KML Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wpadnij w sobotę na Kulikowisko, zobaczysz co i jak, może nawet się czegoś nauczysz. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 co tydzień składamy mu w ofierze młode dziewice' date=' dlatego tak mało dziewczyn na forum[/quote'] Interesujące. Jakoś o tym nie słyszałam. Widocznie nie zaliczam sie do grupy potencjalnych ofiar :twisted:Ciekawe dlaczego ? :roll: Czyżbym była za stara? :buttrock: Btw. Jesli to maja byc oryginalne dziewice to możecie mieć poważne problemy z ciągłością rytuału :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 co to sekta jakaś ? 8O :buttrock: ale ja na mokotowie pracuję a później do Otwocka zasuwam (opcjonalnie przez centrum)' date=' więc bemowo trochę uciążliwe chyba będzie z dojazdem... poza tym cena (w Pro Motor ponad 1000 chyba...)[/quote'] no to jak nie pasi Ci bemowo i nie chcesz iść do Kulika to idź do jakiejkolwiek innej którą masz po drodze. Ogólnie mówi się, ze ProMotor najlepsza, więc drogi bym nadłożył żeby czegoś się nauczyć (sam zaiwaniałem z Okęcia na Bemowo i potem na Mokotów) no ale jak nie chcesz to bierz tę, którą masz najbliżej.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 CrashGirlPoprostu ja je dostarczam z mojego gimanzjum :twisted: Mysle ze tu co do ich dziewictwa nie mozna miec zastrzezen... :roll: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 co to sekta jakaś ? Wydało się 8O Tak, jesteśmy sektą, naszym Kapłanem jest Wielki Kulik, co tydzień składamy mu w ofierze młode dziewice, dlatego tak mało dziewczyn na forum :twisted: OK to w sobotę wpadnę zobaczyć ten rytuał na Kulikowisko :lol: :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 co to sekta jakaś ? 8O :buttrock: ... poza tym cena (w Pro Motor ponad 1000 chyba...) Inaczej bedziesz mówił jak teraz zaoszczędzisz 200zł a potem piąty raz do egzaminu będziesz podchodził CrashGirl-nie słyszałaś bo to miała być niespodzianka dla ciebie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Pro Motor zdecydowanie najlepsze w wawaie !!!!! Fakt masz troszkę daleko ale się zdecydowanie opłaca ! Pozdrowienia dla wszystkich apsolwentów Pro MotorMłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Widocznie nie zaliczam sie do grupy potencjalnych ofiar No nie chciałem Koleżanki urazić :mrgreen: Zresztą' date=' jak to mówią, wiek nieważny, przebieg się liczy :twisted: Choć nie wiem czy w tym przypadku... No nic - dziewica, czy nie, jakby co to dla znajomych wyjatek się zrobi :D Jesli to maja byc oryginalne dziewice to możecie mieć poważne problemy z ciągłością rytuału Fakt. Wtedy zaczniemy brać dziewice z odzysku. Cokolwiek to oznacza. Jak się nie ma co się lubi... :twisted: Poprostu ja je dostarczam z mojego gimanzjum Mysle ze tu co do ich dziewictwa nie mozna miec zastrzezen... Takie nieatrakcyjne fizycznie są :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 CrashGirl-nie słyszałaś bo to miała być niespodzianka dla ciebie Lubię niespodzianki :mrgreen: a czy jakiś tort i baloniki też są przewidziane na imprezie :D Wtedy zaczniemy brać dziewice z odzysku. Cokolwiek to oznacza.Jak to co? Tylu tutaj mechaników. Na warsztat taką i naprawiamy ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 ositoMasz racje. Paszczury potworne. A jak ladna to glupia a jak fajna to brzydka :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 trochę się już pogubiłem , szkołę mi podpowiecie, czy jak byłą dziewicę naprawiać ? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Hej qgel, nic się nie cykaj o dojazd czy kasę! Ja mieszkam na Mokotowie i wcale nie wybrałam najbliższej mi moto-szkoły na Dolnej, tylko przejżałam internet i znalazłam chłopaków z Promotora. Skończyło się tak, że zaciągnęłam się do sekty Gadajowo-Kulikowej i już tam zostałam. :D Bez dwóch zdań nie znajdziesz lepszej szkoły motocyklowej, bo oni się właśnie w tym specjalizują. Nie jest to kolejna szkółka gdzie motocykl jest tylko na dokładkę do kat. B i nikogo tak naprawdę nie obchodzi co się z Tobą dzieje. Tu nauczysz się JEŹDZIĆ a nie walczyć ze sprzętem! A dla porównania cena na Dolnej różniła się tylko o 100 peelenów. Do zobaczenia jutro o 11:00 na Kulikowisku (wstęp z kiełbaską i patykiem w ręku)! Pozdrawiamabsolwentka sekty ps. co do dziewic to się nie wypowiadam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 no to ja Wam dziękuję za takie porady !!!! chciałem obiektywnych odpowiedzi, w końcu w Wawie dużo szkół jazdy do wyboru , a tu masz: sekta jak nic, wszyscy o jednym, Kulik i Kulik i Promotor... i to na końcu świata... tj. Bemowo nie zostawiacie mi wyboru - no to przyjadę jutro na to lotnisko i poobserwuję, posprawdzam, poknuję i podejmę decyzję.... 8O pzdrqgel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 poknuję i podejmę decyzję.... Tu Decyduje Sekta :DCzy mozesz zostac czlonkiem czy niePs. Wez tez kielbase na kulikowisko bo bedzie ognisko -> Rymy Rymy jeste zajebis** ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 qgel proszę cię, nie oszczędzaj kasy na kurs. ja się pokusiłem na taniochę i trochę żałuję, że nie poszedłem w jakość. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi