damian-kmx Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 witam. Ja potrzebuje kasku typy enduro\cross. Moze ma ktoś taki kask jak ten http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=122892287 i moze mi cos na jego temat powiedziec. Jak sie sprawuje i czy warto go kupic? Z góry dziekuje! :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A wczym Ty jezdzisz ? PzdrSchuberth Concept. Chwalę go sobie. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Schuberth Concept. Chwalę go sobie. Pozdrówka Schuberth to normalnie jak ,,druga głowa". Miałam okazję go testować właśnie w zeszłą środę. Kask tak idealnie dopasowany do głowy, że to poezja. Chyba nigdy żaden kask tak rewelacyjnie nie pasował! I cichutki i niezbyt ciężki. Poprostu rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeut Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Po 'silnych; badaniach rynku. Po zasięgnięciu rady u weteranów. Kupiłem SUOMY Ventura. Dobrze wyciszony, fajnie wentylowany, trwała szybka i skorupa (moje dzieci testowały 'Rzut kaskiem o terrakotę') i bardzo zgrabny. Jest też Vandal (wyjmowany środek - łatwy w czyszczeniu) ale cena ponad 2000. Jednakowoż na na ochronie ciała, nie należy, chyba oszczędzać. PZDR :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Co powiecie na ten http://www.4bikes.pl/product_info.php?products_id=721 :biggrin: Narazie mam na nim oko. To bedzie moj pierwszy kask, wiec nie chce kupowac jakiegos syfu :buttrock: ale zanim go kupie musze pozbierac pieniazki ( moze sie uda tak do 1000zl), moze macie lepsze propozycje :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Co powiecie na ten http://www.4bikes.pl/product_info.php?products_id=721 :biggrin: Narazie mam na nim oko. To bedzie moj pierwszy kask, wiec nie chce kupowac jakiegos syfu :buttrock: ale zanim go kupie musze pozbierac pieniazki ( moze sie uda tak do 1000zl), moze macie lepsze propozycje :biggrin: Wypasiony "dizajn". Kaski Shoei mają na noc!WOW, żaden mi się jeszcze tak nie podobał. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Chyba nigdy żaden kask tak rewelacyjnie nie pasował! I cichutki i niezbyt ciężki. Poprostu rewelacja! No, tylko że do Schubertha powinni dorzucać kopiarkę do pieniędzy, bo inaczej w życiu cię nie będzie stać.... :biggrin: Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Pomóżcie bo nie wiem co wybrać, a musze w miare szybko podjąć decyzje, który kask będzie lepszy AGV GP1 czy Uvex PS 400? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez micza 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanishing Point Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam, gdzie w Warszawie można kupić porządny kask German albo inny fajny typu braincap? Dzieki i pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekosh Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123377688 dobry kask w tej cenie ??? pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zależy od stopnia zużycia.Ja tam osobiście nie kupiłbym używanego kasku. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123377688 dobry kask w tej cenie ??? pzdrow tej cenie zdecydowanie NIE. W ogóle kupowanie uzywanego kasku to niezła loteria, a przez internet to chyba jednak raczej nie warta zachodu. No na pewno nie za takie pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A mógłby mi ktoś coś opowiedzieć o kasku Kask Lazer MX5 ? dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A mógłby mi ktoś coś opowiedzieć o kasku Kask Lazer MX5 ? dzięki... Sporo osób je sobie chwali i jeszcze jeśli chodzi o Lazera, to chyba jeden z fajniejszych kasków, nie są zbyt ciężkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iaaf Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Który z tych dwoch byscie mi polecili: 1. AIROH SV552. Caberg 104 Solo Jakie maja wady i zalety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi