Conqueror Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Ja mam głowę 58cm, a niektóre L są na mnie za małe (a jeden nitro w ogóle nie wszedł;(), a XL to pół na pół: raz ciasne, a raz tylko trochę. Wychodzi na to że każdy ma inny łeb (ja mam szerszy). Zamówiełem kask firmy AGV AirTecha XXL i teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłem bo może być za duży ale z drugiej strony słyszałem że AGV ma zaniżoną numerację. Jak myślicie? Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Conqueror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A ja dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem agv-a airtech-a.Zaczynam testować i zobaczymy co to jest.Na razie wrażenia jak najbardziej pozytywne :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ja wczoraj kupiłem Grex r1 o taki niebieski, http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M196410, bardzo przyjemny, szybka nie paruje, jest może troche głośno ale da sie wytrzymać, ma spoilerek na tyle:), i jest ładny. Więcej o tym garnku powiem po paru dniach używania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 SHOEI SHOEI I TYLKO SHOEI!! Mam Shoei'a, prawie najwyższy model. I musze powiedzieć że lepszego kasku chyba nie ma :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Co z tego że kosztuje, ale kask jest ponad pierwszą klase, dosłownie cudo.Malowanie jest idealnie wykonane, bardzo fajnie położona farba, nie robione na odwal się.A komfort jazdy, nie musze o tym rozpisywac się, powiem jak juz tu ktoś powiedział, jest wypasiony. Co do pinlock'a, dostałem go razem z kaskiem i musze powiedziec ze to naprawde dziala, huhałem i zaparowało wszystko wokół tylko nie to miejsce gdzie był pin lock. Po prostu jest to gwarancja że zawsze będziesz miał super widoczność i nic ci nie zaparuje. Malowań jest od groma, są też repliki malowań (również bardzo fajne).Naprawde, kaski Shoei'a to mistrzostwo świata. No i wiadomo, jak zawsze jedyny mankament to cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider231 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam, chce kupic kask nowy otwarty ale z szyba zeby przy duzych predkosciach powietrze sie nie dostawalo i wygodny na choppera tak do 300zł na allegro co mi polecacie ? Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Nolan N41, bardzo fajny. Mialem N40 i dlugo z niego korzystalem, sprawował się bardzo dobrze. Tylko szyba parowała, jak to w nolanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto1 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 A jaki pełny kask polecacie w cenie ok. 200- 250 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinekk Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam!Mam pytanie...ktory z tych trzech kaskow bedzie najlepszy, ktory polecacie? Uvex SX 210Acerbis Profile Evolution 2006AGV RC5 Pro pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awbak Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam,Poszukuje miejsca gdzie mozna kupic w miare rozsadnej cenie kaski na chopera.Jezeli ktos zna takowe w okolicach Katowic to prosze o wskazówki,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam Mam pytanie do was a mianowicie chodzi o przyciemnioną lekko szybke taką jak tutaj http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....products_id=885 Musze kupić szybke do mojego NOLANA moge taką wyrwac coś za około 100zł Tylko nie wiem czy da ona rade po zmroku ,i czy nie bedzie mnie gnebić ciemnoiscią podczas jazdy w pochmurny dzień . Uzytkownicy takich przyciemnianych szybek do raportu ;) Wypisywać mi tu swe opinie na temat Jestem w kropce i potrzebuje szybkich informacji które przekonją mnie o kupnie badz nie Pozdrawiam :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Po zmroku to tylko czysta, nieprzyciemniana szybka Cię ratuje. Każde przyciemnienie powoduje, że niewiele widzisz. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dianox Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja mam KEEWAY-a i AIROH-a :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 witam... potrzebuje pomocy co do wyboru kasku.. czy ten kask sie w ogole nadaje? bo chce go kupic.. co o nim sadzicie?fajnie by bylo gdyby szybka nie parowala o to link http://e-kaski.pl/product_info.php?products_id=134 chodzi o SPEEDDOGLAZER a i jeszcze jedno.. jaka szybka jest najlepsza? jaki kolor. CZY LUSTRZANE WIZJERY SA DOBRE?? czy maja tylko fajny wyglad.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Poszukuje kasku do 400-500zł każdy dla mojej Niuski i siebie :icon_razz: Co polecacie? Szperałem troche w necie. Jestem zainteresowany takimi firmami SHARK, NOLAN. Co polecacie? :icon_razz: S500 Alpha nawet ciekawie cenowo wyglada. Z gory wielkie dzieki, Pozdrawiam :) edit: No i jeszcze AGV. Edytowane 18 Lipca 2006 przez Galford Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 jaka szybka jest najlepsza? jaki kolor. CZY LUSTRZANE WIZJERY SA DOBRE?? czy maja tylko fajny wyglad..Lustrzanki nie dość, że wcale nie są dobre, to jeszcze nie mają polskiej homologacji. Tak na prawdę to tylko w mocnym słońcu nadają się do użycia. O kaskach LAzer nic nie wim. Pozdrówka P.s.Kask do 400 zł? Można zakupić w tej cenie coś z wyprzedaży. Czasem załapać się można na beret za dwa razy tyle. Poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi