Przemoo Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dobrze że cało wyszedłeś z tego!! Moto się naprawi:) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dwóch motocyklistów zginęło w zderzeniu z naczepą tira na trasie nr 16 na Warmii i Mazurach. Trzeci jest ciężko ranny. Do wypadku doszło kilometr przed Ostródą - na zakręcie kierowca tira wpadł w poślizg. Jego naczepa zjechała na przeciwległy pas i uderzyła w motocyklistów. PS. Panowie wszyscy cieszymy się, że Barył wyszedł z tego cało, ale nie spamujcie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pająk Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 To dopiero mój drugi post...a niestety dotyczy wypadku pod Ostródą :icon_rolleyes:http://www.gazetaolsztynska.pl/?main=15&c=118,3,6169,,4152# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Hmmm niechce spamować ale co się dzieje na tym świecie!! :icon_razz: :) [*] Uważajcie na siebie i myślcie za innych!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Znowu ciarki przechodza po plecach :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dzisaij ok 17 na polczynskiej w strone poznania troche za salonem YAMAHY, gosc na R1 bordowej w jasnym (bialym?) kombinezonie wpadl w tyl ciezarowki. polczynska na tej wysokosci zamknieta, kierowca nie zyje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dzisaij ok 17 na polczynskiej w strone poznania troche za salonem YAMAHY, gosc na R1 bordowej w jasnym (bialym?) kombinezonie wpadl w tyl ciezarowki. polczynska na tej wysokosci zamknieta, kierowca nie zyje :icon_mrgreen: mówili o tym na TVP3 podobno ciężarówka zawiniła ma ktoś więcej informacji?Jak pokazywali materał z miejsca wypadku moto było "nie ruszone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 oj, zalozylem o tym osobny temat, nie spojrzalem tutaj. Widzialem to , faktycznie R1 wygladala niezle, ale to co sie tam stało... [*] [*] [*] . Smutne zdarzenie.... naprawde.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 niestety musze tu wtrącić swoje trzy grosze - 150 km/h po mieście a nawet po trasie (wyjątek autostrady) to jest zawsze za dużo i nie ma tu usprawiedliwienia. Przy tej prędkości jakakolwiek reakcja na nagłe zagrożenie - czy to będzie samochód który nagle wyjeżdża z boku, czy to będzie dziecko wbiegające na ulicę a nawet zwykły zwierzak - jest na 99% nieskuteczna. Ja wiem ze wielu z was ma duże mniemanie o swoich możliwościach ale to nie wszystko. Chocby to że extra motor ma droge hamowania 40 m ze 100-0 km/h a dobry samochód 34-36 m i to tylko na pieknej ładnej wstędze. A ile w takiej Warszawie jest takich dróg bez dziur, kolein, białej farby i plam oleju ? pokazcie mi chociaz jedną ? Zeby nie było że sam jezdze jak pipa , nie to nie to, ja jeżdże bardzo szybko samochodami i wiem ze powyżej pewnej predkości jeżeli coś sie stanie na drodze to będzie to głównie moja wina, np.wczoraj cudem uniknąłem śmierci jadąc 180 km/h zwykłą drogą. Nagle ni stąd ni zowąd z krzaków na jezdnie wyszła krowa. No i co dacie jej mandat albo wsadzicie do paki ? Bo tak sobie wyszła ? Bo miała prawo sobie tak wyjść a ja powinienem jechać 50 - 70 km /h w tamtym miejscu bo tylko przy tej prędkości zdążyłbym wyhamować przed nią...To byłoby na tyle - pewnie mi sie teraz oberwie że hej wiesz, z ta krowa to nie jest dokladnie tak, ze miala prawo sobie tam wyjsc na droge. ta krowa to nie jelen, do kogos nalezy. i ten ktos powinien zadbac, zeby ona sobie tak po prostu na droge nie wyszla. mandat, albo pake, powinien zaliczyc jej wlasciciel. w normalnym kraju, gdyby doszlo do wypadku, gosc mialby sprawe sadowa i placil odszkodowanie. ale u nas rolnicy to "swiete krowy". "Zywia y bronia". "Chlop potega jest, i basta". k..wa :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Z soboty na niedziele 29/30.07.2006r (Country Mragowo, Zlot Giżycko) przed Rucianem Nida około godz. 02.00 mój serdeczny kolega z pasażerem mieli wypadek. Przyczyna nieznana. Skutkiem było uderzenie w barierę ochronną. Kierowca po 10 dnich walki o życie, dziś w nocy zmarł.[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] Pasażer jest połamany, ale wyjdzie z tego i będzie w pełni sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDK Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Właśnie dowiedziałem się, że dzis w Tarnowie przy wyjeździe z obwodnicy motocyklista zderzył się z autobusem. znajoma która jechała w autobusie widziała że dość mocno był poturbowany, ale żył. Razem z kumplem czekali na karetkę... Mam nadzieje że niczego poważnego sobie nie zrobił ....[/qu Właśnie dowiedziałem się, że dzis w Tarnowie przy wyjeździe z obwodnicy motocyklista zderzył się z autobusem. znajoma która jechała w autobusie widziała że dość mocno był poturbowany, ale żył. Razem z kumplem czekali na karetkę... Mam nadzieje że niczego poważnego sobie nie zrobił ....Żyje, to byłem ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Żyje, to byłem ja :) To chwała, że jesteś cały. Powrotu do zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Podobno dzis byl jakis wypadek w Rykach... jakis czarny scigacz. Wie ktos moze cos wiecej ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GL2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Znowu Warmia i Mazury: Kierowca Poloneza wymusił pierwszeństwo przejazdu i zderzył się z jadącym motocyklistą. Ten poniósł śmierć. Kierowca auta miał ponad 3 promile alkoholu we krwi. całość informacji Spotykamy się pod Szpitalem Miejskim o godz. 12:00. Ale to nie koniec. Tego samego dnia żegnamy motocyklistę z Olsztynka (spotkanie 9:00 pod Statoilem) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wczoraj widziałem jak łepek miał dzide simsonem, był w małym szoku i troszke pozdzierany ale nic poważnego sie mu nie stało, nie docenił "mocy" simsona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi