Ghost_lbn Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Moj Thundercat- aktualnie 65,6 tys. nakrecone, kupiony pod koniec sierpnia ub. roku z przebiegiem lekko ponad 60tys, moj wklad to prawie 5tys w tej chwili, czyli nic w sumie ;) Przebieg 100% prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ZX-6R '96 - ten rodzynek to miał w 2006 roku tylko 20 tysięcy przebiegu :) Dziwna sprawa - bo je*nął mi silnik i musiałem wymieniaćTo pewnie dlatego ze nie mial tych 20 tys tylko wielokrotnosc ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Moja Cz 350 87 roku ma zaledwie 6537 km przebiegu realny przebieg :) Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 To pewnie dlatego ze nie mial tych 20 tys tylko wielokrotnosc ;) Chyba tak :) Jebnęły mi panewy przy licznikowym 250 czy 260 km/h Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Moj ex kurierski Fazer 600 ma ponad 240 000 km, obecnie jest odrestaurowywany i w przyszłym sezonie zaczyna nawijać kolejną ćwiartkę do miliona :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Moj ex kurierski Fazer 600 ma ponad 240 000 km, obecnie jest odrestaurowywany i w przyszłym sezonie zaczyna nawijać kolejną ćwiartkę do miliona :icon_mrgreen: Jesteś moim nowym idolem :notworthy: W jakim stanie był silnik ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 SV 650S z roku 2001. 79tys. Kupiłem z przebiegiem 36tys. Na bank cofany. I ch... ale ładnie śmiga. I nie bierze więcej niż litr oleju na 1000. Akceptowalne. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Moja CBFa na dzien dzisiejszy ma kapke ponizej 74kkm.Poki co w zasadzie bezproblemowo. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Moj ex kurierski Fazer 600 ma ponad 240 000 km, obecnie jest odrestaurowywany i w przyszłym sezonie zaczyna nawijać kolejną ćwiartkę do miliona :icon_mrgreen:Pisałeś kiedyś że zmieniałeś silnik... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No mnie tez wspominal, ze sie rozlecialo lozysko walka zdawczego bodaj.Ale wlasnie po ponad 200kkm, co jak na stukonna szescsetke jest naprawde niezlym wyczynem :). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Na chwilę obecną: Tenere ma 38 700 kmHarley 14 800 km Honda Steed małżonki coś koło 50 000 km PozdrawiamEryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Widzę że kilka osób zainteresowało się historią mojego Fazerka.Tak w telegraficznym skrócie: w oryginalnym silniku przy przebiegu nieco ponad 40 tys mil posypał się drugi bieg, ponieważ długo czekałem na części musiałem kupić drugi silnik na którym motocykl przejeździł większość swojego życia. Ten drugi silnik nawinął ok 170 000 km, i był w całkiem niezłym stanie dopóki posypało się łożysko przedniej zębatki. Niby pierdoła, a naprawa wymaga rozebrania całego silnika + plus komplet uszczelek... Na dzień dzisiejszy nieopłacalna zabawa, choć szkoda bo chciałem zobaczyc ile jest w stanie przejechać. Na razie leży i czeka, może będzie dawcą części, a może go kiedyś naprawię.Obecnie do moto wraca oryginalny silnik z naprawioną skrzynią biegów, jak jego też zajadę (co może troche potrwać) to wyciągnę średnią arytmetyczną z przebiegów obu silników i dam wam znać :icon_twisted: PZDR Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez W-max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Obecna VFR mam 68kkm Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 tl 1000r z 98 roku obecny przebieg to 71.000 km jest w 1000% oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Diversion 600 - 145.000km (na liczniku)- czyli ledwo dotarty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi