Gość sami Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ostatnio pierwszy raz widzialem (i slyszalem :) ) Ducati 999. Na zdjeciach to mi sie kompletnie nie podobal, za to na zywo super. Jak to u was jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_102 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Jest taka sobie.... 996 (jeszcze czerwona) bardziej mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 wg mnie spieprzyli przód z tymi soczewkowymi reflektorami pionowo nad sobą Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Napisałem coś o tym dla surowej. Jakby kogoś interesowało to zapodaję link: http://www.surowa.cc.pl/start.html - następnie motocykle, następnie Ducati 999. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 na zdjęciach wygląda bajer na żywo to już w ogóle ogień super maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Moto ognisto-za*eb***e, tylko te przednie "lampeczki" coś takie za mało bojowe :) SALUTE!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ducati przyzwycziło nas od modelu 916 do charakterystycznego układu przednich lamp teraz postanowili to zmienić mnie osobiście nie przypadło to do gustu pionowe soczewki są do bani, podobnie jak w pierwszej po latach MV Aguście ale oni spasowali sobie z takiego układ lamp. Ale muszę zaznaczyć że nie podobają mi sie tylko lampy reszta jest extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 gdyby nie te soczewki jedna pod drugą był by piekny! jak widze go z boku wydaje sie cudowny lecz czar pryska gdy patrze na jego pyska! czujesz ze rymujesz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Czesc! Na poczatku jak go zobaczylem to prawde mowiac tak sobie mi sie podobal , ale potem jak juz troche sie przyzwyczailem, to stwierdzilem ze jest super-poza tym postep jest nieunikniony i mam swiadomosc ze te ksztalty czemus sluza(lepsza aerodynamika i "doladowanie dynamiczne). Teraz jak spojrze na 999 to wpadam w zachwyt- kurde to musi byc frajda wskoczyc na to cudo i na tor!! Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Dzisiaj na wyścigach na torze Poznań widziałem chyba z 3-4 Ducati 999 z czego jeden na torze.I musze przyznać,że jak widziałem je na zdjęciach to za bardzo mi się nie podobało a jak zobaczyłem na żywo to zrobił na mnie wrażenie.Chociaż jednak cały czas bardziej podoba mi się 998. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mata Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Motocykl jak dla mnie ma świetna sylwetkę. Cały obraz być może psują te soczewki, ale już dosyć po naszych drogach jeździ motocykli ze światłami typu R1, SV itp. Ducati zawsze było oryginalne i takie pozostało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Na poczatku pomyślałem... o kurcze ale Qpa. A potem jak zasiadłem na niego na targach w Berlinie to powiem wam że sie zakochałem. Tego przodu z miejsca kierowcy po prostu nie widać no nie??!! A cała reszta po prostu OGIEŃ!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Zwłaszcza "Talia" na tak wąskim motorku jeszcze nie siedziałem 8O 8O Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 Powiem tak, na fotkach mi sie podobal a jak jeszcze go zobaczylem na zlocie to to juz mi sie na maxa podobal :) !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 pierwsze wrazenie - ogolnie niezly tylko dziwne te lampy z przodu. ale teraz to mi sie podoba coraz bardziej (te lampy tez) i aktualnie jest to dla mnie jeden z najladniejszych plastikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi