytkie RS50 odsadza jak chce ;) ps. kup RT, szybsze, fajniejsze, mocniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 RT?? A cóż to?? Taka prawda, że w ogóle nie planowałem zakupu tylko mi sie trafił :clap: Gdzie można dostać części do tego sprzęta? Chodzi o przednie koło z tarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Odkopuje... Czy ktoś posiada fotki CBR 125 bez przedniej owiewki, albo z jakimś streetfighterowym wynalazkiem na przodzie? Prosze o jakieś adresy gdzie mógłbym dostać części do tego sprzętu. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienias99 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 czesc chcialbym kupic sobie honde cbr 125 wiem ze to mala moc i dlatego zwracam sie do was z pytaniem czy da sie jakos zwiekszyc ta moc jakis tuning bo podobno 4t lepiej sie tuninguje niz 2t i podajcie jakies osiagi tego motorka ps. mam okazje kupic z troszke rozwalona owiewka za mala kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luuk Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Hehe 4T łatwiej się tuninguje niż 2T :banghead: no nie wiem, ja myślałem że jest odwrotnie :icon_razz: Da się ją porobić żeby jechała więcej ale to już spore koszta więc patrząc z tej perspektywy lepiej poszukaj i kup jakiegoś dwusówa :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 4t lepiej sie tuninguje niz 2t Z tym się nie zgodzę . Aby ztuningować CBR 125 musisz kupić układ wydechowy Arrow lub Leovice. One podnoszą moc z 13KM do 14KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Taki układ kosztuje fortune.Możesz tuningowac taką cbrke a i tak nie osiągniesz tego co potrafi 2T.A co sam układ da bo ja mysle ze nie zawiele a kapuchy kieszeń pojdzie na ten cel. Edytowane 13 Maja 2006 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekskm Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Witam Na poczatek przyszlego sezonu mam zamiar zrobic sobie prawko a1 i zakupienie sobie Honde cbr 125 ( http://moto.honda.pl/zdjecia/9/9/9/108_CBR125RBlack.html ) Co myslicie o tym motorku ? Ma ktos taki ? Jak sie sprawoje ? Wart jest kupna ? Dzieki za odpowiedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Zacząć trzeba od tego, żę to 4suw, czyli małe osiągi. Drugim minusem jest wielkość. Troche to małe;) Plusem jest znowu małe spalanie i kultura pracy. Nie musisz uzupełniać oleju w dozowniku. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie to, że zbiera się już dosyć od niskich obrotów, a nie jak 2t, że od wysokich dopiero jakoś się rozpędza;) Za tą cene jeśli chodzi o nowe motocykle to wg. mnie jest to najlepszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekskm Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Wlasnie to mnie wkurza ze jest maly bo ja mam 176 cm i niewiem jak bede na tym wygladal . A ni9e chce wygladac jak na simku czy jakiejs jawce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoroSK Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Jest to naprawde male, nie wiem czy nie lepiej zaczekac zrobic A i kupic chocby jakas 500, gs, cb, er5 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 znajomy miał taki, faktycznie straznie malutkie i lekkie, jak motorower, przy 90 kmh ma 8 tyś obr co średnio przekłada się na komfort jazdy jako duży plus można zaliczyć malutkie spalanie ok 3 litrów oraz umiarkowane ceny praktycznie nie zużytych motocykli pspo przejażdżce na CBR jak wsiadłem na NTV to czułem się mniej więcej jak na jakimś conajmniej litrwym turystyku :) a mam 183 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Wlasnie to mnie wkurza ze jest maly bo ja mam 176 cm i niewiem jak bede na tym wygladal . A ni9e chce wygladac jak na simku czy jakiejs jawce :) Kumpel ma podobny wzrost i wyglada w miare normalnie na niej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Witam!Ja mam 178cm wzrostu i na niej wyglądam normalnie. Ogólnie bardzo fajne motorek jak dla początkujących.Faktyczne jest troszke wąska. Trzynasto konny silniczek wydaje całkiem fajny dźwięk.Jeśli chcesz więcej info na temat motorka służe pomocą (napisz na GG) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygus213 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ja również mam 178wzrostu i wyglądam na niej jak na roweryku dla dzieci... Pozatym jest nie wiele szybsza od dobrze zrobionej 50-tki... Kup lepiej jakiegoś dwusuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi