billy Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jazda w nocy jest za*eb*sta! Na motocyklu jeszcz nigdy nie jechalem w nocy,ale katamaran z wylaczonymi swiatlami to juz prowadzilem po ciemnych mazurkisch drogach :) A pomyślałeś co by było gdyby ktoś jechał bez świateł jak ty? Pomińmy inny samochód bo ty też możesz zginąć, ale przypuśćmy że rowerzysta, i co wtedy.Niektórzy jeżdżą tylko z odblaskami... Trza mysleć czasami. Kazdemu z nas czasem odbija :twisted: Wiem,ze to bylo dosc nierozsadne ,ale w koncu "No risk :arrow: no fun" . Ps. Czasami tez trzeba przestac myslec. Ciekawe jaka byłaby reakcja forumowiczów gdyby Rad3k był kierowcą BMW po tuningu, a nie motocyklistą ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Oj, zebrałby baty :twisted: :) A tak serio, Rad3k, jeżeli lubisz ryzykować to następnym razem odwiedź swoją pannę bez durexa, a nie igraj z bezpieczeństwem innych użytkowników drogi, bo to jest (delikatnie mówiąc) nie fair. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ciepła letnia noc, pusto na drogach i ja na swojej Suzi ..... Tak będzie, tylko niech śnieg się roztopi :) . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ciepła letnia noc, pusto na drogach i ja na swojej Suzi ..... Tak będzie, tylko niech śnieg się roztopi :) . Pozdrawiam, Paweł Witam.No to czekam na Ciebie w Nowym Sączu :-) Powiem Ci, że jak o o 4 rano wyjedziesz ;) odiwedzisz mnie nad rankiem.....zwiedzimy 8) 8) 8) i o 22 wyjedziesz. Patrz, rano jest ciemno więc masz noc i jeszcze w nocy wyjedziesz aaaa i u Borsuka zjesz GÓROLSKI przysmak :lol: :lol: :lol: Trzy w jednym. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) coś czuję, że hitem przyszłego sezonu mogą stać się podświetlane lisie kity :D co do powyższej saszetki - mają w ofercie podświetlania np. "GS Społem" albo "akumulatory Centra"? bo jeśli miałbym być jeżdżącym telebimem reklamowym to wolałbym wspierać rodzimych przedsiębiorców :D Edytowane 8 Stycznia 2015 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A to już zwykłe światła nie wystarczają? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) W sumie racja.Ja ze swojej strony polecam pomarańczowego koguta na łeb. Szczególnie tym wszystkim pedałom jeżdżącym na długich... ps. fajny w sumie ten kask... Edytowane 9 Stycznia 2015 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Gdzies widziałem filmik z migaczami i chyba swiatłami stopu wbudowanymi w kurtkę :) ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja widzę przyszłość w wyświetlaczach widmowych... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 najlepiej po prostu nie jeździć w nocy i tyle :D noc jest od spania i ru***nia a nie od jazdy.... ja jazdy w nocy nie cierpie :D aczkolwiek paradoksalnie -bardzo często jeżdżę po zmroku , oram miejscówkę aż się ściemni i powrót :D zimą jest ślisko wietrznie i szybko się robi ciemno( wczoraj o 18 w lesie już nic nie było widać, fakt że jak jest śnieg to więcej widać i fajniej się jedzie ) , latem komary wpadają między zęby i w oczy i do tego dochodzą burze w nocy w lesie czy w polu -jedyna rzecz której boje się bardziej niż ciąży kochanki czy myszki miki za prezydenta :D mając możliwość uciekać w szczere pole lub pod drzewo nigdy nie wiem co wybrać :D burze są fajne jak się jest w pracy albo w domu -w pracy to prąd wyłączają i są przestoje , w domu fajnie się patrzy na zwarcia na niebie , na imprezach zawsze dziewczyny się boją i można skorzystać i przytulić ( szczególnie na jakimś kempingu jak prąd wyłączą to jest dobra okazja ) ale jak jestem motórem w lesie to raz burknie i to jest ten moment kiedy michoa potrafi jechać szybciej niż 70 :D kiblem pół lata wracałem 30km o 2 w nocy , nie wiem gdzie ta frajda , drogi nie widać , towaru na chodniku też nie , pełno nieoświetlonych pieszych i rowerzystów na poboczu , pały się kręca po wiosce non stop , ruch niewielki więc szansa że ciebie akurat shaltują duża , widoków też nie podziwiasz bo nic nie widać ,nic fajnego no ale ja chyba nie jestem romantyczny :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 a tak odnośnie jazdy po zmierzchu to macie doświadczenie z jakimiś dobrymi żarówkami na światła mijania? zapowiada się w tym sezonie u mnie sporo jazdy po zmroku i tak myślę nad zmianą żarówki w mojej F4 bo obecna za dobrego światła nie daje. montaż ksenonów odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Generalnie różne takie "+ ileś tam " procent. Ostatnio widziałem nawet taką "+100%".. Aczkolwiek nawet najlepsza żarówka nic ci nie da, jeśli masz reflektor w kiepskim stanie, Bardzo ważnym jest, żeby odbłyśnik nie był zamtowiały, no i szkło/plastik przedni warto od czasu do czasu przepolerować. Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Co do żarówki to luknij na Philips Moto Vision - ja stwierdziłem znaczna różnicę pomiędzy zwykła H4 - mam już chyba ze 2-3 lata. http://www.philips.pl/etc/philips/b2c/compareproducts.html?locale=pl_PL&ctn=12342XVBW,12342PRBW,12342CTVBW Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) A to już zwykłe światła nie wystarczają? Pewnie było, ale pasuje do tematu: Edytowane 14 Stycznia 2015 przez _Ra_ Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gdzies widziałem filmik z migaczami i chyba swiatłami stopu wbudowanymi w kurtkę :) ha ha ha ha też to gdzieś widziałem te z linka jakieś innehttp://www.impulsejackets.com/ Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi