Blazej_mtx Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Pozwole sobie zacytować : Do 8tys.obr ciagnie jak Jawa a powyzej tych obrotow dostaje takiego kopa ze albo palisz gume albo jedziesz na jednym (przynajmniej na jedynce). Nigdy nie mialem zadnego innego sprzeta ktory by tak oddawal moc,nawet ZXR750R przy niej to byl baranek... oraz Mi palila 6-8l na 100km przy ostrej jezdzie,normalna jazda nie byla mozliwa Cudo moto :P od zawsze mi sie podoba :D Pzdr DOPISANO: aaa 5 s do 100km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Siemka mam 14 lat i chciałbym kuoic jakies moto do stuntu. Mam na nie koło 7tys. Co by było najlepsze???? :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 w ogule do nauki i opanowania podstaw stuntu dobre a nawet najlepsze sa crossy a moze sprobujesz jak R.Pasierbek od RG80 chodz osobiscie wolalbym jakies enduro a dopiero puzniej moze jakas cebre po przejsciach na gniota za okolo 7tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 napewno lepsze na poczatek od wielkich CBR czy podobnych Derbi Senda SM 2001rok, cylinder 70ccm, gaźnik 21, stan bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 a co myslicie o CZ 125-250 Cross?? i jest tansza od wszystkich innych a po przerubkach mozebe okazac sie fajnym sprzetem. :buttrock: Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 mowisz ze masz 7tys zl na to a chcesz cz za 1500zl?? no to sie zastanow ile masz czy 7tys zl czy 1.500zl jak nie masz kasy to kupuj cz cross jak masz to wiadomo cos nowszego leprzego itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Siemka mam 14 lat To kup sobie derbi i najpierw naucz sie podstaw jazdy na motocyklu....(motorowerze). Bo na motocykl to ty troszku za mały jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Na motocyklu jezdze od 6 roku zycia... :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 wiec ile masz kasy na moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 wiec ile masz kasy na moto? Mam na nie koło 7tys. Weś czytaj troszke dokładniej.... [ Dopisane: 08-01-2006, 21:12 ]cos zle pokazalo do było do0pL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Na motocyklu jezdze od 6 roku zycia...A cóż to za motocykl (motocykle)?Z tego co sie orientuje to jeszcze jestes za młody na prawko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 a co myslicie o CZ 125-250 CrossMyślę że za przeróbki zostałbyś zjechany a na cz jeździć się nie nauczysz bo to dzilus jakich mało...... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Więc tak... wolał bym ne wydawac całej kasy... Tak głupio wszyło bo kazdy teraz mysli ze cos wymyślam. Mam równiez inne wydatki. Jak kupie mototo za 7 tys to za co kupie łancuch zębatki oleje klocki... Wiec wole kupic tansze i je spoko przerobic i odmłodzic. Co sądzice o CZ 125-250 Cross?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Co sądzice o CZ 125-250 Cross?? No chyba dostałeś już odpowiedź na to pytanie pare postów wyżej..... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 dobrze napisze Ci dokladnie o CZ.Jak siadziesz na 250cc to zrobisz kupe w majtki. Jak na 125cc to nawet dosc szybko sie nauczysz ale to nie jest motocykl do tego. Jest gigantyczna, silnik oddaje moc przy wielkich obrotach i nie ma dolu. Wiec wolnej gumy nie zrobisz. Ogolnie to sprzet nie do tegoPZDR Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi