Skocz do zawarto艣ci

Uchwyt na telefon na sporta jaki?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich szukam dobrego uchwytu z kt贸rego nie wyleci telefon jak mia艂o to miejsce przy polecanym uchwycie za 40 zl przy 180 telefon polecia艂 馃槃聽uchwyt na sportowy motocykl kt贸ry nie ma zwyk艂ej kierownicy (chodzi mi o problem z monta偶em wiekszosci uchwyt贸w)聽 bud偶et do 150 z艂 najlepiej 馃檪

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Moze najpierw zastanow sie, jakie masz priorytety, czy telefon czy motur !聽聽馃ぃ

馃檪

Odno艣nik do komentarza

18 minut temu, ks-rider napisa艂:

Moze najpierw zastanow sie, jakie masz priorytety, czy telefon czy motur !聽聽馃ぃ

馃檪

Obesz艂o by si臋 bez zbednych komentarzy 馃槈
Telefon potrzebuje do nawigacji bo jazda wok贸艂 komina mi zbrzyd艂a聽

Odno艣nik do komentarza

24 minuty temu, Patrykos987 napisa艂:

Obesz艂o by si臋 bez zbednych komentarzy 馃槈
Telefon potrzebuje do nawigacji bo jazda wok贸艂 komina mi zbrzyd艂a聽

Nie na tym forum, he, he.

馃檪馃ぃ馃ぃ

• Puknij si臋 w garnek 1
Odno艣nik do komentarza

U mnie nie by艂o miejsca na monta偶 uchwytu, zreszt膮 pomys艂 z telefonem wydawa艂 mi si臋 malo praktyczny. Ca艂kiem wygodnie mi si臋 je藕dzi艂o z tabletem w tankbagu, du偶y ekran, 艂atwo szybko zetkn膮膰. Nie przeszkadza艂 niezale偶nie od pr臋dko艣ci czy warunk贸w.

--

• Dzi臋ki! 1
Odno艣nik do komentarza

z moich do艣wiadcze艅 - tylko alu, tylko ze 艣rub膮 zaciskaj膮c膮 (nie spr臋偶ynki) i 偶eby 艂apa艂 z minimum 3 stron. A potem wybieraj co bardziej pasuje.. 馃槈

• Dzi臋ki! 1

Dezinformacja i fake newsy opieraj膮 si臋 na tendencyjno艣ci w naszym my艣leniu. Nie lubimy otrzymywa膰 informacji, kt贸re s膮 sprzeczne z tym, jak postrzegamy 艣wiat. Wolimy wiadomo艣ci, kt贸re potwierdzaj膮 nasze przekonania. Problem w tym, 偶e wobec takich przekaz贸w jeste艣my mniej krytyczni, wi臋c je艣li dezinformacja b臋dzie zgodna z tym, w co i tak ju偶 wierzymy, 艂atwiej b臋dzie si臋 nam na ni膮 nabra膰. Pami臋tajmy, dezinformacja ma na celu radykalizacj臋 naszego 艣wiatopogl膮du, a nie jego zmian臋.

Odno艣nik do komentarza

fajne... i jaka taniocha 馃槈

ale wida膰 偶e solidnie kto艣 to przemy艣la艂

Dezinformacja i fake newsy opieraj膮 si臋 na tendencyjno艣ci w naszym my艣leniu. Nie lubimy otrzymywa膰 informacji, kt贸re s膮 sprzeczne z tym, jak postrzegamy 艣wiat. Wolimy wiadomo艣ci, kt贸re potwierdzaj膮 nasze przekonania. Problem w tym, 偶e wobec takich przekaz贸w jeste艣my mniej krytyczni, wi臋c je艣li dezinformacja b臋dzie zgodna z tym, w co i tak ju偶 wierzymy, 艂atwiej b臋dzie si臋 nam na ni膮 nabra膰. Pami臋tajmy, dezinformacja ma na celu radykalizacj臋 naszego 艣wiatopogl膮du, a nie jego zmian臋.

Odno艣nik do komentarza

6 godzin temu, Buber napisa艂:

fajne... i jaka taniocha 馃槈

ale wida膰 偶e solidnie kto艣 to przemy艣la艂

Fakt. Tanio nie jest.

Ale je偶d偶膮c nie tylko po asfaltach, wszelkie ramy mi si臋 nie sprawdzi艂y. Smycz dopi臋ta do telefonu par臋 razy uchroni艂a przed strat膮. Na autostradzie zreszt膮 te偶.

pis(s) off馃

Odno艣nik do komentarza

W CBR 650F dogi膮艂em alu p艂askownik do kszta艂tu szyby, da艂em go mi臋dzy szyb臋 a stela偶, do tego poszed艂 "paj膮czek" za 50 zyla i hula艂o. Po Europie.

Jak czego艣 nie ma to mo偶na sobie zrobi膰. 馃槈

ETZ 251 x2 1993-1996,XL600R 1996-1998,DR800 1998-2005,RF900R 2005-2007,FMX650 2007-2009,SV650S 2008-2010,SV1000N 2010-2015, XR600R 2011-2016, CMX250 2014-2015, MT-07 2015-2018, DR-Z400SM 2016-2019,CBR650F 2018-2022, CRF 250Rally 2019-2022, Tracer7 2022-..., DR650RSE 2023-..., Big-1 2024-...,

Odno艣nik do komentarza

https://allegro.pl/oferta/uchwyt-na-telefon-ladowarka-usb-qc-3-0-motocyklowy-13234952211
Panowie wyb贸r pad艂 na ten trasa 140km telefon nie wypad艂 przy wi臋kszych predkosciach wiec zapowiada sie dobrze 馃槃
Dzi臋kuje wszystkim za odpowiedzi聽

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

Udost臋pnij

• Dodaj now膮 pozycj臋...