kszyhoo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ze smutkiem zawiadamiam, że w Zielonej Górze zmarł motocyklista. Rozpedzony uderzył w samochód, podczas uderzenia odcięlo, lub oderwało mu nogę i ręke. Byl w tak mocnym szoku, że z jedną nogą i jedną reką zaczał uciekać w stronę las.Zmarł 2 godziny po incydencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Abstrahując od tej tragicznej wiadomości (RIP) styl pisania sprawia że nadaje się raczej do humoru... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ufff... koszmar... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Też o tym pomyślałem ale przecież nie można z takiego wypadku żartować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Widziałem w gazecie dwa zdjęcia: auta i motocykla. Resztki czerwonej hondy... Nie wiem, jak to było możliwe i nie chcę chyba wiedzieć, ale osobówka miała zdarte blachy na całej długości lewego boku!! Nie obtarte, tylko zerwane...Z podanej informacji wynikało, że lekarze przymierzali się do przyszycia ręki, ale pozostałe obrażenia były zbyt duże... Dość już tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Kolejna egzekucja.... ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Kolejny przykład na selekcję naturalną...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 <*> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 :ehz: [*],nie chce się o czyms takim słyszec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Abstrahując od tej tragicznej wiadomości (RIP) styl pisania sprawia że nadaje się raczej do humoru... nie wiem jak dla Ciebie/Was' date=' ale ja nie widzę w tym nic zabawnego :-x jest od tego odpowiedni dzial po co zakladac nowe topiki... a ja zastanawiam się czy jest sens w ogóle o takim czymś pisać. Życia to nikomu nie uratuje, ale za to może skutecznie popsuć humor i zniechęcić do jazdy. Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Kolejny przykład na selekcję naturalną...? O tym samym pomyślałem... mimo wszystko szkoda człowieka, a informacje należało podać w specjalnie do tego celu założonym temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Totalny kit :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Byl w tak mocnym szoku' date=' że z jedną nogą i jedną reką zaczał uciekać w stronę las[/quote'] przerazajaca... ale zastanawiam sie jak możńa uciekać do lasu bez nogi i ręki?? może mi to ktoś wytłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 nie wiem jak dla Ciebie/Was' date=' ale ja nie widzę w tym nic zabawnego [/quote']A ja wyraźnie napisałem co jest w tym zabawne Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi