pack84 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Dziś popołudniu na trasie Żywiec-Sucha Beskidzka jadącemu na sportowym motocyklu chłopakowi wyjechał z podporządkowanej gość samochodem. Doszło do zderzenia. Motocykl do kasacji z tego co widziałem natomiast kierowca ściga z relacji policjanta ze złamaną nogą i potłuczeniami odwieziony do szpitala. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix600hornet Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) w sierpniu 2007 w Limanowej koło Nowego Sącza zginął mój kumpel z liceum Marcin Szumilas Byku (20l) Jechał gską 500 kolegi(podobno za szybko) a babka autem wymusiła pierszeństwo. Motocyklista tak niefartownie udezył w auto iż siłą wyrzutu ciało zahaczyło głową o przystanek. Złamał kark. trup na miejscu... a mógłby jeszcze długo żyć.... chłopak miał smykałke do stuntu. Nie raz bawił się na zamknietym A4 w Krk.. szkoda zrowia i życia... uważajcie na auta.... Polscy kierowcy jeszcze niestety mają marne wyobrażenie o motocyklach. Trzeba myśleć i przewidywać za dwóch. Sam już miałem pare takich podbramkowych sytuacji z samochodem w roli głownej. Edytowane 14 Października 2007 przez matrix600hornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Wlaczam dzis rano radio i slysze, ze w Fukuoce doszlo do trzech smiertelnych wypadkow, w tym dwoch z udzialem motocyklistow - w obu przypadkach z winy kierowcow samochodow (trzeci tez z winy kierowcy, ktory przejechal pieszego).I jak tu kochac samochodziarzy? Nie tylko w Polsce, ale i na calym swiecie. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIGIELP Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Wrzesień, miejscowość BININO - wiekopolska, należalł do klubu w Pniewach, zginął na miejscu pod ciężarówka z własnej winy, przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Co do wypadku na globusowej w warszawie to jakiś czas temu byłem świadkiem podobnego zdarzenia tam. Niepamiętam dokładnie kiedy, ale gościu jadący od strony tunelu pod torami pkp, na szczęście powoli uderzył w samochód który zawracał na podwójnej ciągłej :icon_twisted: Nawet sie dziad nie spojrzał w lusterko tylko w poprzek dwóch pasów sie zatrzymał. Mieszkam blisko tego miejsca i tam to jest nagminne. Nawet kamera niepomaga :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroq Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 13.10. w sobotę na trasie Polanica - Bystrzyca Kł. na swojej afri zginął nasz kolega MarQs, wspaniały facet, admin transalpclubu, pogrzeb jutro o 14 w Międzylesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Dzisiaj rano zginal nasz przyjaciel Roads na ulicy Pilsudskiego w Warszawie... Zawsze bedzie w naszej pamieci :D http://forum.motocyklistow.pl/roads-m22062.html Edytowane 16 Października 2007 przez mrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=su...list_position=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) zawsze myślałem, w tej kolumnie postów nie będę musiał umieszczać..... :biggrin:dzisiaj na w Wawie na ul. Marynarskiej ok. godz. 20:00 miał miejsce wypadek z udziałem motocykla (złoty naked) na numerach wrocławskich DW...z czerwonym samochodem osobowym....prawdopodobnie jechał w kierunku na Ursus (do ul. Łopuszańskiej)...korek dopiero zaczynał się tworzyćmam nadzieję, że z kierownikiem/czką lub i pasażerem wszystko ok ehhhodechciało mi się jeździc, mimo iż na dworze ciepełko, jakoś tak nieswojo sie poczułem... PS. jakby coś , ktoś wiedzial więcej ... napiszcie pzdr i szerokości :buttrock: Edytowane 17 Października 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klacia Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Pryejeżdżałem już jak był większy korek. Niestety nic poza rozbitym motocyklem i 3 samochodami nie widziałem ale nie wyglądało to najlepiej, uszkodzone samochody stały na psach w obu kierunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power997 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Byłem tam po zdarzeniu, było po 18. Jakiś kierownik puszki zajechał droge drugiemu no i skończyło sie na blokadzie Marynarskiej w dwóch kierunkach i 3-4 rozbitych puszkach +moto. Kolega na moto mial super szczęście. Jak zobaczyłem moto to sie zatrzymałem od razu bo myślałem że koleś gdzieś leży za samochodem. Ale nic mu się nie stało, mimo że nowe moto pojechane dokumentnie, złamana laga itp. Jest koniec sezonu więc wiele jazdy nie straci, dostanie całość z ubezpieczenia. Trzymaj sie kolego powodzenia w walce o zwrot kasy. pozdrPower Edytowane 18 Października 2007 przez Power997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Dzisiaj przed 11.00 Zakręt na Wołoskiej w kierunku Puławskiej i Stodoły. Niebieski naked Kawasaki jadący od strony Szpitala nie wyrobił się, zjechał na przeciwległy pas i zderzył się z nadjeżdżającym z naprzeciwka dostawczakiem. Motocyklista odwieziony do szpitala, moto z mocno uszkodzonym przodem i tyłem. Edytowane 18 Października 2007 przez johny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekim Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dzisiaj przed 11.00 Zakręt na Wołoskiej w kierunku Puławskiej i Stodoły. Niebieski naked Kawasaki jadący od strony Szpitala nie wyrobił się, zjechał na przeciwległy pas i zderzył się z nadjeżdżającym z naprzeciwka dostawczakiem. Motocyklista odwieziony do szpitala, moto z mocno uszkodzonym przodem i tyłem. Czy to było Kawasaki ZR7? To chyba mój kolega. Ktokolwiek wiem niech pisze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dobra TUTAJ jest osobny temat poświęcony temu zdażeniu więc tam piszcie wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Okolice skrzyżowania Sobieskiego/Św. Bonifaego (Warszawa), Motocykl i jakiś dostawczy, żona widziała, wiec ktoś coś o tym? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi