Skocz do zawartości

Kaskowy ranking

Rekomendowane odpowiedzi

Schuberth Concept. Chwalę go sobie.

Pozdrówka

Schuberth to normalnie jak ,,druga głowa". Miałam okazję go testować właśnie w zeszłą środę. Kask tak idealnie dopasowany do głowy, że to poezja. Chyba nigdy żaden kask tak rewelacyjnie nie pasował! I cichutki i niezbyt ciężki. Poprostu rewelacja!

Po 'silnych; badaniach rynku. Po zasięgnięciu rady u weteranów. Kupiłem SUOMY Ventura. Dobrze wyciszony, fajnie wentylowany, trwała szybka i skorupa (moje dzieci testowały 'Rzut kaskiem o terrakotę') i bardzo zgrabny. Jest też Vandal (wyjmowany środek - łatwy w czyszczeniu) ale cena ponad 2000. Jednakowoż na na ochronie ciała, nie należy, chyba oszczędzać. PZDR :D

Co powiecie na ten http://www.4bikes.pl/product_info.php?products_id=721 :biggrin:

Narazie mam na nim oko. To bedzie moj pierwszy kask, wiec nie chce kupowac jakiegos syfu :buttrock:

ale zanim go kupie musze pozbierac pieniazki ( moze sie uda tak do 1000zl), moze macie lepsze propozycje :biggrin:

Co powiecie na ten http://www.4bikes.pl/product_info.php?products_id=721 :biggrin:

Narazie mam na nim oko. To bedzie moj pierwszy kask, wiec nie chce kupowac jakiegos syfu :buttrock:

ale zanim go kupie musze pozbierac pieniazki ( moze sie uda tak do 1000zl), moze macie lepsze propozycje :biggrin:

Wypasiony "dizajn". Kaski Shoei mają na noc!

WOW, żaden mi się jeszcze tak nie podobał.

Chyba nigdy żaden kask tak rewelacyjnie nie pasował! I cichutki i niezbyt ciężki. Poprostu rewelacja!

No, tylko że do Schubertha powinni dorzucać kopiarkę do pieniędzy, bo inaczej w życiu cię nie będzie stać.... :biggrin:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

• grizzli odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...