Egeba Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witam! Jako ze 50cm3 powoli mi juz nie wystarcza chce zrobić prawko A.Jaka polecicie mi szkole w Poznaniu?Nie chce przez cały kurs kręcić 8, chciałbym się nauczyć podstaw bezpiecznej i dynamicznej jazdy.Najlepsze były by okolice Rataje-Nowe miasto.Gdzieś czytałem ze dobra szkoła to High (www.high.com.pl), ale tam maja dość zaporowa cenę 1090zl. ps. jako ze to mój pierwszy post to chciałbym się przywitać, Mam na imię Artur mam 22lata, jeżdżę w tej chwili skuterem (9kkm po mieście nawinięte :biggrin: ) Pozdrawiam Egeba :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaza Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ja robilem w Wierzbaku u Jacka. Koles byl spoko, ze wszystkim bylo mozna sie z nim dogadac a i po miescie pojezdzilismy. Ceny tez mieli na owe czasy przystepne. Nie wiem jakby wygladala moja nauka jakbym nie mial wczesniej jakiegos doswiadczenia w jezdzeniu, ale Ciebie ten problem nie dotyczy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Tez robilem w Wierzbaku i rowniez polecam. Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 co do mojego doswiadczenia to niestety tylko na skuterze, nie jedzielem zadnym moto z biegami, przejzalem oferte wierzbaku i jest ok, ale plac maja troche daleko odemnie. Do placu High mam ok 1km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Zadzwoń do naszego forumowego kolegi konrad1f - jest instruktorem nauki jazdy i szkoli w jakimś ośrodku właśnie na motocyklach, można śmiało polecić kolegę "inżyniera".pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja robiłem na traugutta w DK za 666zł jak chcesz moge Tobie podać numer gg do instruktora i sie dogadasz :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja robiłem na traugutta w DK za 666zł jak chcesz moge Tobie podać numer gg do instruktora i sie dogadasz ;) pozdro miałeś ćwiczony przeciwskręt itp. Na jakim sprzęcie jeździłeś? Na razie jestem za HigH jak nic sie nie zmieni to pójdę sie zapisać w poniedziałek, Wierzbak raczej odpada ze względu na odległość do placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 nie, nie cwiczylem takich rzeczy... w sumie to maja tam jakies kursy dodatkowe (oczywiscie trzeba dac wiecej $) i masz jazdy z jakims kolesiem na zzrhttp://www.g-unit.livenet.pl/poznan/viewpage.php?page_id=1 czytaj! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 thx za linka fajna szkola tylko ze plac tak samo daleko jak na wierzbaku, ale wezme ja pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleja Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam,ponieważ to mój 1. post, to też przedstawię - Tomek, 30, Poznań. W temacie - z czystym sumieniem polecam High. Może kosztuje więcej, ale super jakość kursu. Instruktor (Zbyszek) rewelacja, sprzęty zbytnio nie rozrylane (Tajfun rządzi :) ), wykład z pierwszej pomocy - super poprowadzony (nie wierzyłem, że można te 4 h wysiedzieć i nie zasnąć, ale jednak można :wink: ). Także - polecam! pozdpleja ps. Zdałem za 1-szym podejściem. Plac i miasto po kursie w High to formalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff84 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 w takich sprawach nie nalezy sie sugerowac cena ! High wydaje sie byc w porzadku.Lepiej wydac nawet 300 ZL wiecej teraz, niz pozniej szukac czesci do moto, bo sie czegos nie wiedzialo i wypadek byl z wlasnej winy.Z tego co wiem wlasnie w high bedziesz sie uczyc od doswiadczonego motocyklisty, a w wiekszosci innych szkol jazdy to instruktor po prostu ma uprawnienia na kategorie A, ale zadnej praktycznej wiedzy nie przekaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja robiłem na traugutta w DK za 666zł jak chcesz moge Tobie podać numer gg do instruktora i sie dogadasz :) pozdro Ja właśnie teraz robię tam kurs i ogólnie jestem zadowolony zobaczymy co na jeździe bo jutro pierwsza:)Wybrałem ich bo instruktor jest czynnym motocylistą i ma też doświadczenie w jeździe torowej:)jutro przekaże wrażenia z jazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 nie wymagaj przy nizszych kosztach dobrego szkolenia - (to sie zadrz ale rzadko) zaoszczedzisz na kursie ale czy sie czegos dodatkowo nauczysz???sprawdz calowite koszty - podreczniki -(czy wew.. nie jest przez przypadek platny itp..)za jakosc sie placi - nie warto czasami oszczedzac gdyz traci sie dwa razy wiecej - ale wybor nalezy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Czerwca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 O, w High właśnie pracuje Konrad od nas, na pewno można ich polecić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleja Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Instruktor moto w High (Zbyszek, bo u niego jeździłem) uczy nie tylko jak robic "8", ale też po prostu jak dojechać w jednym kawałku do miejsca docelowego tzn. nie dac sie zabić na drodze. Jak myśleć, na co zwracać uwagę, jakie nawyki starać się w sobie wyrobić. Widać, że ma duże doświadczenie z moto i potrafi je przekazać.Dużo jeżdżenia w terenie, bez unikania "trudnych" miejsc i sytuacji. A i na autostradę parę razy wjechaliśmy, 95 kmh na Tajfunie (więcej nie chciał iść:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi