przemek96 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Dzięki za fajną imprezę, kating gruzów pierwsza klasa, organizator szybko odpadł, ale sprzęty zostały 😁 Adam żyjesz? Dojechałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 ej rejven chyba coś kręciła można z tego choćby kadry powycinać i wkleić 😄 Adam pokazał jak powinien się zachować prawdziwy zlotowicz 😄 wypił najwięcej , spał na dworze 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Ciekawe czy żyje🤔 Rejwenową jutro może pomęcze o te filmiki ... Mam jedno zdjęcie ale nie umiem dodać.. Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Elo! Oczywiście że żyję - gdybym miał zamiar się wysypać, wziąłbym kombinezon skórzany, a nie t-shirt i japonki 😄 Sorry za ewakuację, ale z tą poranną wizytą na rynku to nie był żart 😄 Dziękuję za miłe spotkanie - fajnie, że forum żyje i pije. Czekam na kolejne spotkanie - power Michoawego quada śni mi się po nocach 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 O kurde, zginąłbym w tym kurzu! Dobrze że limo mnie ostrzegł, jednak porządny gość z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 37 minutes ago, Staszek_s said: O kurde, zginąłbym w tym kurzu! Dobrze że limo mnie ostrzegł, jednak porządny gość z niego. Wiadomo było że połowa odpadnie na kilka dni przed, ale Staszku Twoja wymówka była tak słaba że nawet mi cycki opadły... Nie chciałem cisnąć beki żeby nie kopać leżącego ale skoro wywołujesz mnie do tablicy to proszę bardzo. Nie popisałeś się Panie Wygodnicki 😄 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Za to Ty jak zwykle nie zawiodłeś. Jedyny sens Twojego życia na forum, krytyka wszystkich. Zieeeew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 17 minutes ago, Staszek_s said: Za to Ty jak zwykle nie zawiodłeś. Jedyny sens Twojego życia na forum, krytyka wszystkich. Zieeeew. Tam od razu wszystkich. Upraszczasz sprawę żeby się pokazać jako ten pokrzywdzony a jeszcze parę godzin temu byłeś taki do przodu 😉 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Niestety, nadal zieeeew i tyle spamu w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 16 minutes ago, Staszek_s said: Niestety, nadal zieeeew i tyle spamu w tym temacie. Jasne, standardowo u Pana Wygodnickiego ziew i foch 😁 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 To może teraz zlot dla tych co nie dojechali? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEm Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Czyli jak, do mnie się zlecicie, wszyscy? A, luzik, to miałby być zlot dla tych niedojeżdżających 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Na następny spot michoa musi ogarnąć zapas kół do sprzętów, bo to zawodziło... No i te zraszacze 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Godzinę temu, przemek96 napisał: Na następny spot michoa musi ogarnąć zapas kół do sprzętów, bo to zawodziło... No i te zraszacze 😉 Ja moją deklarację podtrzymuje. Już mam na Aliexpress w koszyku 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi